המלצה לאלבום

DORONUSH2

New member
המלצה לאלבום

קיים עכשיו בחנויות אלבום כפול : הדיסק הראשון הוא הוצאה מחודשת ל-ELVIS ON STAGE-הופעה מפברואר 1970. הדיסק השני הוא האלבום שELVIS IN PERSON הופעה משנת 1969. שני הדיסקים ערוכים בסאונד מעולה שערך ויק אנסיני, ויש בהם קטעי בונוס של הופעות וחזרות. מומלץ וחברים-לקנות ולא לצרוב, וכן לא להסתפק ביו טיוב. אין כמו להחזיק את האלבום ביד, לעלעל בחוברת התמונות ובמידע, ולהאזין למוסיקה הנהדרת. דורון

DORONUSH2

New member
המלצה נוספת:

עכשיו בחנויות אם נשאר דיסק כפול נוסף המאגד שני אלבומים באריזה אחת: אלבום ראשון-ELVIS IS BACK-משנת 1960 האלבום השני-SOMETHING FOR EVERYBODY משנת 1961. כל המארז נקרא ELVIS IS BACK LEGACY EDITION חברת סוני מוציאה לאט לאט חלק מהקטלוג של אלביס במארזים כפולים שנקראים LEGACY EDITION, המארזים מתייחסים לאלבומים חשובים שאלביס הקליט, יוצאים בסאונד מדהים ומשופץ, ועם בונוסים. שני האלבומים שהמלצתי עכשיו בחנויות. קנו ותהנו דורון

DORONUSH2

New member
ועוד מידע למה שיש כרגע בחנויות:

כרגע בחנויות שני מארזים , כל אחד מכיל בתוכו 5 אלבומים מקוריים של אלביס. כמו-כן ישנו מארז בן שלושה אלבומים של אלביס. המארזים הם מהסדרה-OGINAL CLASSIC ALBUN נמכרים במחיר משתלם (יוצא כ-20 שקל לדיסק בודד), העטיפות מזכירות את אלה של התקליטים, גם זול וגם נוסטלגיה-שווה. אני ממליץ על קנייה , מכיוון שאינני יודע כמה עוד יביאו קטלוגים של אלביס לארץ, וכן-המון חנויות דיסקים נסגרו (למשל כמעט כל חנויות טאוור רקורדס). למי שחשוב לו להשיג אלבומים מקוריים במחיר נוח, עכשיו זאת התקופה-לפני שהדסקים והחנויות יעלמו מעל פני האדמה. דורון

Jen74

New member
היום הרבה דברים אפשר להוריד חוקית בתשלום

באינטרנט. נדמה לי שגם באתר elvis.com באזור החנות הוירטואלית יש מוזיקה להורדה בתשלום. באופן אישי אין לי אפשרות לקנות שום דבר לפי בחודשים הקרובים אבל אשמח אם תקנו לי מתנות
תודה על הסקירה המקיפה.

למעלה