המלצה לאובדי עצות

המלצה לאובדי עצות

היי,
יום-ההולדת של הבחור מתקרב ואין לי מושג לאן נלך. אני צמחונית והוא מאוד מאוד חובב בשר(זו תזונתו העיקרית, למעשה), והוא גם לדעתי פחות יאהב כיוונים אוריינטלים או "מוזרים" מדי, כמו אדורה, כתית או טאיזו. אנחנו מחפשים מקום רומנטי ונעים ועדיף שהאוכל יהיה ברמה גבוהה(היינו לאחרונה במל ומישל שהייתה מושלמת מבחינת האווירה, אבל יצאנו עם חשבון של 500 לזוג ואין אף מנה שאוכל להגדיר כמרגשת). המחיר לא משנה.

היינו, אהבנו וביקרנו פעמים רבות: מסה(לדעתי איזה 6 פעמים בשנה האחרונה, עד שהוא אמר די), קיטשן מרקט(רק שהפעם נשמח לאווירה שקטה יותר), אלורה.
פחות מתאימים: המזללה(היינו שם המון פעמים ואני פחות מחפשת אוירה כזאת), סולה(בעיקר בגלל האוכל), רפאל(לא מצאתי שם אוכל צמחוני מעניין, אשמח לתיקונים), הרברט סמואל(הייתי שם בארוחת טעימות ולא הייתה אפילו מנה אחת מרגשת), טורקיז(אין היצע צמחוני).

אז איך המסעדות החדשות יותר?
הייתי בפופינה בביקור קצרצר, אבל אני לא זוכרת משם אווירה נינוחה שמתאימה לאכילה ארוכה יחסית. ב-ARIA לא ביקרתי וכרגע לא עולות לי עוד יותר מדי בראש.\

יש לכם הצעות למשהו חדש? תיקונים בנוגע למסעדות שאתם זוכרים שכן יתאימו?
אבדוק כל הצעה. תודה!

כן, בדיוק השבוע הייתי בסרדיניה וראיתי אותה

איך האווירה בפנים?

ותודה על התגובה:)

mereng

New member
שני רעיונות ככה בשלוף-

גוז' ודניאל אם אתם מוכנים לצאת מת"א
קוצ'ינה תמר

אחשוב על עוד....

אין לנו רכב]:

עדיין בשלבים סטודנטיאליים. אם היה לנו ממש התחשק לי לנסות גם את מיכאל.

קוצ'ינה תמר מדהימה! וזו אכן קליעה. אנחנו גרים יחסית קרוב והולכים אליה די הרבה... אז הכיוון הוא טוב :) ואם יש משהו כזה נהדר ואפילו יוקרתי יותר שאיכשהו התפספס מעיניי: אשמח.

תודה על התגובה!

אני לא בטוחה אבל נראה לי שקוצינה תמר

בשיפוצים...

יכול להיות שאני טועה...

הייתי לפני כמה שבועות בבית קפה לילוש בכיכר מסריק.
יש מבחר מנות צמחוניות (אני אכלתי קרפ ממולא פטריות בצל שמנת ותפחא....מדהים!!) ומנות בשריות...
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=10607&txtNavID=3&txtItemID=349145

אולי אמורה מיה?...
http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtRestID=2689&txtNavID=3&txtItemID=127113

כן, היא בשיפוצים

גרתי בעבר בסביבות אבן גבירול והיינו קופצים ללילוש ולאמורה מיו למשהו קליל. אין סיכוי שאקח אותו למשהו כזה... בשנה שעברה היינו במסה ונראה לי שהוא קצת ייעלב. P:

תודה בכל אופן!

mereng

New member
עוד רעיון - אדורה ? לא בדקתי את התפריט

בשילה כבר מזמן אבל שווה לבדוק אם יש משהו לצמחונים.

ofri2

New member
הוטל מונטיפיורי?

אני צמחונית -- ותמיד מוצאת שם מה לאכול. עדיף, אגב, על הבר.

את זוכרת מה אכלת?

אני מכירה אותם די טוב וגם חברה שלי עבדה שם, ותמיד כשרציתי לבוא היא אמרה שלא ממש אמצא מה לאכול.

ofri2

New member
אני אוכלת שם כל הזמן.

בקבוע : לצמחונים יש סלט לבבות חסה בויניגרט טרגון מדהים, טמפורה ירקות, וירקות ירוקים עם אורז. יש גם פסטות. אני מזמינה גם סייד של פירה מושלםםםםם.
ובתפריט המתחלף (במונטיפיורי יש ארבע מנות עיקריות וארבע ראשונות בתפריט מתחלף) גם כמעט תמיד יש אופציה אחת או שתיים.
כשיושבים על הבר יש גם תפריט בר מוקטן וחמוד -- אני ממש ממליצה לשבת על הבר בכל מקרה.

כן, נראה לי שאת כל המנות האלה אכלתי

כשעוד עבדתי בבראסרי. געגועיי למסעדות בברצלונה שהיו מאתגרות אותי כצמחונית.

אגב, אם כבר אמרת שאת אוכלת שם כל הזמן וצמחונית, אצלי זה אותו המצב רק בצפון אברקסס. אני לא סאקרית של ירקות ובכל זאת כל מנה שם פשוטה ומופלאה.

אפשר שאלה לגבי ברצלונה וצמחונות?

איך אתם יודעים שאכן מנה כלשהי היתה צמחונית בברצלונה? ממה שאני זוכרת מכמה ימים שהייתי שם, משתמשים כמעט בכל מקום בשומן חזיר, אפילו מנה פשוטה של ארטישוקים צלויים. סתם מתוך התעניינות...

החתולית

New member
ראשית, יש מסעדות צמחוניות וטבעוניות

שנית, שואלים בכל מסעדה שמגיעים אליה.

מטריד לשמוע

ואני מקווה שלא נפלתי. מה שכן, תמיד אמרתי שאני צמחונית ובעיקר הכנו את עצמנו מראש וידיד שעשה סטאז' באחת מהמסעדות המכוכבות בברצלונה הכין לי רשימה של מסעדות שאוכל ליהנות בהן. אני לא אומרת שלא היה קשה, אבל בסוף מצאתי שם אוכל צמחוני נהדר(הזכורים ביותר לטובה: מנת רביולי במילוי פטריות כמהין טריות והאחרת, גם היא רביולי, ממולא באגסים ובגבינה מלוחה כלשהי שפשוט מילאו את הפה של בריר, וסליחה על התיאור, מרב שהטעמים היו נהדרים ביחד).

רעיון טיפה אחר....

מה עם להזמין שף פרטי שיבשל לכם במיוחד?...
אפשר בבית או בפקניק רומנטי.....

ככה זה גם מיוחד וגם הוא יכול לבשל לכם תפריט שתחליטו עליו מראש וגם אין את בעיית התחבורה?...

למעלה