המלצה לאדריכלים מבקש המלצה לאדריכל\ית אמין מנוסה ולא יקר באיזור המרכז (המגרש באיזור לטרון) .
Y yog11 New member 15/4/07 #1 המלצה לאדריכלים מבקש המלצה לאדריכל\ית אמין מנוסה ולא יקר באיזור המרכז (המגרש באיזור לטרון) .
ב בינא Member 15/4/07 #2 אדריכל מומלץ באזור המרכז... לאיזה ועדת בנין ערים הושב ה"סודי" שלך שייך? אם תגלה לנו איזה מושב ואיזו ועדה...יהיה יותר קל להמליץ.
אדריכל מומלץ באזור המרכז... לאיזה ועדת בנין ערים הושב ה"סודי" שלך שייך? אם תגלה לנו איזה מושב ואיזו ועדה...יהיה יותר קל להמליץ.
M marnon1 New member 16/4/07 #8 שלחתי שוב ... אם אתה לא מקבל ואתה עדיין מעונין, רשום לי את המייל שלך ואשלח לך כך ...
ד דנה A New member 18/4/07 #9 המלצה חמה מאוד כתבתי גם בהודעה למעלה- אז מעתיקה את ההודעה-- ממליצה על ענת מגידוב, אדריכלית, ואישה מקסימה, מומלצת בחום רב מרג' ולא מהשרון, אבל עובדת גם באזור זה (אדריכלית של ענתש, ואני פניתי גם אליה) ענת מגידוב 052-2205697 בהצלחה!
המלצה חמה מאוד כתבתי גם בהודעה למעלה- אז מעתיקה את ההודעה-- ממליצה על ענת מגידוב, אדריכלית, ואישה מקסימה, מומלצת בחום רב מרג' ולא מהשרון, אבל עובדת גם באזור זה (אדריכלית של ענתש, ואני פניתי גם אליה) ענת מגידוב 052-2205697 בהצלחה!