המלצה כשי נחמד לספר

המלצה כשי נחמד לספר

לקשר שרק התחיל משהו עדין, ללא שום רמיזות ישירות, משהו חמוד באנגלית, וכן רומן רומנטי אנחנו בני קרוב לשלושים תודה

מיה אחת

New member
אני דווקא הייתי

הולכת על משהו יותר קלאסי. "ג´יין אייר" למשל, נראה לי רעיון מצוין אם אתה מתעקש על רומנטי, בעיקר מפני שרוב הספרות הרומנטית הנקיה, היא לא עדינה במיוחד. פשוט רומנטיקה ג´אנק נטו. מצד שני- "ג´יין אייר" הוא קלאסיקה, ומוכר יחסית. "ורוניקה מחליטה למות" (מאת פאולו קואלו) הוא ספר יפה ונוגע, גם על אהבה. הוא חף מרוב הפגמים הבולטים בכתיבתו של קואלו, הוא רומנטי, ובכל זאת לא מתחמק ולא קיטשי. עוד אפשרות שחשבתי עליה היא "כימים אחדים" (בסדר, אז לא באנגלית, סורי), של מאיר שלו, או "דברי ימי מנזר", של סאראמגו. ואם אתה בכל זאת מתעקש על רומן רומנטי נטו, ג´וד דוורו היא מתקתקה חמודה ומטופשת, כמו גם אמנדה קוויק. "שמי מונטנה" של נורה רוברטס יכול להיות בחירה לא רעה, אתה תמיד יכול לטעון שמדובר בספר מתח עם מסר אקולוגי חשוב (חוות בקר, מרחבים פתוחים. אי אפשר להתחמק מהמסר האקולוגי-סביבתי וואטסואבר), ובForever של ג´וד דוורו לא הייתה ולו סצינת מין אחת לרפואה! ועכשיו אני נזכרת שחיפשת ספר באנגלית- Enchantment של אורסון סקוט קארד הוא שילוב בין פנטזיה לרומנטיקה, עדין, חמוד, ובלי יותר מדי רמיזות ישירות (אולי תסביר לי מזה רמיזות ישירות?).

מיה ../images/Emo51.gif

ללא רמיזות ישירות הכוונה שאחרי שהיא תקרא את הספר ללא מסקנות כלומר שלא תגיד " אה עכשיו אני מבינה למה את התכוון " משהו עדין וטוב - שילוב של אהבה רומטית ורגשית עם קצת מתח ( ללא ביצועים טנטרים ) הקשר הוא רק מתחיל ( על סך דייט שלישי ) לילה טוב

../images/Emo13.gif

"סצנת מין אחת לרפואה!" - נשמע מבטיח

ממליצה על הספרים של

גוד דוורו - רומנטיים ונחמדים. וספרים שאהבתי וממליצה בחום של הסופרת ורה קאווי אהבתי את...חיים כפולים, ואת גורלות שלה . ממליצה בחום גם על הספרים של - ליאונה בלייר.

מאיטאי

New member
אני הייתי שמחה לקבל את ../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

pride and prejudice של ג´יין אוסטין. רומן סקסי להפליא בלי נגיעות ביכלל. בינתיים נתקלתי רק בנשים שחשות את ה"מטען" של הספר. אין יותר רומנטית מג´יין אוסטין.

מ י ק ה

New member
רומנטי אבל לא בדיוק רומן

ובכן המלצה שלי, זה הסופר ניאל וילאמס, יש לו ספרים מקסימים, על אהבה לא קיטשיים בכלל! וכל כך עדינים יפיפים שני הספרים שאני יודעת שתורגמו לעיברית (לא נראה לי שיש לו משהו שלא תורגם) הם: ארבעה מכתבי אהבה-
בסולם מ י ק ה כמו בשמיים-
בסולם מ י ק ה (לצערי אני לא יודעת מה השם שלהם באנגלית- אבל אם תבקש בחנות- מן הסתם ידעו לתת לך אותם) זה מה שאני ממליצה בחום, עכשיו לגבי קואלו וג´וד דוורו- קואלו לדעתי הוא פלספן ולא ממש מומלץ- כי ממש צריך להתחבר אליו, ואם אין חיבור- אין קשר
וג´וד דוורו- היא סופרת (שקראתי המון!!!) שהכתיבה שלה היא ירודה מבחינת איכות, יש סופרות שכותבות ברמה יותר גבוהה, אפרופו- אתה בטוח שרומן רומנטי זה המתנה? כי יש בנות שממש סולדות מזה! וכדאי להיזהר, אבל עם כבר סופרות אז למה לא ג´ין הלר (מצחיקה מאוד), אליזבת אדלר ("סודה של וילה מימוזה"- קצת מתח)או סופרות עיבריות טובות- שולמית לפיד, סביון ליברכט,אורלי קסטל בלום, לא רומנטי אבל איכותי. (ומי שרוצה גם רומנטי וגם איכותי- שתיקח נורה רוברטס כמובן!!!
) בכל מקרה הרבה הצלחה- אל תתביש להתיעץ מ י ק ה
אם תספר קצת יותר על הבחורה- אולי נוכל לדייק יותר, בכל מקרה ההמלצה שלי

למעלה