המלצה - כנפיים עם פסטה בגריל.

חברה ביקשה את המתכון ומשתפת גם אתכם כאן.


מבשלים לפי ההוראות פסטה שיש לה נפח שקולט רוטב – פוזילי (סלילים, זו שדומה לביסלי גריל), קשתות, קונכיות וכדומה. מסננים, שוטפים במים קרים ומוסיפים מעט שמן קנולה. מערבבים כדי שלא יידבק. עד כאן אפשר להכין יום מראש.
שמים בתבנית שטוחה (כדאי לרפד בנייר אפייה) ועל זה מסדרים בשכבה אחת כנפיים, עם צד העור העבה כלפי מטה. צולים בגריל עד שמוכן מצד אחד, הופכים ומשתדלים לכסות אזורי פסטה שעד כה היו חשופים, ולחשוף אזורי פסטה שעד כה היו מכוסים בכנפיים. צולים עד שמוכן וזהו.
לא להוסיף שום תיבול וכמובן גם לא מלח, גם לא להמליח את מי הבישול של הפסטה כי הכנפיים מלוחות מספיק בגלל ההכשרה. הכנפיים וחלק מהפסטה מתקבלים צלויים ושאר הפסטה, זו שנותרה רכה ולא צלויה, סופגת את הטעמים הטובים של מיצים שהכנפיים הפרישו.
זה לא מאכל חגיגי אלא מאכל עממי שמתאים להגיש לארוחה פשוטה של אמצע השבוע, ובכל זאת הוא טעים טעים טעים. אחד המאכלים הכי אהובים במשפחתי.
 

michalgad

Active member
אוי אורני הייתי צריכה את המתכון הזה השבוע. הקטן שאוהב כנפיים יוצא למחנה קיץ וכל יום שברתי את הראש מה להכין לו שאוהב…
טוב, יחכה לו כשיחזור :)
 
למעלה