אהבתי
א אייל בלי קרניים Member ביום שלישי ב- 20:36 #26 נכתב ע"י ady18: שירים טובים מפרסם לחץ כדי להרחיב... התכוונת פעם? כאילו שבעבר היית שומעת אותם?
א אייל בלי קרניים Member ביום שלישי ב- 19:45 #24 ady18 הציניות שלך זה אחד הדברים... את כאילו ההיפך ממני-אני מברברת בלה בלה את כותבת מילה אחת. נערך לאחרונה ב: ביום שלישי ב- 20:34
א אייל בלי קרניים Member ביום שלישי ב- 20:35 #25 נכתב ע"י אייל בלי קרניים: ady18 הציניות שלך זה אחד הדברים... את כאילו ההיפך ממני-אני מברברת בלה בלה את כותבת מילה אחת. לחץ כדי להרחיב... התכוונתי בקטע טוב כאילו מגניבה לגמרי!
נכתב ע"י אייל בלי קרניים: ady18 הציניות שלך זה אחד הדברים... את כאילו ההיפך ממני-אני מברברת בלה בלה את כותבת מילה אחת. לחץ כדי להרחיב... התכוונתי בקטע טוב כאילו מגניבה לגמרי!
א אייל בלי קרניים Member ביום שלישי ב- 21:08 #28 אפשר לשאול כמה פעם? כאילו הרבה זמן כבר לא? אם אני אשאל אותך איזה שיר אהבת את עדיין בפנים?
א אייל בלי קרניים Member אתמול ב- 14:43 #29 תודה Private Investigator שהכרת לי את הלהקה המצויינת "The Lottery Winners" להקת אינדי פופ/רוק שהכרתי דרך השיר שהוא שם לנו במצעד ומאז אני שומעת אותו בלופים
תודה Private Investigator שהכרת לי את הלהקה המצויינת "The Lottery Winners" להקת אינדי פופ/רוק שהכרתי דרך השיר שהוא שם לנו במצעד ומאז אני שומעת אותו בלופים