ראיתי שק בדיוק כזה של קילו מקסימום שניים
ח חמוסה בהפרעה New member 12/4/06 #42 באמת? אני קניתי כזה כשרק קניתי את פונץ', וזה עלה לי בין 40-50 שקל והיה שם איזה 400 גרם. טיפה מוזר שקילו שתי קילו ואפילו 3 יעלה 80, אבל עדין זה יקר, עדיף אוכל לגורי חתולים.
באמת? אני קניתי כזה כשרק קניתי את פונץ', וזה עלה לי בין 40-50 שקל והיה שם איזה 400 גרם. טיפה מוזר שקילו שתי קילו ואפילו 3 יעלה 80, אבל עדין זה יקר, עדיף אוכל לגורי חתולים.
N N a d a v 1 6 New member 12/4/06 #44 80?? אני קניתי ב33 ש"ח בכפר סבא. אותו סוג אותו הכל מבחינת אכות הוא אחלה אבל אני כמו איילת מערבב אותו עם האוכל סייאנס דיאט.
80?? אני קניתי ב33 ש"ח בכפר סבא. אותו סוג אותו הכל מבחינת אכות הוא אחלה אבל אני כמו איילת מערבב אותו עם האוכל סייאנס דיאט.
M mostlydead New member 15/4/06 #47 אני משתמש באותו אוכל אבל... אני משלם 90 שקל ל2 קילו אחרי 10% הנחה של חבר מועדון. איפה אתה קונה בכפר סבא? אני עובד באיזור, אשמח לפרטים
אני משתמש באותו אוכל אבל... אני משלם 90 שקל ל2 קילו אחרי 10% הנחה של חבר מועדון. איפה אתה קונה בכפר סבא? אני עובד באיזור, אשמח לפרטים
מ מעייניT New member 12/4/06 #43 בחנות שליד הבית שלי קנו במיוחד בישבילי אוכל של חמוסים בלי להגיד לי ואז כשבאתי לקנות לצ'ולי אוכל רצו למכור לי אוכל של חמוסים כלשהו במשהו כמו 100+ אבל לא פחות ממאה
בחנות שליד הבית שלי קנו במיוחד בישבילי אוכל של חמוסים בלי להגיד לי ואז כשבאתי לקנות לצ'ולי אוכל רצו למכור לי אוכל של חמוסים כלשהו במשהו כמו 100+ אבל לא פחות ממאה