המלצה חמה..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
המלצה חמה..

לא מזמן קניתי לחמוסים אוכל של חמוסים ("MENU") ואני מערבבת להם את זה עם נוטרו צ'ויס לגורי חתולים שימו לב - הרכיבים הם מן החי 37% חלבון 22% שומן המחיר - 79 ש"ח לשק של 3 קילו (ולמי שמעוניין על אוכל לחמוסים - עלה לי 28 ש"ח) אני אציין שוב שממש לא חובה לערבב (אני אוהבת לפנק פשוט
) אז מי שמעוניין, אני ממליצה על הנוטרו צ'ויס לגורים! הם מתלקקים

מעייניT

New member
אמממ

כשההיתי בצער בעלי חיים כשהיה התחרות מעורב זה גיזעי נתנו דוגמיות של ניוטרו צ'ויס אז לקחתי לצ'ולי ועוד לא נתתי לו לטעום נראה כבר אם הוא יאהב את זה

איפה קונים את נוטרו צ'ויס?

יש בכל חנות חיות? ואת האוכל לחמוסים MENU? אני זוכרת שקניתי אוכל לחמוסים שקית קטנה כזאת עלתה ל איזה 50 שקל..

אה ועוד נצל"ש (חח אופס)

האם כדאי לי להעביר אותה לאוכל של בוגרים, או להמשיך עם האוכל של הגורי חתולים..? לא מבחינת כסף, אלא מה יותר בריא ויותר טוב לה.

כן אני יודעת

אבל השאלה אם הם אומרים לתת אוכל של בוגרים בגלל שזה כבר הפך למתאים ויותר זול, או שבאמת הוא יותר בריא להם. יענו שזה לא בקטע של לחסוך כסף, אלא זה באמת יותר בריא.

Sweet Fantasy

New member
זה לא משנה..

שניהם איכותיים, בדר'כ לבוגרים יותר זול אז מעדיפים להחליף (אני למשל) לא חובה להחליף.

Sweet Fantasy

New member
זה לא חתול,

אבל מה שהוא מקבל מאוכל איכותי לבוגרים לא משפיע על הבריאות שלו. מבחינה בריאותית זה אותו דבר, אולי לשומנים זה מוסיף

WTR

New member
בכל זאת, בגלל שאין בארץ אוכל טוב

לחמוסים ואנו נאלצים להתפשר על אוכל לגורי חתולים, אני הייתי נשארת עם אוכל לגורים מעל לגיל שנה.. אבל שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה
זה לא מזיק להשאר עם אף אחד מהם

Sweet Fantasy

New member
זה מה שאני אומרת

לא מזיק לבריאות לעבור לבוגרים, אבל מי שיכול להרשות לעצמו כדאי להמשיך גורים. אני למשל לא יכולה ולכן אני עברתי לבוגרים. שגם בדר'כ אוכל לבוגרים מגיע בשקים יותר גדולים, וגורים בשקים קטנים, כי לרוב יודעים שגורים מתישהו כבר מפסיקים לאכול אז לא מייצרים שקים גדולים. אבל מי שקונה רואיל למשל, אז הסוגרים והגורים עולים כמעט אותו מחיר ואותו משקל.

WTR

New member
בגלל זה כתבתי -עדיף- גורים

אז על מה אנחנו מתווכחות?

Sweet Fantasy

New member
על זה שאין קשר לבריאות

ביראות חמוס שאוכל אוכל לגורים ובריאות של חמוס שיאכל אוכלת לבוגרים לא תהייה שונה. אולי אחד יהיה יותר שמן זה הכל

למעלה