המלצה חמה

mocko

New member
המלצה חמה

המרכז לאומנויות הבמה בניו יורק ( ידוע גם בשם מרכז קנדי ) עורך במשך כבר כמעט שנתיים במסגרת בימת המילניום שלו הופעות הפתוחות לקהל הרחב ומשודרות גם בשידור חי באנטרנט . המופעים הם מופעים מיוחדים ואינטימיים של מוזיקה אקוסטית , בלוז , ג´ז , קלאסית , מוזיקת עמים וכדומה , עם מיטב האומנים בתחומים השונים .... הפלוס הגדול הוא שכל המופעים שנערכו נשמרים בארכיון של האתר , וככה יש גישה למאות מופעים באורך מלא ( יש גם מנוע חיפוש ) . אומנם התמונה לא תמיד חדה והשידור נקטע לפעמים לכמה שניות (אנטרנט דרך הכבלים , ומיד !!) אבל לכל מי שיש קצת סבלנות , מודם נורמלי , נגן RealPlayer והערכה לסגנונות קצת "שונים" מרוק ומטאל - צפויה חוויה רצינית ביותר .... ולZED , לא ענית לי למה שכתבתי לך לפני כמה ימים
לא משנה , נסה לחפש באתר שהזכרתי למעלה את ההופעות של Preston Reed ( סגנון נגינה מטורף לגמרי + בחור טוב ) , Dean Magraw או Pierre Bensusan . מהאנשים המובילים והמשפיעים בתחום הגיטרה האקוסטית בעשור האחרון ....

mocko

New member
אופס ....

מרוב בירבורים שכחתי את הלינק . הוא מצורף כאן למטה .

Zed off

New member
Zed אולי קצת סנילי...

אבל הוא לא יודע כלכך על מה מוקו מדבר... לא זכור לי ששאלת אותי משהו, פשוט ביקשתי המלצות לנגנים אקוסטים...היית גם שאלה שלך? פרט...אגב בינתיים יש לי המון בעיות ואני לא כלכך מצליח להוריד שירים:(, אבל יש לי חבר שאמר לי שיש לו דיסק של Dean Magraw, בימים הקרובים אני צריך לקבל את זה...

mocko

New member
Blues Saraceno

ביקשת כמה המלצות חדשות בהודעה על השמן לימון ( דף או שניים אחורה )
מה קורה חוץ מזה ? הכל בסדר ?

Zed off

New member
אהה...עכשיו אני רואה...פיספסתי

תודה! נשמע מאוד מעניין...רק שהאינטרנט שלי יתחיל כבר לתפקד כמו שצריך ואני אוכל כבר להוריד שירים... הכל טוב תודה...קצת האנגאובר(או בעברית חמרמורת)

mocko

New member
חמרמורת נשמע יותר טוב

דיסק של MAGRAW ?? יפה , חשבתי שרק אותי זה מעניין .... תראה את ההופעה שלו ושל פרסטון ריד בהזדמנות - מאוד משעשע ....

Zed off

New member
זה לא דיסק מקורי שלו...

חבר שלי הוא מנאייק עם LAN,צורב והרדיסק עצום, יש לו ספריות ענקיות של גיטריסטים, ובמקרה הוא הייה כאן שקראתי את ההודעה שלך והוא אמר שהוא מכיר את השם ושיש לו קצת חומר שלו במחשב...אז ביקשתי שיצרוב לי דוגמאות...יש למה לצפות?

למעלה