המלצה חמה

papanoel

New member
המלצה חמה

קרוב משפחה שלי הביא לי שני אלבומים של דיפ פרפל אחד הוא burn והשני נקרא made in europe והוא מהווה קונצרט של בורן וסטורמברינגר בהופעה חיה. ואוו ! איזו להקה. כל מה ששמעתי עד עכשיו לא מתקרב לעוצמה של הלהקה הזו. זה הדבר נאמיתי. מישהו יודע על מה אני מדבר: למשל, יש שיר שנקרא ליידי דאבל דילר, בהופעה החיה - הזמר, דויד קוברדייל, צועק את השם של השיר , יש אקו, הד כזה ששומעים את זה שוב ושוב ואז פתיחה פראית פשוט שלא להאמין. זה מ 1975 וזה יותר טוב מכל הדברים ששמעתי בכלל, גם לא בטכניקות הטובות ביותר. האם מישהו יודע על מה אני מדבר!

papanoel

New member
איזו אכזבה

אין בפורום של רוק כבד בישראל אף אחד שיודע על מה אני מדבר ..... הצצצצילווווווו !!!!!! what the fuck is goin on שלחו אותי לפורום הזה ואמרו שיש כאן אנשים שאיתם אני אוכל לחלוק את החויה הנהדרת הזאת ובמקום כל הפורום מלא בנאדים של קללות ומי רהוט יותר בירידות שלו על השני. אני כולי התלהבות מהגילוי שלי את העוצמה ששמה דיפ פרפל ואתם עם איזה רדידות מתווכחים על להקות שבקושי מנגנות שעתיים (חוץ מג´ימי והשיניים) ולא מתיחסים למוסד רוק ולאלבום מאוד לא ידוע made in europe אני צריך עזרה כאן קצת עזרה לעזזל !

theAMP

New member
אח שלי...

לרדת על להקות שאנשים אוהבים פה לא יביא אותם לשיתוף פעולה. הייתי מדבר איתך על מייד אין יורופ, פשוט הפעם האחרונה ששמעתי אותו הייתה בכיתה ט´ בערך, ונראה לי שירדתי קצת מדיפ פרפל מאז. אבל אני זוכר שזו הקלטה מאד משובחת ומאד עוצמתית.

papanoel

New member
וואללה

אני לא יורד על להקות ששוות כי גם אני שומע את הילדים שמתאמנים במרתף של ספתא שלי. שמע אם שמעת את זה בכיתה ט´ דחילאק שים את זה עוד פעם ובפול ווליום ושמע את ליידי דאבל דילר וואללה אני אומר לך התלהבות כזו עוד לא קרתה לי. זה המקסימום זה השיא . כל הזמן אמרו לי שהם להקה שכאילו השתרכה אחרי לד זפלין ובלאק סאבאת´ אבל ראבאק כשראיתי מהם שווים אני לא יודע אם יש מעבר לזה. עכשו סתם לשמוע את burn זה חוויה שאין לה מתחרה. נכון שיש לי גם את made in japan וזה האלבום של ההופעות החיות אבל ביורופ הם מראים שהם יכולים לא רק להיות וירטואוזים אבל גם מטאליסטים שכל היתר זה בזבוז זמן. איזה אדרנלין !!!

a_duck

New member
אתה דפוק?

זה שלא הגיבו לך זה לא אומר שלא מכירים..אולי ההודעות שלך משעממות...

papanoel

New member
סימן שאתה מבין

אז אולי תספר לי קצת עליהם. אני מבטיח שלא אשתעמם כל אינפורמציה שתיתן לי עליהם תעניין אותי. ואם אני דפוק אז בגלל ששמעתי את הצעירים. אני מודה. יאלללה תראה לי מה אתה יודע עליהם. ואם התכוונת לרדת עלי אז תן למישהו אחר לספר לי עליהם לא נכנסתי לפורום כדי לריב...

a_duck

New member
אני לא מתכוון לספר לך שום דבר...

אני לא שומע את הלהקה הזאת ולא אוהב אותם... אבל זה דפוק להחליט שאף אחד כאן לא מכיר אותם כי לא הגיבו לך...אני מכיר אותם ואני לא אוהב אז אני ילד דפוק עכשיו שלא מבין במוזיקה? וגם הקטע של השומעים להקות שמנגנות קושי שעתיים עלוב... ואני לא מנסה לריב איתך...

Mobius

New member
הםםםם....

שמעת את מאשין הד? ומה עם דיפ פרפל (האלבום), בו מופיע הקטע הנהדר אפריל, ויש גם ציור ממש מגניב על העטיפה? משהו הרבה יותר מתקדם... (שמתם לב למשחק המילים המשעשע?) באמת - הם החליפו הרכבים יותר פעמים ממספר השירים שהוציאו, אבל התקופה שלהם בתחילת ה-70 היא הטובה, כשהם היו יותר פרוגרסיב...

למעלה