המלצה חמה

בןלי

New member
המלצה חמה

הסרט מה קרה בגטקה הוא פשוט ענק אין מילים לתאר ראיתי אותו ממש מזמן ואני גם לא בטוח שזה השם המדוייק שלו משחקים שם אומה תורמן ואיתן הוק מישהו ראה את הסרט?

ראיתי

את הסרט.. יש שם חלוקת גזע נוראית בסרט!! כאילו הם חיים בתוך "פוליטיאה" מודרנית שך אפלטון. הסרט הזה, יותר מאחלה סרט.. הוא מדבר על אחת הבעיות החברתיות הכי גדולות.. מי שאין לו HG מסוים למשל, גזע נחות.. האמת, הסרט מאד מורכב... אבל מוח לא נורמלי מי שהמציא את קטע הזיהוי של האדם וההחלפה של הדם והשערות.. מדליק!!! תגובה מוזרה...נכון? מצטערת!!!

בןלי

New member
ממש לא

גם אני חשבתי בערך ככה בכל מקרה קבלי ח/ח על הביקורת

הסרט הזה באמת נהדר

אבל אם כבר איתן הוק- היה סרט כובש במלא מובן המילה איתו, אם אני לא טועה קראו לסרט "לפני הזריחה" על שני צעירים שנפגשים ברכבת ומבלים מספר שעות בוינה, בידיעה שלא יפגשו אחר כך עוד אני מצאתי עצמי פעמים רבות במהלך הסרט באותה תנוחה של השחקנים- הזדהות מאוד עמוקה גם אם חיקו שיחת טלפון או שיחקו בפליפר זה היה סרט אדיר.

leeloo

New member
אני מסכימה

ניראה שזו פעם רביעית בערך שאני כותבת על הסרט המדהים הזה. כמה שאהבתי אותו, כמה שהזדהתי, כמה שהוא אמיתי, כמה שהדיאלוגים מעניינים ומרתקים, כמה שהדמויות בנויות בצורה אמיתית וגלויה. סרט שכמה שהוא פשוט ככה הוא יפה. איתן הוק, הוא בכלל אחלה שחקן, מהאלה שנופלים תחת הקטגוריה "גם יפה וגם אופה", או יותר נכון, גם שחקן מצוין. ו"מה קרה בגאטקה" או בשמו המקורי, שאותו אני אוהבת יותר, פשוט "גאטקה", זה סרט משגע, אני כבר לא זוכרת כמה פעמים ראיתי אותו מאז שהוא שודר פעם ראשונה. אם אני לא טועה, זה הסרט שבו איתן הוק פגש (והתאהב) באומה תורמן.

את טועה....

הסרט לפני הזריחה זה ג´ולי דלפי ואיתן הוק..........!!! זה בכלל לא אותו סרט גטקה...זה סרט עתידני משו...

leeloo

New member
או איתן הוק ב...

סרט הזה שהמטוס מתרסק ולא נשאר להם מה לאכול, ואז הם ניצבים בפני אחת מההחלטות הכי קשות שאפשר להציב אי פעם בפני בן-אדם - לאכול את החברים המתים ולשרוד או למות.... סרט מזעזע ומדהים באותה נשימה.

Chot

New member
אה..

הוא שם? אני זוכרת שרצו להראות לנו את הסרט הזה כמה וכמה פעמים בביצפר, ותמיד הפסיקו קצת לפני שהם מחליטים לאכול. כי נגמר השיער או משו. ואז אחרי חצי שנה עוד פעם הראו לנו מההתחלה ועד לאותו קטע בערך.. ממש מעצבן. בכל קרה, יש גם את "תקוות גדולות" שאני מאוד מאוד אוהבת מאוד.

goldi san

New member
אוחחח

תפסיקו כבר להעריץ סרטים מטופשים! זה היה סרט הכי משעמם בעולםםםםםם

3am

New member
יפה!

אותיות המילה גטקה הם האותיות שמיצגות את אבני היסוד של ה DNA כל הכבוד!

תודה...

לפעמים אני מפתיעה גם את עצמי...

למעלה