המלצה חמה

FunkyGiraffe

New member
המלצה חמה

אם כבר בהיפ הופ ירושלמי עסקינן, הולכים על הג'אז והאיכות וכאלה קולולוש תותחים חייבים לשמוע אותם אנשים www.coolooloosh.com עוד היום אני מזמין מהאוזן את האלבום שלהם

מסכים עם כל מילה וגם מוסיף כמה!

תשמעו קולולוש פשוט להקה מדהימה! אני אישית הייתי כבר ב3 הופעות שלהם ואני יכול להגיד שזאת תמיד חוויה! הם יודעים להקפיץ ולגרום לגוף שלך לרקוד גם אם אתה לא רוצה... הם שילוב של הרבה סיגנונות אבל ביחוד: ג'אז\פאנק\היפ הופ\בלוז ועוד... יש להם בלהקה ראפר בשם "SON" והוא פשוט מלך הבן אדם אולי הראפר הכי טוב שתשמעו בישראל... הוא לא מהראפרים המתלהבים האלה מהMTV הוא צנוע כזה עושה את העבודה שלו בשקט... בכל מקרה הדיסק שלהם עולה 30 והוא פשוט דיסק ענק אני ממליץ לכולם לקנות! אתמול דיברתי עם המתופף שלהם שקוראים לו "יוגי" כי הוא המורה של חבר שלי וניגן בלהקה עם חבר אחר.. בכל מקרה הוא אמר שבזמן הקרוב יש להם הרבה הופעות בחיפה תל אביב ועוד.. וכמובן שירושלמי כמוני שאל אותו מה עם עיר הבירה אז הוא אמר שבסביבות אוגוסט יש להם הופעה במעבדה(שוב שם???!!) אז שווה ללכת! אלה היו 60 שניות על קולולוש.. יום טוב! רן...

סגול59

New member
A7 ורבים אחרים ביום ה' בירושלים...

"נביאים בפינה מס' 6" יום ה', 21:30 "דילה", שלומציון 4, מרכז העיר, ירושלים סגול 59 די.ג'יי קארס A7 רוקי בי. אמ. סיריוס אמ.סי קלין בנגלה דת' המאפייה אורח מיוחד מאנגליה: D. Silverstein , הראפר של ההרכב EMUNAH PEACE

FunkyGiraffe

New member
תגיעו

הדור הבא של ההיפהופ בירושלים

למעלה