המלצה חמה...

mikeoreli

New member
המלצה חמה...

כידוע, או שלא יש לי 4700 של HP עם עברית של PDAC. הבעיה שלי הייתה שהעברית האטה קצת את המכשיר וזאת לפי השוואה לפי העין עם 4700 אחר בלי עברית שלא הראה "גיהוקים" כמו שה4700 שלי הראה. הורדתי את הTweaks2K2 וסמנתי את כל האופציות שרציתי בינהם להאיץ את הוידאו ועוד כמה ועכשיו המכשיר עובד במהירות, כאילו אין עליו עברית. למי שיש גם כן מסך VGA כמו לדל X50V, לFS720 ועוד כדאי שתדעו שיש בתוכנה הזו גם מה שנקרא FORCE VGA BRUTE (או משהו כזה) שגורמת לתוכנות מסויימות שמפוקסלות במסך להיות ברזולוציה של VGA. כך לדוגמא עם NETFORNT, SIMCITY, ACROBAT READER ועוד... בכלל שמעתי שהיא עושה נפלאות עם הדסטינטור. החסרון היחיד של התוכנה הוא שהגרסה החינמית שלה עובדת רק שלוש פעמים. לאחר מכן צריך לקנות אותה, אך לרוב זה לא משנה כי לרוב לא צריך אותה יותר משלוש פעמים.

carbo20

New member
לא הבנתי מה היא עושה ?

היא עושה שינוי חד פעמי במערכת הפעלה? או בתוכנות ?

mikeoreli

New member
תלוי...

חלק מהשינויים הם במערכת ההפעלה עצמה. לגבי השינוי עם הVGA - השינוי הוא בקבצים עצמם: מה ששונה בין שיטה זו לOZVGA ולSE_VGA היא שבשיטה זו לא צריך לעשות SR כשעוברים בין השיטות ההצגה וכן אפשר לקבוע לכל תוכנה באופן אינדיבידואלי באיזו שיטה היא תוצג. התוכנה יוצרת קובץ גיבוי למקרה שרוצים לחזור למצב הקודם. בכלל השינויים בתוכנה הם לא חד פעמיים, אפשר להתחרט רק צריך לזכור שבפעם השלישית שמפעילים את התוכנה - זו הפעם האחרונה שהיא תעבוד אלא אם תרכוש אותה.

למעלה