המלצה חמה

giloni

New member
המלצה חמה

אני מפנה אתכם, אם עדיין לא הגעתם לבד, אל אתר הבית של המוסיקאי אילן וירצברג. לטעמי מדובר באחד המוסיקאים המוכשרים שצמחו על אדמת הארץ הקדושה. מעבר לעבודות שעשה אילן עם מיטב המבצעים, הוא לא טמן ידו בצלחת בכל מה שמדובר ביצירה מקורית ומיוחדת - בה רבה מאד ההשפעה של גיבורי ילדותו - ילדותנו!! מפאת הקושי בהשגת האלבומים שלו (קשה להצליח בארץ השסועה הזו, במיוחד אם אתה מייצר מוסיקה אמיתית ולא במבה במסווה של מוסיקה) העלה אילן לאתר שלו קטעים רבים מאד להשמעה והורדה חוקית. אני ממילץ בחום לשוטט באתר, להקשיב למוסיקה וולמוד להכיר את אחד המוסיקאים המיוחדים והמקוריים שלנו. יקי

pasteran

New member
אם כבר (גרוניך)

התמזל מזלי להיות נוכח בהופעה שהוקדשה לשירי נהר שניר. זהו משורר צעיר שנפגע בתאונה בגיל צעיר ומשותק מאז. טקסטים הגיעו לשלמה גרוניך והוא הלחין אותם. בעקבות זאת היה מופע חד פעמי עם מקהלה בעיבודים של גרוניך שהוקלט לדיסק. הייתה הופעה מצויינת. גרוניך בשיאו- לחנים די מורכבים, עיבודים קוליים מרשימים ביותר. אני חייב להודות שהמלים של שניר גם הצליחו לגעת בי. בכל אופן את הדיסק ניתן להזמין כבר ואני מתכוון לעשות את זה. כרגע אני לא יכול להתחייב על איכותו - לא תמיד המעבר מהופעה לפלסטיק עולה יפה. מי שרוצה להתרשם יש שם שיר נפלא להורדה - "אוויר". אני יודע שזה אופטופיק אבל יש פה מספיק חובבי גרוניך.

HelterSkelter1

New member
כן

הייתי בהופעה ושמעתי זה לא מכבר את הדיסק. לדעתי הדיסק בהחלט משקף את ההופעה, ויש בו תוספות קטנות של כלים שגורמות לו להיות טוב יותר מההופעה, לדעתי, מה גם שההופעה הייתה ארוכה יתר על מידה (בעיקר בגלל שביצועו מספר שירים יותר מפעם אחת, לצורך ההקלטה) והאזנה לדיסק היא נוחה יותר. מלבד זאת, יש שם שירים יותר טובים ופחות טובים. לא מפיל מהכיסא, אבל שווה האזנה.

noosh

New member
יא, גם לי יש משהו

כנראה שמוות הירואי בתור אמן מיוסר בן 27 לא מספיק למעריציו (או חוקריו) של ג'ים מוריסון, וסטפן דיוויס, שהוא כנראה חובב קונספירציות לא קטן, החליט להציג את הגרסה שלו למוות הידוע. דיוויס טען, בין השאר, שמוריסון היה מבוקש ע"י משטרת ארה"ב וברח לצרפת כדי להמלט מהמשפט בדבר חשיפת איבר מינו בהופעה, יש איזה קטע עם חברים שלו וסוחרי סמים שנפגשו איתו בפריז, ועוד כל מני תעלומות שכאלה. בכל מקרה, על הספר שיוצא כתוב כאן (נו, באמת, חשבתם שאני יודעת את כל זה לבד?
), ולא לשכוח ששבוע הבא יצויינו 33 שנים למותו של האליל

N a V e

New member
נשמע הזוי משהו...

אבל הייתי שמח מאוד לגלות שמוריסון חי היום באפריקה... אשריי המאמין

ThePiper

New member
חחחח...

מתאים לבוגי לכתוב ספר כזה D= אני מעדיפה להשאר בבועה שהוא מת שקט ומאושר...

melancholy man

New member
סיפור ישן

ולי כרגיל זה הכל נראה כמו חלק מהמזימה להפוך את הרוק מאומנות למשהו שולי וקצת ילדותי, ג'ימוריסון, מת בגיל 27 וקבור בפאר לה שאז שבפריז, יש אפילו קבר (תשאלו את הליידי...)

melancholy man

New member
איזה איש מוכשר

לפני חצי שעה חזר לי האינרטנט אחרי השבתה של יומיים (תגידו תודה לאינטרנט זה"ב ילדים...)ואת הצחי השעה הזו בילתי מול אתרו של וירצברג, לא ידעתי אפילו שיש לו כ"כ הרבה חומר מקורי, ידעתי שהוא מוכשר, אחרי האזנה אני יכול להגיד שלא ידעתי עד כמה. פשוט תענוג!

למעלה