המלצה חמה

המלצה חמה

לייף פרופשונל - מוצרי איכות מבית סופר פארם קבלתי מסר שבו נשאלתי אם אני מוכנה לקבל להתנסות מוצרים מסדרת לייף פרושונל שמחתי מאד לאפשרות זו כי הכרתי את משחת השיניים ואת מי הפה שלהם שעזרה לי מאד בטיפול בחנכיים הרגישות שלי. והדימום נפסק לאחר שנים של חנכיים מדממות. לייף פרופשונל היא גם מעבדה להכנות הומיאופתיות במעבדת לייף פרופשונל שוקדים רוקחים, אשר במשך שנים סיפקו ללקוחותיהם פתרונות לבעיות נפוצות כמו תפרחת חיתולים, עור יבש, כאבי שרירים ועוד,על פיתוח מוצרים שונים. אני קבלתי לצורך התנסות את המוצרים הבאים קרם פנים לתינוק ציטוט מעלון המוצר קרם הגנה והזנה לעור הפנים המתאים לשימוש יומי לתינוקות מיום היוולדם. למניעה ולטיפול במקרים של יובש, גירויים ואדמומיות. לטיפול בפגעי מזג האוויר כגון רוח, קור וחשיפה לשמש, מכיל שמנים טבעיים: שמן שקדים, שמן זית ושמן שומשום, תמצית קלנדולדה אלנטואין ופרו ויטמין B5 לטיפול ברקמות פגועות. התרשמות אישית את הקרם נתתי לחברתי שבנה בן השמונה חודשים סובל מעור בעיתי וטופל במשחה עם סטרואידים, כשחלה הטבה במצבו רופא העור אישר לה להשתמש בקרם של לייף פרושונל. לדברה הקרם נעים למגע ומריח טוב , אבל הכי חשוב בימי הרוחות והקור עם השמוש בקרם הגנה ,לא חזרה האדמדמיות והפריחה לעור הילד. דבר שמח אותה ביותר ומעתה תשתמש בקרם זה באופן קבוע. ג'ל להרגעת העור ציטוט מעלון המוצר: מיועד להרגעת עור מגורה ואדמומי, לעקיצות ולכוויות קלות, לטיפול בתופעות הנלוות לשיזוף יתר, צריבת מדוזות ועקיצות יתושים. הג'ל בעל נוסחה ייחודית לספיגה מהירה ומשופרת ומכיל תמציות מרוכזות במיוחד: תמצית אלוורה, תמצית שום ותמצית בצל. התרשמות אישית בימים אלה לא נעקצתי ע"י יתושים או מדוזות , את הניסוי במוצר לעקצות אלא אשאיר לימות הקיץ , אולם נקשתי עשבים ונצרבתי ע"י הסרפד, אדמומיות,עקצוצים וגירוד מעצבן איפינו את הצרבה ,עד שהשתמשתי בג'ל , , הג'ל נעים למגע ולאחר 2 מריחות הורגשה הטבה המשכתי למרוח כל שעה ולמחרת לא היה זכר לצריבה. עוד פריט שיכנס לתיקי באופן קבוע לשמוש במקרה של עקיצה או צריבה. ארניקה פורטה 20% ציטוט מעלון המוצר: ג'ל המסייע בטיפול במכות יבשות, נקעים, שרירים תפוסים ומכווצים. הג'ל מכיל ריכוז כפול של תמצית ארניקה - נוסחה ייחודית לספיגה מהירה, פועל במהירות ונטול ריח. מתאים לילדים ולמבוגרים. התרשמות אישית בימי חורף הקרים אני סובלת מכאבי ברכיים חזקים בנוסף לכראבים באזור הפלטינה המושתלת . יש לציין כי לכאבי הברכיים חלה הטבה נכרת ברמת הכאב לאחר השימוש בארניקה פורטה 20%, לעומת זאת באזור הפלטינה לא היתה כל הטבה בשמוש עם הקרם, יחד עם זאת הקרם הפך לפריט חובה להקלה על כאבי השרירים והמרפקים . מתוך העלון שצורף לחבילת ההתנסות למדתי על יתר מוצרי לייף פרופשונל שבודאי אנסה אותם לפי צרכיי . את המוצרים ניתן לרכוש בכל סניפי רשת סופר פארם.

למעלה