המלצה חמה

לא הבעתי דעה מקצועית

לגבי רמת הכשרון שלו... רק אמרתי שאני אישית לא אוהבת את הסגנון... הוא פשוט לא מצחיק אותי, לא מתחברת להומור שלו.. לא שמעתי אותו שר כך שלגבי זה אין לי דעה ולדעתי האישית, בטלויזיה, ובמיוחד אצל דידי הררי ב"מת להיות", הוא מתנהג בצורה שמשדרת חוסר בטחון, הוא כל הזמן זז וכל פעם כשהמצלמה עליו הוא חייב לעשות פרצוף או הבעה, ואני מבינה שזה נועד להצחיק אבל זה מרגיש לי מעבר לזה, זה מרגיש לי כאילו לא נוח לו להיות מול המצלמה אם הוא לא עושה משהו דבילי...כאילו הוא חייב מסכות כל הזמן כדי להרגיש בנוח.. לא מתיימרת להיות מבקרת מקצועית :) זה מה שאני מרגישה שוב, עניין של טעם ושל ראייה...

ליבית1

New member
אני עוד לא מצאתי את האומץ לעלות

אבל אני שמחה שכולכם תבואו.... אני לא יודעת אם צריך להזמין מקום או לא, צריך לברר את העניין, אני לוקחת את זה עלי... פרטים בהמשך

זה לא בעיה

מישהו מהחבר'ה כותב פתק עם השם שלך ושם של שיר שכולם מכירים ואז כשהמנחה קורא בשם שלך וכל העיניים עלייך נראה אותך לא עולה :) יותר פאדיחה להגיד לאאאאאאא מאשר להגיד כן .. בקריוקי אם את שרה יפה, נהנים ממך אם את מזייפת אוהבים אותך עוד יותר כי זה גם מצחיק... היחידים שמרגיזים אותי בקריוקי זה כל אלו שבאמצע ערב של שירים יפים וקצב וצחוקים פתאום מחליטים לעלות עם "תגיד לי איך לעצור את הדמעות.." או כל שירי יום הזכרון למיניהם.. איףףףףףףףףףף

ליבית1

New member
אני מקווה מאוד שהמנחה לא תעשה

את זה.... אני רוצה לעלות לבמה, כשאני ארגיש שאני מוכנה לזה נפשית... ושאני לא אגמור ככה
או ככה
או ככה
אני פשוט צריכה להיות מספיק שתויה כדי שזה יקרה.

Jen74

New member
יום רביעי, אילנה אביטל

ולא בסטייג'? או שאולי אני טועה והיא בדרך כלל בחמישי בסטייג'??? נשמע אחלה מסיבה. אני אתמול הייתי במסיבה של אתר ההיכרויות פליי דייט. הכניסה הייתה חינם. המוסיקה הייתה אמורה להיות שנות השמונים. התקליטן לקח שירי שנות השמונים והפך אותם לטראנסים. גועל נפש.

Jen74

New member
רק להבהיר

גועל נפש לא על טראנסים אלא על זה שלקחו שירים יפים ומוסיקה עם סגנון מסויים והרסו אותם.

ליבית1

New member
אילנה כבר לא בסטייג'

שמוליק טיאר (איכס) בימי חמישי... אילנה עכשיו בריצ'

ליבית1

New member
אחרי שמחקו לי את ההודעה ../images/Emo7.gif

אחרי שמחקו לי את ההודעה עם מספרי הטלפון של המקום, כי לא ידעתי שאסור (באמת שלא ידעתי), הכנסתי את המספרים ללוחות של הפורום, לפי כל החוקים... אז מי שרוצה לבוא, המספרים נמצאים שם.....

למעלה