המלצה חמה - east of eden-snafu

להלן פרטים

EAST OF EDEN-הרכב שפעל באנגליה משנת 69 (אז יצא אלבומם הפנטסטי MERCATOR PROJECTED ).זהו הרכב פרוגרסיב-פיוז'ן או ג'אז-רוק(לא משנה). ההרכב הוציא כשבעה אלבומים(למרבה ההפתעה הם הוציאו השנה עוד אלבום מצוין שנקרא GRAFFITO שהוא כבר ממש ג'אז),וכעת קצת יותר על המוסיקה: המוסיקה שלהם כמו שאמרתי היא פרוגרסיב עם פיו'זן שבתוכו השפעות מזרחיות. להרכב כנר מצוין שמנגן גם על חליל,סקסופון וחצוצרה ( DAVE ARBUS ). כמו כן,ניכרת השפעה רבה מזאפה ומתזמורת מאווישניו.בקיצור זו חגיגת פרוגרסיב עם המון כינורות,גיטרות,חלילים וסקסופונים(מה יכול להיות רע). שני האלבומים הראשונים מאוד מאוד מומלצים לחובבי פרוגרסיב(מובטחת הנאה אמיתית),זו להקה מוכשרת,בוגרת ומקצוענית שמנגנת נפלא.חברי ההרכב הם: DAVE ARBUS-FLUT,VIOLIN,SAX,TRUMPET RON CAINES-ALTO SAX GEOFF NICHOLSON-GUITAR,VOCALS ANDY SNADDON-BASS GEOFF BRITTON-DRUMS דרך אגב זאת אחת הלהקות פרוגרסיב(אם לא הראשונה),ששילבה כינור כחלק מהמוסיקה(זאת לאחר שהכנר התלהב מביצועיו של ז'אן לוק פונטי כאשר ראה אותו בהופעה מנגן יחד עם זאפה).

חזק ביותר ...

נכון ,יש גם שילוב נרחב של כינור בגנטר גיאיינט מאוחר יותר בטריי פרינד ...אבל זה 72 ,בכול מקרה אפשר להשיג בקצת אחרת ? ועל איזה אתה ממליץ יותר לחובבי הפרוג היותר "קלאסי" ולא פלצני שמנסה להיות יותר מדי חדשני אני מסוגר ב"אולדסקול" של הפרוג גם אם הוא "ניו-ארה" (תקופה לא ז'אנר) ,קיצר תביא המלצה אחי הרכב אינסטרומנטאלי משובח לפי התיאורים שלך .

קבל שתי המלצות חמות למה שביקשת

1-HANDS-HANDS-אלבום מקצועי עם נגנים נפלאים. 2-ISILDURS BANE-MIND VOL 1-אחד האלבומים היותר מושלמים ששמעתי בחיי. הייתי מוסיף עוד המון פרטים אך זה מיותר מכיוון שיש ביקורות על הדיסקים הללו באתר של ברייטמן,תקרא שם(ברייטמן מטיב לנסח ביקורת יותר טוב ממה שאני יכול לעשות כאן בפורום,מה גם שאני מסכים עם כל מילה בביקורת שלו.)

RamiSun

New member
גם אני מצטרף

ISILDURS BANE-MIND VOL 1 אלבום מומלץ ואני הייתי ממליץ לך לבדוק גם את The Flower Kings ואם אתה לא מכיר עדיין את Anglagard

תודה רבה לכם ...

רמי תודה אבל עשיתם ממני טוי רציני יש לי את ... the flower king את adam&eve ויש לי את שתי האלבומים של אנגלגארד ..ותלייב בפרוגפסט ..בכול מקרה אני ינסה להשיג את איסלדורס בין ..תודה שוב על ההמלצות :)

HelterSkelter1

New member
מומלץ! שני האלבומים הראשונים שלהם

הם מאסטרפיסים. גם האלבום המוזכר, וגם Mercator Projected הם שני אלבומים מעולים, עם הרבה רוק, פרוג, ג'אז, בלוז, מוזיקה מזרחית, כתיבת שירים מעולה ואילתורים מעניינים. מומלץ ביותר, שניהם יצאו עכשיו ברימאסטר בחברת Eclectic. NP - KC - In the court, בעקבות הביקורת בשרת

HelterSkelter1

New member
שימו לב לביצוע ב SNAFU

ל Better Get in yo soul של צ'ארלס מינגוס בקטע "Xhorkom/Ramadhan/In the snow for a blow".

למעלה