המלצה חמה - brother ali

volatile

New member
המלצה חמה - brother ali

האח עלי מוציא אלבום חדש בשם The Undisputed Truth, ומשמיעה של גרסאת ה - advance אני כבר יכול להגיד שזה אחד הדיסקים הטובים של 2007. אני מרשה לעצמי לעשות את הערכה הזאת באופן עיוור כי הדיסק הזה מדהים. מה אין פה... מחאה, יש, קטעי הארדקור יש, שירי אהבה טפשיים וחמודים יש, שירים עמוקים יש. והכי חשוב יש MC לבקן וסופר מוכשר, בעל סקילז מצויינים ויכולת לשחק בסגנונות אחרים. ויש גם ביטים מצויינים ANT ממש השתפר. אפשר להשיג בציפור ולשמוע כמה שירים מהדיסק ב - myspace (מומלץ במיוחד truth is) פלג.

KarenTheGoddess

New member
נשמע ממש טוב.

אנט באמת השתפר. אוו, יש משהו שאני מצפה אליו! ממזמן זה לא קרה.

volatile

New member
אין אף אירוח

וזה לדעתי דווקא אחד החוזקים. אני כבר מזמן לא מתלהב מהתופעה ריבוי אורחים ומפיקים. כאילו תחרות להראות את מי אתה יכול להביא. הנוסחא הקלאסית של ראפר-מפיק תמיד עובדת כשמדובר באנשים מוכשרים.

Silly A

New member
כן ולא.

ברור שהתופעה גדלה למימדים מציקים, ובאמת יש אלבומים שאני שומע נטו בשביל האירוחים והם גם נמאסים עליי מהר יחסית... אבל הייתי שמח למצוא למשל שיתוף פעולה עם סלאג באלבום, כמו בשדואוז און דה סאן, השירים עם סלאג שם הם מהטובים, כנ"ל למשל באלבומים של הדף ג'וקס אני תמיד מחכה לשירים שמשלבים בין ענקי הלייבל וכו'... בראת'ר מבחינתי נמצא על הגבול, מקווה שהוא יחזיק את כל האלבום הזה לבדו.

Psycho BuZZ

New member
עדיין אין לי מחשב

אז אני בכלל לא עוקב אחרי כל הדברים החדשים, אבל הנה שיר חדש ומפציץ: "Get Buck" מתוך האלבום החדש של יאנג באק, בהפקה של טימבו. ביט מטורף! בטוח הדבר הבא במועדונים.

ענק, פשוט ענק

יאנג באק מלך וההפקה בכלל מדהימה. הקטע הוא שעדין לא ברור מי הפיק, חצי טוענים שטימבו וחצי טוענים ש pollow the don

Psycho BuZZ

New member
אני זוכר שהוא עשה את הפארטי סטארטר

של וויל, לא? לא יודע מה עוד הוא הפיק, אבל בהחלט יכול להיות.

מאחורי הקלעים של הקליפ

שאני הכי מחכה לו בזמן הקרוב, בעיקר כי מדובר באחד השירים המגניבים של השנה. אני מדבר על Wouldn't Get Far של גיים שמארח את קנייה ווסט השיר עשה הרבה רעש כי גיים יוצא כאן על תופעת "דוגמניות הקליפים" שהיא טרנד חובה בקליפי ההיפ הופ של השנים האחרונות, הראפר לא פוחד להזכיר שמות ולפרט כמה פרטים עסיסיים על הדוגמניות. הקליפ אמור להיות איזושהי סולחה בין גיים לדוגמניות, צריך להיות מעניין. לצפייה בצילומים מאחורי הקלעים - כאן הקליפ ייצא בעוד יומיים

הקליפ החדש של גיים ../images/Emo68.gif

הנה, הוא סוף סוף כאן - שיר ההצדעה של גיים וקנייה ווסט לדוגמניות Wouldn’t Get Far קליפ משעשע, החיוך של גיים כשהוא לבוש בהתחלה כמו קנייה קרע אותי... כנסו

למעלה