המלצה חמה מאד!

barakhil

New member
המלצה חמה מאד!

יכול להיות שהמליצו על החנות כבר אבל בכל זאת: בארלוזורוב 1 בר"ג יש חנות בשם X-mix, ולפי דיבור עם המוכרת הבנתי שזה רשת, יש גם סניף בראשון בקניון הזהב ועוד כמה למיטב ידיעתי. זאת חנות מצויינת: המוכרות אדיבות, מחירים סבירים, מבחר ענק ובכל המידות ועיצובים לכל גיל, אין מצב שאתן יוצאות משם בלי לקנות משהו. אני נחשבת למאד מאד בעייתית בקניה של בגדים בגלל שאני מאד בררנית ואפילו אני קניתי כמה דברים (מכנס דגמ"ח צעיר ועוד חולצות), הם עושים תיקונים והזמנות בשמחה רבה. בקיצור, מומלץ! תנסו בנות..

DREAM111

New member
תודה רבה על ההמלצה

את יודעת במקרה עד איזה מידה יש להם שם
את אומרת שאת בעייתית אפשר לשאול במה את בעייתית בנושא של ביגוד|? ברוכה המצטרפת.

barakhil

New member
תודה רבה!

אהלן דרים אני עוקבת אחרי הפורום והוא ניפלא בייחוד בניהולך המושקע... יש להם עד מידה 5 (במכנסיים וגם בחולצות), אבל אני מידה 50-52 במכנסיים וה-4 שלהם הספיק לי מאד, ככה שטווח המידות מתאים לכל אחת. אני בעייתית בבגדים בגלל שאני בת 18 והבעיה הידועה של חוסר מידות גדולות בחנויות מורגשת מאד, כי בגיל שלי הסגנון הוא של המותגים המובילים בשוק כמו Castro, Fox, TNT וכו', ושם כמובן אין לי מה לחפש. חנויות קלסיות למידות גדולות כמו מתאים לי ועונות תמיד נראות לי "זקנות" ולא מתאימות לסגנון שלי. רוב הבגדים שלי מורכבים מג'ינסים של לי קופר, ששם יש להם גם במידה שלי בג'ינסים המשופשפים\אופנתיים וחולצות מהוניגמן, שגם שם יש מידות גדולות יחסית בשילוב עם סגנון צעיר ומודרני. כשאני קונה בגד אני חייבת שהוא ישב בול על הגוף ואני מאד בררנית במובן של לא מתפשרת רק בגלל שאין ברירה. למרות כל הבעיתיות שלי בבגדים, בחנות שהמלצתי יש בגדים (בעיקר מכנסיים) יפים מאד ויצא לי לדבר עם המעצבת עצמה (בילי זמיר) והם מחדשים את המלאי כל הזמן ומעדכנים דגמים. את מראשון לציון לא? אני מכירה את ראשון מעולה בגלל שהאקס שלי גר שם והייתי נמצאית שם 7 פעמים בשבוע, עיר מ-ק-ס-י-מ-ה, אחת הערים המושקעות והיפות בארץ.

דבר ראשון תתחדשי

גם אני בררנית כמוך ולרוב אוהבת את הסגנון שאת כתבת שאת אוהבת. ובד"כ אני ממש מתאכזבת מחנויות למידות גדולות כי הכול ניראה מבוגר כזה מידי בשבילי ( בכל זאת אני כולה בת 21) . מן הסתם לפעמיים מוצאים משהו נחמד אבל באמת פעם ב... יש לך מושג אולי עם יש לרשת חנויות נוספות בארץ אולי בת"א ( למרות שאני חיפאית אני נמצאת מלא פעמים בת"א) ?

DREAM111

New member
רוי אני יודעת שיש להם עוד חנויות

אני אבדוק בדיוק ואמסור את הפרטים. בעבר הייתי קונה שם אבל לא ידעתי שהם מתעסקים גם במידות גדולות. טוב בעבר הייתי עגלגלה יותר ולא עגולה.

DREAM111

New member
תודה רבה אני ../images/Emo9.gif

אני שמחה שאחרי שעקבת בשקט גם החלטת לקפוץ למים ולשתף אותנו בפרטים. אכן אני מראשון. אז יפה לך אם את מכירה את ראשון את יכולה לבוא לסיבוב אצלנו ולדעת בדיוק איפה אפשר למצוא מה. אולי את תחדשי לי דברים על העיר. אכן עיר יפיפיה ומושקעת טוב יש לנו ראש עיר כזה.

PopPy

New member
אני קצת לא שייכת, איכשהו מצאתי

את עצמי פה ואם כבר אז כבר - אחרי שמצאתי את החנות הבאה - שכחתי מה זה פוקס/קסטרו/הוניגמן (בהוניגמן?? מידות נורמליות?? איפה?!)! אני לא יודעת אם זו רשת או שיש להם רק סניף אחד פה בקניון בת-ים, אבל החנות נקראת Opium, ויש להם פשוט הכל, במחירים נוחים, דגמים יפים והכי חשוב - בכל המידות, בלי להתבייש לשים מידות שהן לא 0 ו1 על המדפים. ממידה 0 ועד מידה 8 (מידה 4 זה 0בערך 40-42 שם) ניתן למצוא הכל, ממליצה בחום

|כתשובה לשאלתך !! דריים יקרתי !../images/Emo140.gif

דרים יקרתי יש ל- איקס מיקס חנות בקניון הזהב בראשל"צ יש שם מידות עד מספר 6 ... דברים נחמדים ... רק שאני הפסקתי לקנות שם כי איכות הבגדים ... לא ממש טובה והחולצות שלהם שנמכרות נפרמות או מתרחבות אחרי כביסה אחת ... אז לשיפוטך , רויטל מיוחדת במינה 22

DREAM111

New member
היי מיוחדת

מצער לשמוע שהאיכות שלהם ירודה. אני שוב אומרת בעבר הייתי לקוחה שם אבל כבר הרבה זמן לא ניסיתי. אולי אגש לקנות איזה חולצה אחת כדי לדעת איך זה באמת כדי שאוכל לומר שניסיתי שוב לפחות עוד פעם. נראה ביקור כדילראות זה בטוח אני יעשה.

למעלה