המלצה חמה לחג

danistar

New member
המלצה חמה לחג

אתמול קיבלתי ( הוזמן מהאינטרנט) את הDVD החדש המשולש של להקות צהל שיצא בגלובוס יונייטד . האוסף מורכב כמו כל דבר בצבא מ 3 חלקים . הדDVD הראשון מכיל סרט על להקות צהל ויש שם מכל טוב . הכל מהגשש ( צעירים בשחור לבן !! ) עם ה מבחן של שייקה ללהקה צבאית , יש שם את שייקה אופיר מספר איך הוקמו להקות צהל ( הצ'יזבטרון ) , את תיקי דיין , יוסי בנאי , חיים טוטפול , יפה ירקוני , גבי עמרני , יעקוב בודו , רבקה זהר ,חיים חפר ( שמתחיל את הסרט ) ועוד ועוד ועוד ... קרוב לשעתיים של צפיחית דבש נוסטלגית . אם זה לא מספיק אז יש גם כמה תוספות : שני קטעים מניקוי ראש , קטע ממוצש וקטע של חברי "לול" .. הכל פרודיות על להקות צהל . וזה רק החלק הראשון . בחלק השני יש קרוב ל 40 קליפים של שירים ממיבט להקות צהל ( בדיסק הזה שולטות להקת הנחל שמשום מה הרוב הגדול של הקליפים הוא מתקופת ירדנה ארזי .. יפה אמיתית (-: מההתחלה ) ושל להקת חיל הים . בדיסק השלישי שמפאת הזמן לא הספקתי לראותו יש עוד כמות כזו של קליפים . מה אני אגיד לכם תמורת ה 99 שח שזה עלה זו מתנה צרופה כמעט בחינם . הלוואי ונקבל כאלה אוספים גם על הגשש , שייקה אופיר , אריק לביא ובעצם כל גדולי הדורות ההם . זה גם גרם לי בכל ה 4 שעות הללו של צפיה ( שלא שמתי לב בכלל שהזמן עובר לי ) לחשוב על מה המדינה הזו עברה עד היום ואיפה אנחנו עכשיו , הדבר היחידי העצוב בכל הסיפור . בקיצור .. לכל מי שאוהב זה חובה !!

למעלה