המלצה חמה להפקה,

המלצה חמה להפקה,

להחליף את המלהק שעשה עבודה כל כך ג-ר-ו-ע-ה העונה הזאת. מצד אחד תופעת החודדות הבזויה,ומצד שני השיממון הצחיח בבית. אי אפשר היה למצוא אנשים קצת יותר נורמליים, כדי שיתפתח שם איזשהו הווי שיעניין את הצופים?

ושיעשו בבקשה משהו עם המקרופונים

כשהם אוכלים יש רעש נוראי. אני לא זוכרת שזה קרה בעונות שעברו עלינו לטובה

juspan

New member
זה בטח היה צוות שלם של מלהקים

ואני מודה, ההרגשה שלי בדיוק כמו ביום הראשון, השבועיים וחצי האלו לא שינו את דעתי - עבודת ליהוק גרועה שלא ברור לי איך קרתה אצל מקצועני טלוויזיה כאלה בהפקה כה מושקעת ורבת ציפיות. אם כי גם בעונה הקודמת ה- 4 החדשים שנכנסו באמצע היוו אולי רמז לכך שהכל קרה להם בפוקס עם הראשונים. כאילו חגית? יוני?... ובינינו, היו אלה בעיקר הבובלילים ושפרה שעשו את העונה באמת כדמויות חזקות ומעניינות/אהובות/שנואות, מישהו כאן כתב לא מזמן - ממגנטות. הם שהצליחו ליצור סביבם דינמיקה מעניינת עם נספחיהם הפחות מעניינים.

niro62

New member
תנו עוד צ'אנסים

השבועיים וחצי הראשונים של עונה 2 היו בינתיים הרבה יותר מעניינים השבועיים הראשונים של האח הגדול 1 שלא ממש קרה בהם משהו. אני זוכר שבהחלה של עונה 1 לא כלכך אהבתי א הסדרה ובערך בפרק 8 ככה התחלתי להתאהב השבועיים הראשונים היו מעולים

שורדת 28

New member
אם היו 20,000 מועמדים

כולם היו על הפנים וחיפשו אחד כמו יוסף שישעמם את כולם?! הרי ליוסף הציעו! בושה למלהקים, עונה משעממת במיוחד! ציפיתי שהVIP יהיה גרוע וזה פי מיליון יותר מעניין מהעונה הזאת! לא תוכלו לשחזר את העונה הראשונה, תשכחו מזה! אם זה הכי טוב שמצאתם אז כנראה שאין מעניינים! מה מעניינת שרה?! מה מעניין יוסף?! מה מעניינת דלית?! מה מעניין ארז?! מה מעניינת סתיו?! מה מעניינת איילה?! מה מעניין גואל?! מה מעניינים כולם?!!!! עונה עלובה ומשעממת! הבאתם משעממים + בהמה אחת! מ-ש-ע-מ-ם!!!!!

למעלה