המלצה חמה לבעלי THINHPAD.

bar666xp

New member
המלצה חמה לבעלי THINHPAD.

לא יודע אם בחברות אחרות גם אפשרי... אבל משהו טוב אפילו מעולה שיש בתוכנת הTHINKVANTEG. לאחר שמסדרים את המחשב לעבודה... מתקינים אופיס ושות עושים עדקוני מערכת וכו' וכו'.. ההמלצה שלי להיכנס לתוכנת הTHINKVANTEG וליצור גיבוי מלא על DVD {לי זה לקח 2 מדיות DVD}. היתרון בכך הוא שבמקרה וצריך לאחזר/לפרמט עושים זאת מהDVD וישר אפשר לחזור לעבודה ללא צורך להתקין מחדש את האופיס ושות.. עוד יתרון לגיבוי הזה מסמכים קבועים כמו אם מכינים מראש TEMPLETS לאופיס לא צריך ליצור אותם מחדש הם אוחזרו... כך לדוגמה אם לא מצליחים לפטור בעיות איכסדוס לדוגמה אפשרות האיחזור פשוטה בהרבה לא צריך לחשוש איפה הCD דרייברים ואיפה הCD של התוכנות הריי כולן כבר מצויות בגיבוי/אימיג' שכל מעוד לתיפעול אגב.

יאיר B

New member
אחלה! שם בשאלות נפוצות (לנובו), שנוכל להפנות

לשם.

אפסט

New member
נראה לי לנורטון יש תוכנה דומה

או היתה - שעושה מה שציינת GHOST נראה לי שמה.

bar666xp

New member
בעיקרון יש הרבה תוכנות ליצירת IMAGE...

היתרון הוא שאתה מקבל את התוכנה הזו עם המחשב והיא פשוטה למדיי.

kobi 23

New member
ברק,למה אתה מתכוון ?

ליצירת דיסק שחזור באמצעות הrescue and recovery ?

bar666xp

New member
כן אבל אפשר ליצור אותו שיכלול את התוכנות...

והמסמכים שלך... שזה יתרון ענק לדעתי האישית... יוצא לך אימיג' שיכלול בתוכו את האופיס וFOXIT, האמטי וירס וכל התוכנות שתמיד מתקינים... ולא לשקוח המיליון ושמונה עידקונים לאיכסדוס. ככה אחרי הממ כ20 דקות אתה חוזר ליכולת עבודה מלאה ולא שאחרי הפורמט 15 דקות +- צריך להתקין אנטי וירוס ואופיס ו... ו... ו... שגוזל עוד איזה חצי יום.. שלא לדבר על העדקונים שעשויים לגזול יום שלם ויותר.. ועל תמפלטים אם יצרת כאילו באופיס שלפעמים מי זוכר איפה בדיוק היה הלוגו ואיפה היה WHATEVER... כל מיניי תוכנות ודרייברים שעברו עידקון גם הן/ם לפעמים... בקיצור 20 דקות +- ואתה עם מחשב מוכן לעבודה כמו שאתה רוצה. אגב ניתן גם לעשות את הגיבוי הזה על הHDD עצמו אבל כמו שכבר ידוע בפורום אני לא מאמין בגיבוי שמצוי על הHDD עצמו... אם הלך הHDD והחליפו אותו? שוב פאק הCD'S DVD'S יועיל מאחזרים ומוכנים לעבודה
בקיצור אחד הפצרים שמעוד אהבתי בלנובו... במיוחד מעולה למחשבי עבודה בהם הרבה פעמים מתקינים דרייברים של כל מיניי מדפסות לדוגמה או ביכלל של כל מיניי מכשירים ורוצים/צריכים מדי פעם לאחזר/לפרמט, המצאות של אימיג' כזה חוסך המון זמן וכאב ראש... כל הסיסמאות, לא צריך להגדיר מחדש את קורא תביעות האצבעות וכו' הכל כבר אוחזר מהגיבוי/אימיג'.

kobi 23

New member
זה לא אמור להיות אוט'

תהליך הגיבוי לא אמור לכלול את כל מה שאמרת מראש ?

bar666xp

New member
כן ולא...

אפשר לבחור מה כן מה לא.. והמון דיברנו בפורום על יצירת RECOVERY PACK למקרים שמחיצת האיחזור נפגמת לא זכור לי שהזכרנו בעבר את האופציה של יצירת RECOVERY PACK שיכלול את כל הרצוי/נחוץ. וההמלצה היתה להכין את המחשב למצב מוכן לעבודה {במקרה של חברות אתה מקבל אותו +- ככה} ואז ליצור את הPACK עם כל הרצוי/נחוץ כבר בתוכו.

bar666xp

New member
אהא והכי חשוב לא צריך להגיע למחלקת מחשוב

כל עוד הבעיה היא כזאת שפשוט יותר לפתור באיחזור וייאלה לעבודה הרבה יותר יעיל מלמצוא את מי שמטפל בבעיה שיש לך ואז לגלות שיקח לו/ה איזה כמה ימים לשחק במחשב שלך ועוד בסוף בחברות מסויימות עוד ימצאו איך אתה אשם שאין לך אחות גדולה. מי צריך? הרבה יותר פשוט וקל וביכלל ברוב החברות מעדיפים את העובדים עובדם ולא רואים בעין יפה את מי שמגיע ותר מדי למחלקת מחשוב אגב על אותו משקל מי שמגיע למחלקת רכב
... בסופו של יום מנהל מחלקה רוצה תפוקת עבודה ולא ביקורים במחלקות אחרות
כשיש לך אפשרות לפתור את הבעיה לבד וביעילות זה תמיד טוב לא?

למעלה