המלצה ושאלה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
המלצה ושאלה

אוקיי אנשי פורום יקרים המלצה ראשונה אתמול לראשונה ראיתי בערוץ 4 (פוקוס טיפ ברטון) את הפלישה ממאדים סרט פשוט נהדר וקוטל. סרט אחר NIGHT TALKS לא זוכר את שמו בעברי, נראה לי שיחות לילה; סרט של אוליבר סטון על שדר תכנית רדיו בשם ברי שמפליין... סרט ממש יפה וגורם לכם לרצות להתקשר לתכנית רדיו. ועכשיו לשאלה... כל סרט נחתם בסצינה אחת שקובעת את גורלו אם היה סרט טוב או לא מהו לדעתכם הסיום הכי טוב של סרט ? שממובן מסוים אני אבין אם אתם תפרשו את זה כ"מה הסרט שהכי אהבתם" החשוד המיידי? פייט קלאב? פרויקט במכשפה מבלייר? explore ur mind

מימי

New member
אני הכי אהבתי את הסוף של

"ללכת עד הסוף"... אבל נראה לי שזה רק בגלל שאני לא מצליחה לזכור אף סוף של סרט אחר. ואהבתי גם את הסוף של "נמר, דרקון" . כל כך יפה!!! בכלל, כל הסרט הזה יפהיפה! חייבים לראות, אבל רק בקולנוע. בוידאו זה מאבד חצי מהיופי.

IC4

New member
אין מאטריקס בקולנוע!!!

כלומר אין נמר דרקון בקולנוע!!!

מימי

New member
זה בכלל לא קשור!!!!!!!

אבל אתה צודק. בדקתי עכשיו בעיתון.

קשה להחליט.....

אהבתי את הסוף של המומיה כשהמומיה טובעת ואומרת לריק ואוולין שהם בסה"כ נדפקו
(מי שראה , יבין) גם את הסוף של אקס- מן דיי חיבבתי, כשוולורין אומר לרוג שהוא יחזור בשביל השרשרת. ובכלל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי אוהבת יותר ויותר סרטים קלאסיים משנות ה 40 יש להם תמיד סוף טוב......

IC4

New member
מה לא קשור?

למה רשמת שזה לא קשור? כי רשמתי מטריקס ? :)

מימי

New member
כמה תגובות.

IC4- מה שלא קשור: כתבת שאין מאטריקס בקולנוע, ולכן גם אין נמר דרקון בקולנוע. זה בכלל לא קשור אחד לשני. אבל באמת אין את שניהם בקולנוע. ומי שכת שהסוף של נמר דרקון דפוק- בכלל לא צודק. אין בסרט הזה סצינה אחת דפוקה! כולו טוב!

IC4

New member
אררר

אם לא הבנת, רשמתי את זה כי את רשמת הודעה אחרת שהיה בנושא שלה רשום אותו דבר (אין מטריקס בקולנוע)

rmarko

New member
את גנובה??

הסוף של נמר דרקון היה כככזזזזהההה דפוק
מסכים איתך ב- 100% שהסרט עצמו מעולה, אני ממש אהבתי אותו; אבל הסוף היה אכזבה.

חזיר בר

New member
הפלישה ממאדים

ראיתי את זה איזה 8 פעמים כולל אתמול,והפעם הראשונה שלי היתה באולם ריק עם עוד שני אנשים. סרט ענק,שפע של סצנות משעשעות,אחד הסרטים החביבים עלי.

בןלי

New member
ללא ספק

הסוף של 12 קופים סוף כזה עצוב ומרגש לסרט לא ראיתי אף פעם ממולץ ביותר

אוקיי..

אז נכון - נתנו את הדוגמא הזאת, אבל אני חייב לבחור ב"החשוד המיידי". גאוני - פשוט מאוד גאוני. בכלל סרטים של בריאן סינגר הם לא מהעולם הזה. וגם של טים ברטון ודיוויד לינץ´ אם כבר מדברים על זה.. אבל זה לא קשור. בקיצור - "החשוד המיידי". מי שלא ראה - ש-י-ר-א-ה.

IC4

New member
חזיר בר

פלישה למאדים כמה שנהנתי לראות אותו (לראשונה) הוא לא היה מסוג הסרטים שהסוף הוא זה שהיה ממש מעולה אני מסכים עם בןלי ש12 הקופים זה הסרט בעל הסיום היפה ביותר כי כל פעם שראיתי את הסרט, גם אם הרגשתי שמשהו לא ברור או לא ייתכן במהלך הצפייה, הסוף תמיד ריגש ומעין צימרר אותי

^nurv^

New member
אין סוף יותר מרגש מהסוף של

לב אמיץ. (האמת שזאת הסצינה הלפני אחרונה, אבל זה פרט זניח, כי מה שזוכרים את הסצינה שאני מדבר עליה) ואני לא אתאר אותו כדי לא להרוס למי שעדיין לא ראה. (ואם יש מישהו כזה, שיתבייש)

shanikoo

New member
ברור ש....

פחד ראשוני...(אני מאוד מאוד מקווה שאני זוכרת את השם כמו שצריך..). עם ריצ´רד גיר ואדוארד נורטון(שחקן א-ד-י-ר !!).. הסרט עצתמו דווקא לא גאוני,אבל הסוף פשוט מדהים ! הוא פשוט השאיר אותי המומה להמון זמן גם אחרי זה... נורטון מדהים בסצינה הזו ! פשוט הזכרתם סופים,וזה הסוף הכי מעולה שעלה לי לראש,בסרט בינוני מאוד... רק סצינת הסיום הצילה את הסרט,והפכה אותו מסרט משעמם למשהו מעבר.. ברור שגם פייט קלאב נכנס לקטגוריה הזו.. אה,וגם שבעה חטאים !! ברור !! (שמתם לב שאני מתרכזת בשחקנים מאוד מסוימים..?
) אני לא מצליחה לחשוב על אחרים,אבל זאת פשוט השעה.. בטח יהיו עוד מחר... לילה טוב שני

אנגלינה

New member
אני אלך על הסוף של

החוש השישי ועל הסוף של אמריקה איקס ברור שיש עוד מליונים אבל אלו היחידים שכרגע עולים לי לראש

למעלה