המלצה ושאלה

yael800

New member
המלצה ושאלה

היי, 1) אני עוברת דירה, (שכורה), ורציתי לשאול איך לסדר את ענייני הקריאות מונה. שתי הדירות עם מונה בתוך הבית. שאלה בקשר לדירה הנוכחית: אני בדירה כל חודש זוגי נותנת קריאת מונה. אבל אני עוברת בספטמבר ולכן אני עדיין לא יכולה לתת קריאה נכון? רק לכתוב לבעל הבית שלי את המספר ואז להתחשבן אח"כ? שאלה בקשר לדירה שאני עוברת אלייה: הדיירת משלמת את כתשלום מראש.. ואז מנקים לה. היא לא שילמה מינואר. השאלה היא אם היא תתקשר עכשיו לתת להם קריאת מונה, היא יכולה בחודש לא זוגי? (יש בכלל דבר כזה שרק בחודש זוגי מה 5 לחודש אפשר לתת קריאה לא?) 2) אני ממש מחפשת המלצה על מנקה שתנקה כמה שעות חד פעמי את הדירה החדשה. בתל אביב!!! המון תודה מראש, יעל.

נועם@בת

New member
בהנחה שאת מתכוונת למונה החשמל

את רושמת את הקריאה, מתקשרת לחברת חשמל ומבקשת חשבון נכון להיום (או ליום המעבר) על פי הקריאה. את יכולה להסביר שאת עוברת דירה. כנ" תעשה הדיירת העוזבת. לא בדיוק הבנתי את ענין החודש הזוגי או האי זוגי, אבל חשבון ניתן לעשות בכל רגע נתון. בתיה

yael800

New member
תודה..אממ

אז למה כשאני מתקשרת אלייהם כל ה 5 לחודש שני הם לפעמים אומרים לי שעדיין אי אפשר לתת קריאה ולהתקשר בעוד יומיים? לפי מה שאת אומרת, אני יכולה לתת קריאה בכל רגע נתון? אם כן אז מוזר.. אבל זה יפתור לי את הבעיה של הקירה של המונה בדירות (החדשה והישנה).

נועם@בת

New member
את מתכוונת לקריאה החודשית

אני מתכוונת לקריאה כדי לסגור חשבון. פשוט תגידי להם שזאת סגירת חשבון ושאת עוברת דירה. בתיה

yael800

New member
האם גם בארנונה אפשר

"לסגור חשבון" כך בכל רגע נתון? תודה

נועם@בת

New member
פחות או יותר

לא זוכרת איך זה עובד, אבל אם הארנונה רשומה על שמך, את צריכה להגיע עם בעל הבית וקריאת מונה המים לעיריה ושם לסגור עניין. בדרך כלל ארנונה משולמת קדימה לחודשים הבאים כך שלא צריכה להיות בעיה. הכי כדאי להרים טלפון למחלקת החשבונות בעיריה ולשאול אותם איך זה הולך. לא בכל מקום נוהגים אותו הדבר. בתיה

למעלה