maya in chains1
New member
המלצה ובקשה!
בוקר טוב1קודם כל רציתי להמליץ על העוגה שאפיתי לראש השנה! אפיתי עוגת תפוחים "משולבת" שהורכבה מ3 שכבות : השכבה ה1 הייתה מחצית מבצק שפירגה המדהימה המליצה לי לעשות (שיש בו מיץ תפוזים,קמח,סוכר ועוד כל מני אני צריכה לחפש את הכמויות המדוייקות/
בשכבה ה2 היו תפוחים (מרחתי ריבת תות בייתית לפני ששמתי אותם) שנחו לילה שלם במקרר (את הרעיון, לקחתי ממתכון אחר של פירגה) אחרי שבישלתי אותם יום קודם על מים,סוכר,קינמון,וניל ויין אדום, ובשכבה ה3 הייתה המחצית ה2 של הבצק המדובר, רק מפוררת. מה אגיד? העוגה פשוט יצאה מדהימה!חבל שהרסתי את המצלמה בטיול יום לפני זה אין לי תמונות!באמת באמת עוגה מעולה!!!! והתודה לפירגה כמובן
ולשאלה- "הוזמן" אצלי פאי פקאן... אף פעם לא הכנתי (שלא נדבר על אפעם לא אכלתי... ) וראיתי פה כמה מתכונים (2 של רוני ונציה) מה המתכון "המנצח" שלכן??? מלא מלא תודה , אין ספק שאתן "האמהות הרוחניות" שלי בתחוםP:
בוקר טוב1קודם כל רציתי להמליץ על העוגה שאפיתי לראש השנה! אפיתי עוגת תפוחים "משולבת" שהורכבה מ3 שכבות : השכבה ה1 הייתה מחצית מבצק שפירגה המדהימה המליצה לי לעשות (שיש בו מיץ תפוזים,קמח,סוכר ועוד כל מני אני צריכה לחפש את הכמויות המדוייקות/