המלצה ובקשה.

המלצה ובקשה.

Witchcraft להקה משוודיה שנשמעת טווווווב. הקישור הוא מהאלבום הראשון שלהם מ 2004.

את המושג desert rock שמעתי לראשונה כאן. על סטונר רוק שמעתי מזמן.
בגדול אם אני אוהבת אז סביר להניח שזה סטונר רוק, אם פחות אז זה desert rock.
אם יש כאן מישהו שיכול להסביר לי את ההבדל בין הז'אנרים ולעשות לי סדר זה יהיה נחמד.

Celluloid Hero

New member
סצנה לעומת סגנון

לפחות לפי ויקיפדיה. הסטונר רוק מכיל בדיוק אותם אלמנטים מוזיקליים, רק שה"דסרט רוק" הגיע ספציפית מפאלם דסרט קליפורניה. זאת הסצנה של המחופפים מ LA שצמחו מסצנות ה Pאנק (כמו הגראנג'יסטים), אבל החליטו לברוח 100 מייל מזרחה לכיוון המדבר הקליפורני (מדבר מוהאבי), ולהעניק לסאונד הגראנג' הכבד ניחוח שונה- הזייתי , מג'ומג'ם ומורכב יותר. המוזיקה הוקלטה באולפן המפורסם והמבודד מאדם, Rancho De La Luna.

אם שואלים אותי, להקה כמו קיוס, החלוצה של התחום, יצרה תחת השפעה. כלומר מרגישים שהמדבר בוקע מהמוזיקה שלהם. קשה להסביר, אבל צלילי הגיטרה הם עדינים יותר בשוליים, מרחפים יותר ומהדהדים בויברציה מיוחדת כמו מנסים להושיט יד לאינסוף של המדבר. כמו שכבר אמרתי בעבר, ממליץ מאוד מאוד לשמוע את האלבום welcome to sky valley שלהם.

תודה.

אז הסצנה הולידה סגנון.
קצת מבלבל העניין כי הורידו את הפאלם מהדזרט. חשבתי ש desert rock הוא ז'אנר בפני עצמו.
נתקלת בסטונר רוק יותר ויותר,
אני זוכרת שקווינס אוף דה סטון אייג' יצאו הם היו פשוט פוסט גראנג' עכשיו הם מחלוצי הסטונר רוק.

Kyuss :
כאשר המלצת עליהם לראשונה לא צלחתי אותם, בעיקר בגלל הסולן.
זמר הוא השופר של הלהקה, ואני אוהבת
שופרות שופרות.
לא אהבתי את הקול של גרסיה.
אני משתמשת בלשון עבר כי הקשבתי להם שוב. שמעתי אותם בסדר כרונולוגי.
התחלתי ב- wretch מ 1991
לא אהבתי, דילגתי המון.
אבל פעם דיברת על עוגן, אז אתה יודע מה, היה באלבום עוגן ( black widow, הקישור המצורף) שגרם לי להמשיך ל-
blues for the red sun ,1992
ואיזה יופי של אלבום!
אפילו הגרסיה הזה נשמע לי טוב.
welcome to sky valley שהמלצת עליו
נשמע יותר טוב מהראשון זה בטוח אבל אם הוא נחשב לאלבום הטוב שלהם , אז אני לא מסכימה. בעיניי blues for the red sun הוא הטופ שלהם.
את הרביעי טרם שמעתי כי חזרתי לשמוע
אותו שוב .

Celluloid Hero

New member
Blues for the red sun

הוא דווקא האלבום הנחשב לטוב ביותר שלהם. יפה שנתת לו הזדמנות, בהחלט פצצה.
&nbsp
העדפה שלי היא רק ברמה האלבומית. ה valley מגובש יותר חכם ליציקה אחת לדעתי. פר שיר, אפשר למצוא קטעים עוד יותר חזקים באלבום השני.

חייכתי לעצמי כאשר קראתי

שה blues נחשב לאלבום הטוב שלהם.
נחמד לקלוע במשהו:)
מה זאת אומרת שיר אחר?
עומדת מאחורי הבחירה שלי ב 50
million years trip , אם הוא לקוח מתוך האלבום שנחשב לטופ שלהם, אז השיר הוא הטופ שבטופ שלהם, כמובן לדעתי.
וזה כבר עניין של טעם.

למעלה