המלצה! + בקשה! = תודה! חיחי [:

Y a k o v1

New member
המלצה! + בקשה! = תודה! חיחי [:

זאת ההמלצמה! והבקשה היא איזה סגנון האלבום שנתתי פה למטה? כי אני יודע יש מלא סגנונות אני לא הכי שולט בסגנונות ואשמח לקבל המלצות של אלבומים/אוספים בסגנון הזה ממש מקפיץץץ אותי הסגנון הזה מלא רעש מלא צלילים יפים עליות ירידות מטורפות!! תודה! The_Misted_Muppet_-_From_The_Legend-2004-MYCEL ---------------------------------------------------- 1. Misted Muppet - From The Legend (7:55) 2. Misted Muppet - The Mist (6:36) 3. Misted Muppet - Machine Forest (7:37) 4. Misted Muppet - Cat Visions (7:30) 5. Misted Muppet - Midnight Tales (6:17) 6. Misted Muppet - Innocence (7:17) 7. Misted Muppet - Toward The Castle (7:24) 8. Misted Muppet - Mercenaries (7:25) 9. Misted Muppet - Might And Magic (6:51) אגב איפה אתם מבלים הערב/הלילה אני ביםםםםםם בחוףףףףףףףףףףףףףף הולך לחפוררררר בחוללל

Z R u b A V e L

New member
נסה את זה

Dynamo-The Acid Daze זה אלבום דיי חדש שיצא לא מזמן ואם אהבת את המיסטיד אני בטוח שתאהב את זה..

Eyedan

New member
הסגנון של האלבום נקרא...

פולאון (Full-On) זה הסגנון הישראלי בעיקר. רוצה אלבומי פולאון מומלצים ע"י החובבים באיזור? הנה לך: Vibe Tribe - Melodrama Bizzare Contact - Plastic Fantastic Ananda Shake - Emotion In Motion Electro Sun - Pure Blue Father And Son - Planet Music PTX - Participate In The X-Periment Sharigrama - Mexican Mushroom Tube - Personality VA - Star Dust - Compiled By Dj F-Rat VA - Cyberdelica VA - XXL לא כל האלבומים בהכרח חדשים, תמצא כאן כמה בודדים משנה שעברה (2004). מה שכן אני בטוח שתתחבר למוזיקה הזו, תהנה

למעלה