די סביר...זה מצויין
M MIRUSH8 New member 13/11/05 #23 אני רוצה להזכיר למישהו כאן בפורום.. (אממ... מישהו אמר פה אורן?) שהוא הבטיח לעזור לי עם ההורדה של ההופעות...
אני רוצה להזכיר למישהו כאן בפורום.. (אממ... מישהו אמר פה אורן?) שהוא הבטיח לעזור לי עם ההורדה של ההופעות...
A alpha80 New member 14/11/05 #24 ברור שאעזור לך... ג'יגה את מורידה, ג'יגה אני. ג'יגה את, ג'יגה אני.......
M MIRUSH8 New member 14/11/05 #25 אל תערוף את ראשי, אבל...? מה זה לעזאזל ג´יגה? ולפני שאתה שואל- אכן לא אני היא זו שמורידה את ההופעות, אלא אחרים הם שעוסקים במלאכה
אל תערוף את ראשי, אבל...? מה זה לעזאזל ג´יגה? ולפני שאתה שואל- אכן לא אני היא זו שמורידה את ההופעות, אלא אחרים הם שעוסקים במלאכה
M MIRUSH8 New member 14/11/05 #27 פירוש...? האם משמעות הדבר שהולכים לערוף את ראשי? אם כן... אפשר משאלה אחרונה?
A alpha80 New member 14/11/05 #30 לא כדאי לך, יש לו בעיות שמיעה אם תבקשי ממנו לשטוף כלים הוא לא ישמע אותך. אם תבקשי ממנו להוריד את הכלב הוא לא ישמע אותך. בעיה...
לא כדאי לך, יש לו בעיות שמיעה אם תבקשי ממנו לשטוף כלים הוא לא ישמע אותך. אם תבקשי ממנו להוריד את הכלב הוא לא ישמע אותך. בעיה...
M MIRUSH8 New member 14/11/05 #31 לא נורא... נתגבר... מסכן... הרגתם אותו... סה"כ אחוזי שמיעה נמוכים באוזן אחת... הבעיה היותר חמורה היא - שכשאהיה בת 30 הוא כבר יגיע ל60 (הצילו)
לא נורא... נתגבר... מסכן... הרגתם אותו... סה"כ אחוזי שמיעה נמוכים באוזן אחת... הבעיה היותר חמורה היא - שכשאהיה בת 30 הוא כבר יגיע ל60 (הצילו)
M MIRUSH8 New member 14/11/05 #33 טוב, אז אז מכאן זהו כבר תפקידך... בתור ממלא המשאלה אתה זה שאמור להביא אותו...