המלצה - בעיקר ל-MIRUSH8 :

alpha80

New member
המלצה - בעיקר ל-MIRUSH8 :

מעדנים לכל אוהבי פיל קולינס, פיטר גבריאל וג'נסיס באופן כללי. בקישור הבא תמצאו להורדה DVD שלמים באיכות מעולה. מדובר בבוטלגים שהורדו מקלטות וידאו, נערכו לפורמט ה DVD עם תפריטים מסודרים, משהו מושקע מאין כמוהו. ברשימה תוכלו למצוא כמה עשרות כאלה, כמה וכמה הופעות של פיל קולינס, תכנית דוקומנטרית נדירה על פיטר גבריאל, ודי הרבה הופעות קלאסיות של ג'נסיס מכל התקופות. ישנם שם גם הרבה הופעות שהועברו בשידור חי בתחנות טלויזיה שונות ולא יצאו מעולם למכירה בצורה מסודרת, והן מצרך נדיר למדי.... כמו זו למשל , הופעה של פיל קולינס והביג בנד שלו, שידור מה-MTV ב-1988.

MIRUSH8

New member
אורן... גרמת לי לבכות :)

ת-ו-ד-ה! אתה אכן מלך! (אחרי פיל קולינס כמובן) אני בדיוק באמצע לארגן מיליון דברים ותוך כדי ראיתי את ההודעה המשמחת. אסיים פה ואכנס לקישור. :)

MIRUSH8

New member
אורן... גרמת לי לבכות :)

ת-ו-ד-ה! אתה אכן מלך! (אחרי פיל קולינס כמובן) אני בדיוק באמצע לארגן מיליון דברים ותוך כדי ראיתי את ההודעה המשמחת. אסיים פה ואכנס לקישור. :)

Bavmorda

New member
ואני בדיוק אתמול חשבתי עליך....

מצאתי את עצמי מורידה מהרשת (מרשה לעצמי להעלות את הנושא אחרי שאתה כתבת עליו...
, מקסימום אני מועדת למחיקה) את אותה ההופעה שראיתי ביום שני... איזה עולם קטן, נפלאות הרשת
ד"א, אני קוראת כל פעם קצת, מפאת חוסר זמן, את השרשור הענק שהעלת בהייד פארק על קולינס... WOW, איזו השקעה וידע.... האם הוא האמן הכי אהוב עליך
BAV.

alpha80

New member
וואלה? ההופעה כבר ברשת?..

השאלה היא אם זו ההקלטה מהרדיו (עם כל ההפרעות למיניהן שהיו ) או שכבר יש קומבינטור שהשיג הקלטה מלאה.. תעדכני... הא... והקישורים שנתתי הם להורדה של בוטלגים, לא חומר רשמי . אנחנו לא נוהגים לתת פה קישורים להורדה של אלבומים מקוריים או בכלל חומר רשמי. ותודה על המחמאות, פיל אמנם לא האמן "הכי" אהוב עלי, אבל הוא בבהחלט בין האהובים ביותר. אגב - ראית את התמונות החדשות שהעליתי שם?

Bavmorda

New member
( ../images/Emo3.gif הודעה סודית ביותר ../images/Emo59.gif)

רמז: לפני כשעה התחלנו לצפות במחשב בחלק הראשון.... אני וילדיי. NEED I SAY MORE
BON SOIRE, BAV. (
צור איתי קשר בפרטי אם באלך....)

MIRUSH8

New member
מי? מה? איפה? מדוע?

אני אויר??? אני הכי חייבת לקבל מסר לגבי הקישור... אתם שניכם בסוף תגרמו לי התקף לב בגילי הצעיר...

Bavmorda

New member
רק לא התקף לב ../images/Emo70.gif

מדובר בעצם בהופעה שהיתה בפריז... אני פשוט לא התנסחתי נכון. סליחה
, BAV.

Bavmorda

New member
לא שלי ידוע....אבל שימי אותי ברשימה

שלך לכש יהיה כזה דבר. [אני אשמח להעתק].
- אל תתיאשי, BAV.

MIRUSH8

New member
ראית את ההופעה עם הילדים?

אז כנראה באמת חינכת אותם כמו שצריך... כשאני שמה את ה dvd משום מה אחים שלי ויתר המשפחה תמיד מאיימים עלי בחנק... :)

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif את מתכוונת אלי אולי ../images/Emo35.gif

הבטריות שלי בגיל שעוד אפשר להשפיע עליהם, 3.5 ו- +6. הם מאד נהנו מקטע התופים בפתיחה והשיר הראשון.... היום נסענו מאיזור השרון עד לנס ציונה ושמתי להם באוטו את
SERIOUS HITS...LIVE הגדולה שאלה למה אין תופים בהתחלה, באוטו... ואחרי 5 שירים בקשה לשמוע שוב את הראשון (HEAVEN). הילדים שלי שומעים ג'אז, נורה ג'ונס, סטינג, מוזיקה אירית, דאנס ואפילו שרית חדד. אני מחדדת להם את השמיעה כשני מסבירה להם בזמן השמיעה איזה כלים הם שומעים... אצלי בבית כמעט תמיד יש מוזיקה
BAV.

למעלה