המלצה בבקשה ....

הוביטית

New member
המלצה בבקשה ....

ההוביט חוגג ביום שישי יום הולדת ואני רוצה לקחת אותו למקום טוב באזור עמק יזרעאל בצהריים . יש אוקטוגון ברמת דוד, שני קיבוצים שמאלה לקיבוץ שם שורשיי. אבל ההוביט לא משתגע על בשרים יותר בכיון של דגים יש המלצות? תודה .

רומי 007

New member
השגתם ביביסיטר?

אתם נוסעים לסופ"ש או רק למסעדה? כי נשמע לי מרחק קצת גדול.... אם את צריכה המלצה על צימר באזור דווקא יש לי. טיול הפורום שהיה לאחרונה בדיוק נסב סביב האזור שאת מדברת עליו כך שאני מניחה שתכף יכנסו המבינים והמנוסים ויכתבו לך בפרוט או לפחות יפנו אותך לשרשור בעניין. בעניין דגים לא כדאי קצת מערבה לכיוון אורי בורי?

הוביטית

New member
נוסעים לסופ"ש אצל הוריי.

כך שעניין הבייבסטר מסודר. יאללה המלצות ... אורי בורי - לא חשבתי על זה ...

עמית@

New member
אין פישי כבר מזמן מזמן

בבית לחם הגלילית- "טאנטי באצ'י" נעים ודי טעים

meravbr

New member
באוקטגון רק מזמיני הסטייקים נהנו

ממש בטיול פורום שעשינו (למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה). ככהשאם אתם לא בכיוון של בשר - אולי עדיף אורי בורי (לא המלצה אישית כי לא הייתי)

liti

New member
את ממש לא טועה!

נרשמו גם רשמים חיוביים ממזמיני הסינטה והפרגיות, אבל האנטריקוט האפיל על כולם.

bluefish

New member
יש ליד קיבוץ הזורע "דג הזהב"

אין לי מושג איך היא אבל כל פעם שאני עוברת לידה אני רוצה להכנס.

neta2

New member
על "שלו ביער" שמעתי טובות!

לא יודעתאם עוד עובד. תהנו ומזל-טוב

שלו ביער עובד, עם שף חדש

עדין לא הייתי אישית, אבל שמעתי ביקורות טובות על השף,

ednak

New member
../images/Emo91.gifשלו ביער - חוויה

שלום, היינו ב"שלו ביער" בעקבות המבצע של מעריב גורמה (בעקבות ההצלחה, הם המשיכו במבצע שבוע נוסף) והי פשוט מדהים!!! בפעם האחרונה שהיינו שם, השף היה איתי שלו, ולכן חששנו במקצת, אך שמרנו על ראש פתוח. האוכל מצוין. אם כי עלי לציין, שהמוס שוקולד לבן ברוטב פסיפלורה היה לטעמי חמצמץ מדי. כלומר הורגשה יתר על מידה החמיצות של הפסיפלורה. השירות מאד אדיב, לעתים קצת איטי. לסיכום, המנות מעולות, השירות טוב מאד והמקום אינו נופל מרמתו למרות שהשף אינו איתי שליו. מקווה שתיהנו.

bluefish

New member
איזה יופי - רציתי ללכת אבל ...

ששמעתי שאיתי שלו עזב חששתי.

למעלה