המלצה בבקשה

RoyBO

New member
לי אישית לא היה מחשב של MSI

לצערי אני זוכר הודעות הרבה יותר בעייתיות אך מכיוון שהחיפוש עבר למערכת הפורומים החדשה הוא לא מצא אותן. בוא נאמר כך: מה ההצדקה מבחינתך לרכוש MSI? מה הבדלי המחירים אם בכלל קיימים?

aaronc76

New member
שיקול? מחיר...

מצא לי מחשב באותה קונפיגורציה או דומה באותו טווח מחירים ואז נוכל לדבר להשוות ולדבר. יש לי תקציב מצומצם מאוד, אני יודע. מנסה להוציא את המקסימום מכונה במינימום תקציב. מה אתה מציע?

aaronc76

New member
כמו שכבר כתבתי בהודעה הראשונה

בעיקר אופיס ואינטרנט. אבל בטח יהיהו עוד אי אילו שימושים ביתיים... צפייה בסרטים, מוסיקה, הורדה בעזרת תוכנות שיתוף למיניהן, איחסון וצפייה בתמונות וכד'. מעדיף שהנייד ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. במידה ויהיה ויסטה ברור שצריך יותר RAM למשל. כמו כן מעדיף מסך גדול, לפחות 14" עם עדיפות ל15" תודה

RoyBO

New member
הנה יש לך את זה

בלי מערכת הפעלה רק תבדוק שיש דרייברים ל-XP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6984

aaronc76

New member
אני מגיע לדף הראשי של KSP

תרשום דגם ואני אבדוק באתר שלהם. תודה

aaronc76

New member
דעתי...

קודם כל תודה. נראה מחשב לא רע יחסית לMSI. אומנם HD קטן יותר וזכרונות איטיים יותר אבל גם 500 ש"ח זול יותר. נראה לי שACER מותג פחות נחשב מMSI אבל לא מכיר בעיות ספציפיות איתו. בהחלט נייד שבא בחשבון במקום הMSI, גם יחסוך לי קצת כסף... חן חן

RoyBO

New member
אייסר לא טובים פחות מMSI

לא יודע מאיפה הבנת את זה נדמה לי אייסר מקום 1 במכירות באירופה.

gt-master

New member
יש לי MSI WIND

מחשב מעולה,עובד מעולה ועשוי מעולה (היה לי IBOOK ויש לי IBM T40 והוא לא נופל מהם ברמת בנייה). יש לי חבר עם MSI שעובד איתו לצרכי הקלטות AUDIO ועריכה מרובת ערוצים,לא יודע את הדגם המדוייק שלו אבל עובד פנטסטי ולי אישית יצא להקליט בשבילו על אותו מחשב אלבום שלם לזמר (אני מוסיקאי ) ולא ראיתי בעיה קטנה אחת ב 3 ימי העבודה שטחנו אותו (8 שעות רצוף בכל פעם) והוא עובד איתו ככה כבר שנה לפחות.

aaronc76

New member
סופסופ חוות דעת אישית

ולא משהו בסגנון... שמעתי, ראיתי או "לך חפש". חןחן נ.ב. כמה לשיעורי גיטרה?

יאיר B

New member
אתה בעצמך אמרת למה:

" ידוע לי שאיבורי גרועים בשרות." איבורי הם היבואנים של MSI בישראל, כלומר אם תהיה תקלה במחשב תקבל מהם שירות...

aaronc76

New member
אם אני מוכן לסבול שרות גרוע...

איך המכונה עצמה? יש בעיות ספציפיות לMSI?

למעלה