המלצה אישית

white witch

New member
המלצה אישית

מי שמכיר אותי בטח חושב שאני ``מתעסקת`` במגיה ``שחורה`` ובכן: לא אני לא יחד אם זאת אני לומדת ומתעניינת בכל התחום של המיסטיקה בכלל הייתי רוצה להמליץ על ספר שקראתי לכל סוגי האנשים כי אני חושבת שהספר מדבר לכולנו, לכל האנשים שמתעסקים במיסטיקה הספר נקרא : ``שיחות עם העולם הבא`` מאת ג`יימס ואן פרוג ג`יימס הוא אחד מגדולי המדיומים של המאה הנוכחית, הספר מדבר על עוזריים רוחניים וכיצד ניתן לתקשר איתם ........... מדיטציה....... מפגשים שלו אם רוחות ודרך התיקשור..... בקיצור הספר הוא ספר שמשלב מסר רוחני חזק אם הדרכה מעשית, ליצירת קשר עם העולם שמעבר. הוא רווי תקווה והארה בכל הנוגע לעתידנו הרוחני. את הספר ניתן להסיג ברשת החנויות ``צומת ספרים`` במחיר של 30 שח בלבד!!!!!!!!! ובזאת אני יסיים את דברי .........

אסור

אנשים כל הספרים שטיות הם סתם לא טובים כי טוב ללמוד אם לומדים מיסטיקה רק קבלה אבל צרכים להשקיעה כצת יותר מאשר למכור את הצלם לשדים ורותות ושטנים למיניהן אז אנשים לא מומלץ באהבה גימ` = 13 מידיות של רחמים שזה במאמר השושונה ביי ביי חיים טובים ושלום

morning star

New member
אין דבר כזה ``אסור``

שלום מדוע אתה קובע כי הכל שטויות חוץ מהקבלה? האם ניסית דברים אחרים? לאסור משהו, זה לשים מגבלה. מגבלות הן מה שהן, מגבילות את התפתחות האדם. על אדם אין דבר האסור עליו (חוץ מלילדים קטנים וזאת בכדי לשמור עליהם). על אדם לבחור לעצמו מה יעשה ומה לא... וזה הדבר אשר יקבע את התקדמותו MS הנווד

אם תלמד כצת

בטח יש אסור למי שלו מבין בעולמות רוחנים הם עלולים לפגוע בעצמם ח``ו ועוד זה בדיוק כמו ילידים קטנים לא נגעים באש ואם רוצה ללמוד לגעת באש אז יחד עם מישהוא נורמלי ולא יחד אם איזה תמיר קמחי אחד וכן אני עברתי על הרבה הודו ורוחניות בארץ פסטיבלים וכ.. ויש ים חברים בזה אבל זה לא רוחניות זה חורניות

למעלה