המלצההה
^^

EleVaTioN

New member
המלצההה../images/Emo91.gif ^^ ../images/Emo129.gif

המ המ המ כמה שירים שאני חייבת להמליץ
him-join me in death him-right here in my arms cky- 96 Quite Bitter Beings

Holy Cow4

New member
וואי! גדול! ../images/Emo58.gif

יש לי את כל השירים האלה, ואני מאוד נהנית מהם! אחלה המלצה! ד"א - אני קצת חדשה פה. ראיתי שיש כאן פורום של גוד שארלוט והחלטתי להצטרף. ווהו! אני התחלתי לאהוב את גודיס לפני שנה ומשהו בערך... כשיצא השיר "Lifestyles". היה קטע נורא מצחיק כשאני ראיתי את הקליפ הזה פעם ראשונה, ראיתי את גוד שארלוט לפני זה ב"קטע מהסרטים", ואני ואחותי חשבנו לנו ש"היי, הסולן נורא מזכיר את עברי לידר". ואז בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ זה גם היה עם אחותי ושתינו העברנו ביננו שוב פעם מחשבות "היי, הסולן נורא מזכיר את עברי לידר" ואז עלינו על זה שזאת אותה להקה
. טובבב... אולי זה לא כל כך משעשע אתכם, אבל אותי זה נורא שעשע!!! בקיצור (מאוחר מדי), מיד אחרי הקליפ קניתי את הדיסק שלהם ונהניתי מזה מאוד. אני אוהבת את כולם אותו הדבר. אני רק חושבת שג'ואל ובילי הם נורא סקסיים... גררררר... אה, כן, ואני זאת שהשמיעה לNobody את הדיסק שלהם... היי, סנורקה! וזהו...

nobody175

New member
אחלה שירים

הבאת לי את החשק להמליץ על כל מיני שירים שאני חובבת... the used-noise and kisses the used-blue&yellow the used- a box full of shaep objects Nofx-bleeding heart disease Nofx-all outta angst Silverchiar- freak Silverchair-cemetery Silverchair-the greatest view Silverchair-ana's song New found glory-head on collision אממממ יש עוד שירים חביבים... אבל אני ארגיע את עצמי לעכשיו...

למעלה