המלכה שלי - המפגש

gay46

New member
המלכה שלי - המפגש

חול המועד סוכות לקחתי חופש ב10:30 הודעה "היום ב15:30במסעדת אג'נדה, תתקשר נקבע סופית" התקשרתי "תבוא עם חולצה לבנה מכופתרת וג'ינס ואל תתגלח אני אוהבת זיפים".. כמה שהמשפט הזה ריגש אותי,אנחנו בישורת האחרונה לקראת המפגש ,עוד פחות משש שעות אני הופך מעבד וירטואלי לעבד מעשי..הופך מגולם לפרפר. התכוננתי לבשתי את החולצה הכי לבנה שלי ואת הג'ינס הכי מחמיא שלי , התלבטתי אם להשאיר את החולצה בחוץ או בפנים, החלטתי בפנים.ונסעתי הגעתי למסעדה רבע שעה לפני ,כולי התרגשות ופחד, 15:30 sms" מאחרת בחמש דקות סורי", 15:35 מגיעה מבינה שזה אני שמחכה עושה שלום ופונה לחניה. יצאתי לקראתה נשיקה על הלחי סקירה מהירה המראה מרהיב ,המלכה בשמלה פרחונית קיצית, כפכפי אצבע וכפות רגליים מדהימות מוכן ללקק אותם בחניה..נכנסים למסעדה המלכה רוצה לשבת על הכיסאות הגבוהים מבחינתי כל עוד היא איתי למיקום אין משמעות. מתיישבים מתחילים בשיחה נעימה עד כמה כל העניין מרגש את שנינו ,וכמה זה חדש עבור שנינו, אני לא יודע האם לפנות אליה כמלכה או לא ,מתחבט אם לשאול אותה מה תרצי לשתות זו שאלה חוצפנית כי מי זה העבד שישאל את מלכתו מה היא שותה..היא בחכמתה עולה על הנקודה ומהר מאוד מייצרת מציאות " גיא אני מלכה רק בבית".. וככה השיחה זרמה באופן נעים כל אחד משתף את השני ברצונות ,לבטים וחששות ,אנחנו מתואמים פחות או יותר שנינו רוצים אותו הדבר..ליהנות מהחוויה. שעה של שיחה קפה ומשהו קטן לנשנש ..ואז היא מציעה בוא ניסע אלי..הביתה.

למעלה