המלכה חוזרת!

avivs

New member
המלכה חוזרת!

Tori has finished her 9th studio album entitled American Doll Posse. It will be released on May 1, 2007 on Epic Records. The album was written and produced by Tori at Martian Engineering in Cornwall, England. Stay tuned for more details לא, זו לא אלאניס. זו טורי! פשוט תסתכלו על התמונה ותנסו לנחש מה היא מכינה בשבילו...

אביב לא אומרים דבר כזה

כבר הייתי בטוח שמדובר על אלאניס. אבל גם טורי זה מעולה, העתיפה מטורפת אגב (גם היא נפלה קורבן לפוניניט). מחכה בקוצר רוח!

avivs

New member
תראה, שנינו יודעים

שהדבר הראשון שעולה לראש כשמדברים על "המלכה" זה יותר מדונה מאלאניס, אבל בכל זאת, תמיד יש מקום ליותר ממלכה אחת.

תראה...

לכול מלכה יש את הממלכה שלה. פה זה הממלכה של אלאניס אז יש חשבתי עליה, אבל בהחלט שיש פה מקום לעוד מלכות (מדונה כמובן) והרבה טובות אחרות סטייל טורי פיונה ועוד~

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ניסוח טוב ../images/Emo45.gif

העטיפה חזקה (מבלי להתעכב על הפוני)... גורמת לי להסתקרן לגבי הדיסק..

Tarantelle

New member
משהו.... ../images/Emo4.gif

נו טוב אין לי כוח להתווכח. לא מכיר את טורי ממש... הדם שנוזל לה על הרגל קצת מגעיל אותי....

o0Invisible0o

New member
הוו..../images/Emo12.gif

מתלהבת מהעטיפה ממש, מהפוני לא.
ועכשיו שגם ככה אלאניס נעלמת, נקווה לפחות שטורי תוציא עוד אלבום מצויין.
אהבתי ממש יד אחת shame ויד שנייה התנ"ך.

j u n k

New member
אווו התגעגעתי ../images/Emo13.gif

טורי אחת מהמדהימות. עטיפה טובה אהבתי עושה לחשוב. הדם מגניב התנ"ך והSHAME ..רק היא יכולה לחשוב על דברים כאלה. היא בהחלט נחוצה לי לאוזן בימים אלה מאוד שמחה לשמוע שהיא סופסופ חוזרת, ואולי באלבום יותר שווה מהקודם כי קצת התאכזבתי ממנו

Lotzifer

New member
אני לא מצליחה לראות את התמונה...

מישהו יכול לשים את זה בתור קובץ?

Rוית

New member
בבקשה

התמונה נורא גדולה ובאיכות נורא טובה אז קצת הורדתי את האיכות וגזרתי קצת את התמונה מלמטה אבל זה עדין נשאר סבבה ולא מפספסים כלום..

למעלה