המלכה הגיעה !!!!

• פותח הנושא itzm
  • פורסם בתאריך

itzm

New member
המלכה הגיעה !!!!../images/Emo73.gif

ליפני כמה ימים הגיע המלכה !! מייבך 62 דילר אדישון מיוחדת מהרגיל עם כיסאות מרופדי עור וילונות הדום ניפתח להניח את הרגליים והכי מיוחד יוצרו ממנה רק 2500 יחידות לכול העולם ועוד המחיר גבוהה מאוד (לכל אלא שישאלו ) וכן זה היה שווה את זה !! מצ"ב קישור לתמונות של הדגם בפורום מרסדס ב MSN http://groups.msn.com/MercedesBenzDiecastmodels/118autoartmaybach62.msnw?albumlist=2

לפני שלושה שבועת נסעתי עם המשפחה

מאחורי מכונית שבחיים לא ראיתי כמוה, עם מספר זר. משהו עצום ממדים, עם סמל המורכב משתי M. אחרי כמה ימים אמרו לי הילדים שראו אותה בטלויזיה, ושזו בעצם מרצדס. האם לדבר הזה הכוונה? זו מכונית משפחתית שיוצרה במיוחד לעוג מלך הבשן ולמשפחתו העניפה. איזה דבר יפה. כמעט קניתי אותה , אבל בסוף החלטתי להשאר עם הפיאט. למה שהשכנים יקנאו? לא יפה. ועכשיו איציק, תסביר לי - של מי הדגם בתמונה האחרונה? זה שעל המדף?

itzm

New member
כן מה שהיה בתערוכת אוטומוטור הפסח

רק שהיא היתה מייבך 57 שהיא קצרה יותר וזולה יותר !! כל ה 3 שלי יש שם את ה מיבך 62 הרגילה 62 דילר וה 1:12 CLK -GTR מצורף תמונה שצילמתי של המיבך 57 מתערוכת אוטומוטור

nissim60

New member
בכמה זולה? מליון $ ? אני

רץ לקנות. מי שלא יודע בספינות הטילים מורכבים מנועי מייבאך. אסון אקולוגי בפני עצמו.

ronmerav

New member
אני מצטער

שאיני שותף להתלהבותכם. גם אני מעריך מכונית טובה, אבל המייבך היא פשוט ענקית מדי וזה גובל במגושמות

itzm

New member
היא ממש אבל ממש לא מגושמת !!

הדבר האחרון שאפשר לומר עליה זה שהיא מגושמת !! V 12 0-100 ב 5.3 שניות !! מהירות מירבית של 260 קמש ! ומישקל של כמעט 3 טון

למעלה