המלכה גאגא

BATIGOAL

New member
המלכה גאגא

הקליפ הכי נצפה ביוטיוב הוא שלה ■ היא שברה את שיא הפופולריות בפסייבוק ■ "ניו יורק טיימס" מפרסם אודותיה מאמרים פילוסופיים ■ בינתיים היא גם מצליחה לתמרן ולהצליח בפרובוקציות שמדונה נכשלה בהן איך הפכה ליידי גאגא בגיל 24 לאחד האנשים המשפיעים בעולם http://www.facebook.com/TheMarkerOnline

britmel

New member
../images/Emo51.gif מעניין ../images/Emo13.gif

אבל יכלת ל
למשהו אחר...

X Offender

New member
באיזה פרובוקציות מדונה נכשלה?

כשפרחה בת 23 מעתיקה כל צעד של מישהו שעשתה את אותם הדברים 20 ו 30 שנה לפניי אין בזה שום מקוריות, והפילוסופיה פה שוות לתחת כן?, סליחה על הביטוי, בזמנים שמדונה התפרסמה לרקוד עם חולצת בטן נחשב לפרבוקטיביות לשמה, ומדונה ידעה לנצל כל צעד בקריירה שלה בשביל לקדם נושאים חברתיים ומעמדים אישיים, ומה גאגא עושה עם הפרובוקציות שלה מלבד לקדם את עצמה? , לא ראיתי שמשהו ממה שהיא עשתה עד היום תרם למישהו מלבד לאישיות הפריקית והלא אמיתית שלה. בל נתייחס למוזיקה שלה כרגע ובפעם האלף מדונה... יוצרת, מוסיקאית, זמרת, שחקנית, רקדנית, סופרת, מלחינה, תמלילנית, פרפורמרית, פורצת גבולות ומרסקת על טאבו שסובב סביבה. הנסיון של מדונה בענף הבידור הוא לאין ערוך מרשים ופוער פה!! המוטו שלה הוא כזה - לא רק להמציא את הגלגל בכל פעם מחדש, אלא לא להיות אופנתית. כי ברגע שהיא הייתה חושבת על משהו אופנתי, אז היא הייתה נכנסת לסטודיו מקליטה אלבום, ועד שהוא היה יוצא לשוק, כבר האופנה השתנתה... זו נקודה מאוד מעניינת, וממנה ניתן להסיק שהיא לעולם לא עקבה אחרי האופנה, היא תמיד רצתה להיות הסנונית שמבשרת אחר האור החדש, הצליל החדש, המראה החדש, הקונספט החדש. קשה לי לאגד בפיסקה קצרה את מה שאני חושב על מדונה... היות וזה מלווה אצלי בהמון רגשות. דבר אחד בטוח לגמרי - מדונה כזמרת שיצאה משנות ה-80, היא היחידה למעשה ששרדה ולעולם לא פסקה ליצור - משהו די דומה לדפש מוד. לא ראיתי זמרת אחרת מהאייטיז שפועלת באופן אינטסיבי כמוה, אוקיי... יש את אליסון מוייה, קים ווילד, סנדרה וסינדי לאופר - אבל לכל הזמרות הללו הייתה תקופה שיא אך ורק באייטיז. הניינטיז והאלפיים עבורן הוא פיתוח של הנעשה קודם. נקודה נוספת, מדונה אף פעם לא פעלה לפי דחף "הגימיק הבא"... לעומת ליידי גאגא שעושה דברים רק מתוך איזה גימיק עונתי או קוריוז חולף, ולכן היא תחלוף במהירות.

X Offender

New member
משהו קטן נוסף

OVERDOSE תמיד מגיע מתישהו וכשאתה נותן לאנשים לאכול ולאכול ולאכול ממך בלי סוף הם בסוף יקיאו אותך ככה שלא ירצו לשמוע עליך יותר לעולם.

תרצה אולי לעשות על מדונה פינה בPOP EDUCATION?

כי אני רואה שאתה יודע עליה המון... וזה גם לא אישית כלפיך, שמישהו, כל אחד יעשה עליה. אני מרגיש שכאילו פיפסתי אותה, כי אני רק ממשיך לשמוע עליה וכמה גדולה היא הייתה פעם, לפני שהתחלתי בכלל להתעניין במוזיקה (בערך ב-2006, גיל עשר). ואני ממש רוצה להכיר אותה. אין לי כוח לויקיפדיה, הם כבדים מדי בשבילי, אני הולך לויקיפדיה אחרי שאני מתחיל להכיר מישהו די טוב ורוצה להעמיק. אני עדיין לא מאמין שבפורום פופ הראשונה עם פינה כזאת היא ביונסה...

theone24

New member
אם לא הוא, אף אחד לא יכול לעשות עליה....

רק אביחי (או אבישי?) יהיה מסוגל להרים פינה אכותית עם מלא מידע על המלכה. ואם כבר, אני צועק "שוטגן" על קיילי מינוג! מאחר ויש כא הרבה מעריצי בריטני, לא יהיה בעיה איתה, אני אבחר לי את קיילי במקום.

britmel

New member
../images/Emo45.gif בהחלט אין על אבישי!!!

יאללה אבישי כפרה אחרי המבצע ספייס שלי הוא בטח יעשה על מדונה
וגם על קיילי נשמע מעניין
אני מחכה לפינה שלך

X Offender

New member
אני אעשה מתישהו ../images/Emo13.gif

ומדונה לא הייתה גדולה פעם היא הייתה ועודנה הגדולה מכולם !

HanAn189

New member
אויש...

אני הצעתי את הפינה הזאת של פופ אדיוקיישן ושריינתי לעצמי אותה - זהו. בגלל זה היא הייתה ראשונה. וגם אני בעד פינת מדונה ובמהרה
ודווקא ויקיפדיה לדעתי זה המידע הכי בסיסי שאני יכול לקבל על מישהו...

למעלה