המלך SAN פרק 29

jul sho

New member
המלך SAN פרק 29

למרות כל המאורעות הקשים בחייו של סאן
הולך שוב להתנפץ אחרי הגילוי שדודתו
מעורבת מתקרית הקודמת כעת המלכה
האימא של האומה
סאן הוא מסרב להאמין ונוזף בהונג המתוק הונג עלה על שורש הבעיה והוא כבר במסלול נכון לגילוי האמת
כדי למלכד את ג'ונג הנסיך והונג החליטו לשלוח מכתב בכאילו.... ממנהל מחסן הנשקיה שהתאבד
הנסיך אומר :אנחנו משתמשים במתים כדי להניע את החיים
המכתב נועד למלכד את ג'ונג וחבריו שאינם יודעים שמנהל מחסן הנשקיה התאבד ושכאילו הוא נמלט משומרי הנסיך ומאחר והוא ראיה לפשע שבוצע הם חייבים להציל אותו מהיער שבו הוא מסתתר הנסיך משוכנע לחלוטין לג'ונג הפיקח וגם מיוסר מודאג וחרד בגלל המצב אכן ייפול במלכודת כי אין לו כל ברירה . הוא חייב להציל את עצמו אם ג'ונג עומד מאחורי המזימה ומעורב בפשע הוא לא יתעלם מהמכתב הוא ינסה להניע את העניין . מנגד ג'ונג מורה לאנשיו לקחת כמה שיותר חיילים ולחלץ את האיש המסתתר ביער ...(אין דובים ואין יער) אתה חייב להשיב אותו לפני שהנסיך ישיג אותו – כך מורה ג'ונג לאנשיו..
ובנתיים בלשכת האומנות יש חגיגה צריכים לבחור את האומן שיצייר את דיוקן המלך הכבוד הגדול שיכול ליפול בחלקו של אומן הוא ציור דיוקן המלך . תחרות בין הגברים כמובן בין האומן החמוד המקסים המשוגע והמשעשע YI לבין TAK הקנאי החיוור הפרימיטיבי וחסר הביטחון שעשה צרות לסון יון . YI זוכה בקרב האומנים ו TAK הקנאי עושה צרות ולא מקבל את תוצאות התחרות אך למרות התוצאה מי שבאמת מחליט הוא מנהל הלשכה ומי שזוכה באופן רישמי הוא TAK
האומן YI נכנס לדיכאון עמוק המסכן .לאחר ששיחד את פקידי הארמון המנויים על הבחירה ואחרי שבזבז את כל כספו בעניין הוא חש מושפל ואומלל . סון יון מעודדת אותו ומחזקת אותו בטברנה בה הוא לוגם יין להשכיח את מועקתו. ימים לא קלים של מתח ודאגה עוברים על המלכה שאיבדה שליטה מצד אחד המלך אינו מקבל אף אחד בהוראת הונג בעצתו כדי לא להיות מושפע משום צד ובעודה עומדת ליד לשכתו של המלך היא נתקלת בנסיך והפעם יש מתח באוויר הוא מבטו קפוא וחיוור המלכה חושדת שהנסיך בעניין .. הונג מבקר את אימו של הנסיך ומבקש ממנה בקשה בלתי מתקבלת על הדעת לעקוב אחרי המלכה ואחריה תנועות יה בימים הקרבים אם המלך בהלם איך יתכן ..... הונג אומר שיש הרבה ראיות הקושרים אותה לחשדות. הונג ודסו יוצאים אל היער כדי לארוב לאנשי הונג שבאים להציל את איש הנשקיה ..בעקבות המכתב המדומה הנסיך חסר מנוחה יצא בעקבות הונג ודסו אל היער והוא מציל את דסו שנאבק עם הבריונים. ומשם אל מיונה של הנסיכה לחיפוש אחר ראיות הונג והנסיך נקראים אל המלך המלך שואל את הונג האם יש לך היום אמרת לי להרחיק את עצמי ממשפחת המלוכה ומהשרים אמרת שיש לך חשדות נגד אחד בקרבת משפחת המלוכה האם מצאת תמיכה לחשדות החצופים שלך הונג עונה :כן הוד מעלתו מצאתי ואני מצטער שאני אומר כך הכל תוכנן על ידי אדם מאוד מקורב אלייך המלך תוהה ומבקשת לדעת מתי הונג יחשוף את הדברים הונג מבקש 3 ימים נוספים בארמון הונג מפשפש במסמכים שנמצאו אצל ג'ונג בבית לבואו של הנסיך כרגיל הונג מבצע את העבודה והנסיך פותר את התעלומות שהונג לא מצליח לראות במרחק נגיעה בין המסמכים מתגלים ראיות ברורות על השוחד שקיבל לורד קים מהנסיכה בעודם מדברים נכנס שליח שמביא להונג מכתב שיחה מאוד מעניינת מתרחשת בין הונג לג'ונג –שיחה שג'ונג יזם ברגע של נפילה במילכוד אין ספק ששניהם מבריקים בדרך חשיבתם דרך הביצוע העליה והנפילה ההבדל הוא שהונג למען מטרה נעלה וג'ונג למען הרס ובגידה הונג לא מופתע מדבר שג'ונג אומר לו אבל זה מחדד את החשדות של הונג השיחה נותנת להונג חותמת שיש מי שעומד מאחורי ניסיונות ההתנקשות בנסיך זה מסיר את האשמה המרכזית מהנסיכה ובנה ג'ונג \ כמעט מגיעים אל סוף דבר הונג עושה התייעצות אחרונה עם הנסיך ומחדד לו את מעורבות המלכה ומביא לו סיבות מדוע יש לחשוד בה ובגזרת האומנים כאמור TAK הוא הזוכה בכבוד לצייר את דיוקן המלך –רק מעטים מבין האומנים בכלל זוכים בכבוד הזה. האומן TAK היה אחד המתנגדים הגדולים לקידום מעמדה של סון-יון הוא היה זה שמחה על זכייתה בתחרות הוא קומם נגדה את האומנים הגברים . וכעת לאחר שזכה ונבחר להיות זה שיצייר את דיוקן המלך הוא מגיע במפתיע לביתה של סון יון כדי לבקש ממנה להיות השוליה שלו . ולעניינינו הונג מגיע ללורד קים כי שעת החשיפה הגיע . הונג מחזיק מידע חשוב והדבר מסייע לו להכניע את לורד קים בהמשך לורד קים מובל אל המלך כפות ושם קורים מספר דברים הנסיך לומד שהמלכה היא באמת המסטרמיינד בסיפור המלך מקבל את שוק חייו הונג מנצח ובגדול סופ פרק 29

lim55

New member
סכום מעולה

לפרק מאד חשוב. אני חושבת שהדמות של ג'ונג, מטרתה היא לאו דווקא לזרוע הרס ולבגוד. הוא וכל חבורת הנורון מנסים לשמור על כוחם ומעמדם. הם משוכנעים שברגע שהנסיך יעלה על כס המלוכה הוא יראה את פרצופו האמיתי ויחסל את כולם כנקמה על רצח אביו.... ( מה הם לא רואים איזה
הוא?) אז כל התככים והמזימות נעשים מתוך יצר הישרדות ולא מרוע טהור... היחיד שנראה שהוא גם נהנה מזה היה לורד קים, שעומד לחטוף מכה קטנה בקרוב...

jul sho

New member
LIM55

מבחינה פוליטית את צודקת זה נכון זו כרונולוגיה של הישרדות בכל הממלכות בכלל . אך ג'ונג אינו טוען לכתר הוא בכלל מאומץ על ידי נסיכה תאבת בצע . נסיכה שהמיתה את האח שלה בשביל כוחנות ולורד קים בכלל אינו בן מלוכה הוא בסך הכל אח של המלכה שאינה בכלל משושלת המלוכה ואיזה זכויות יש להם הנסיך נולד משושלת מלוכה ולכן יש לו יותר זכויות תודה כיף לשמוע את דעתך

lim55

New member
קודם כל..

ג'ונג הוא כן טוען לכתר, הנסיכה כבר הכניסה לו את הרעיון לראש ונראה שהוא די מעוניין בלשון המעטה. אמנם הוא בן מאומץ אבל הנסיכה לא סתם בחרה בו. היא בחרה בו כי הוא היה הבולט והמבריק ביותר בין הילדים בחצר ... לא נראה לי שהוא היה ילד יתום וגלמוד והיא פשוט ריחמה עליו. ברגע שהנסיך נעלם מהשטח הוא בהחלט מועמד ראוי להיות מלך. זה מה שהנסיכה חושבת בכל אופן. שנית, נכון שלורד קים הוא "רק" האח של המלכה.. לכן המטרה מספר אחת שלו הוא לשמר את כוחה ואת מעמדה נכון? מה שאני לא כ"כ מבינה זה המניעים של הנסיכה לרציחת אחיה... הדבר היחיד שעולה על דעתי הוא שהיא היתה חלק (לא מוצהר) מהמפלגה המושחתת "נורון" וכשאחיה סאדו הראה סימנים לכך שהוא מתנגד לחברה האלו בכך שהוא תמך במפלגה היריבה. כל החבורה החליטה להפטר ממנו והמבצע הראשי היה מיודענו הקוף הלורד קים. אבל כמו שאמרת מה שדוחף אותה זה תאבת בצע ושליטה... וגם רוע בסדר.
.. גם למלכה וגם לנסיכה אין ילדים שישמרו את כוחן לכן הן "צריכות" לשלוף צפורנים. ואת לא צריכה לשכנע אותי שלנסיך שלי
יש יותר זכויות...
גם ה"רעים" יודעים את זה לכן הם מנסים לרצוח אותו..
תודה!! כיף לשמוע גם את דעתך!!

lim55

New member
ההודעה ברחה לי..../images/Emo6.gif

רציתי גם לכתוב: נודניקית אחת!!!

giligil11

New member
טוב שרק ההודעה ברחה לך ../images/Emo3.gif

מה שלימור אומרת לגבי "ציר הרשע" בממלכת ג'וסון נכון בהחלט, לא רק שהמלכה רוצה להשתלט על הממלכה כשבעלה המלך ילך לעולמו היא גם בחרה לה לתפקיד המלך בובה חסרת שדרה שהיא תוכל לנהל דרכו את הכל. מה שמביא למתיחות בין הנסיכה למלכה. שתיהן רוצות כוח ושררה ולא בוחלות בשום אמצעי. טוב, זה כך עד היום בפוליטיקה, לא
סוף סוף זה מתחיל להיות מעניין

jul sho

New member
גיליגיל ../images/Emo194.gif...יופי

כן המלכה חזקה חכמה מניפולטיבית ויש לה דרך פעולה ..היא מבינה שהיא מוקפת בשרים מטומטמים בנשות חצר מעודנות במלך מבוגר שיומו קרב ובנסיך רגיש ללא כוחות וצבא חזק .. ובכלל פלג נורון הוא פלג שחייב להתקיים בשביל הדורות הבאים .IT MAKE SENCE . יתכן ובמעמד הזה אין רגשות ומוסר ככה התנהלו ממלכות . גם אם אני הייתי במקומה כנראה הייתי פועלת כך .. הסידרה הזו היא בית ספר לטקטיקה להתנהגות בחברה לגישה ומלחמות קרות ויש הרבה מה ללמוד ממנה אבל הנסיך הכנון הזה הוא יפתיע .........בלי הונג לא היה יכול להגיע למלכות ......... אך הונג בלעדיו אין לו יכולות סליחה מראש מאלה שלא מתחברים לסידרה אולי קצת התנחלנו ...

giligil11

New member
נעמי, זה הוא שמי

אני לא חושבת שמי שלא התחבר לסדרה יסרב שנדון עליה, עד שיש עם מי לדון
מבחינת המלכה והנסיכה גם יחד פלג נורון הוא אמצעי הכוח שדרכו ניתן להגיע ליעדן, פלג נורון הוקם כדי להפיל את שושלת ג'וסון על ידי מניפוציות כלכליות,בראש הפלג (מאפיה) עמדה המלכה. הכלכלה שלטה על דעת העם, ללא הכסף שמאפיית נורון קיבלה מהסוחרים החזקים לא הייתה אפשרות לקיומה, עצם שליטת המלכה בפלג נורון, ניהול צבא משלה, ניהול הממשלה בידיה. אני לא הייתי רוצה ללמוד איך לבצע דברים בקור רוח וחוסר רגישות לזולת. כסף-כוח כוח-כסף, מוכר ומכוער כתמיד!

lim55

New member
נעמי, כמה חיכינו לרגע הזה ../images/Emo6.gif

שיהיה אפשר לדבר על הסדרה. זוכרת?? יותר נכון, את חיכית לי שאסיים לצפות...ונאלצת להתאפק לא לגלות לי כלום...
מה זה כבר 15:10 מה שמו עוד שיר?????

giligil11

New member
"נאלצת להתאפק" כמה קשה זה היה ../images/Emo6.gif

זה לא משהו שאני יודעת לעשות
בשבוע הבא יהיה הקטע ששתינו מאד אוהבות
(המכחולים ביריד) לא

jul sho

New member
כן חחחחח איזה פרק יפה

אעשה פוטושופ רומנטי חחח בשבוע הבא....

giligil11

New member
אני אשמח לראות ~

סוף סוף פרק שלם על שניהם
אחד הפרקים הכי אהובים עלי
על השאר לא אוכל לדבר, אני לא רוצה לקלקל לצופים בסדרה

lim55

New member
גם אני אשמח...

כבר בפרומו התחלתי להתרגש ..
איזה מצחיקה היתה הסצינה שהנסיך מציל את דה סו ,נכון?! אחת הסצינות היפות היתה כשסונגיוני ציירה את המלך עם המוסיקה החזקה ברקע ,אהבתי מאד!!! גם ההמשך היה יפה ...עם עץ המשמש.

jul sho

New member
לימור........... ענפי הMAEHWA

זה מישמש ולא אפרסק כפי שכתבתי בתקציר של הפרק הפרקים הבאים ...........אז התחלתי לחבב את הבחורה הזו ....כי אחרי ג'נגומה אף שחקנית לא יכולה עליה והיא ..עומדת בזה יפה ... ישלמה לצפות ...

lim55

New member
הנסיך והונג משלימים זה את זה.

הם בהחלט ה"זוג" השני בחשיבותו בדרמה...
אבל, לא צריך להגזים. אני לא חושבת שאת בהכרח היית נוהגת כמו המלכה אם היית במצבה... המלכה יכלה להמשיך לחיות חיים נוחים ומכובדים גם אם מעמדה היה נפגע אך היא בחרה לשמור על כוחה בכל מחיר... עובדה שהנסיך היה שונה, למזלו ולמזלנו היו סביבו עוד אנשים אמיצים חכמים והגונים כמוהו. יאללה, הסדרה עומדת להתחיל...ביי

jul sho

New member
../images/Emo140.gifהיי לימור

יופי.....איזה כיף שיש לי אותך כי את יורדת לעומקים של הסידרה הנפלאה הזו . אז גם לי ...יש גם לי באמת חילוקי דעות עם כמה דברים ואני אתייעץ איתך ....בכיף ואם אנחנו מעלים את הטוענים לכתר אז הנסיך שלך ....שלי
הוא קיבל את ברכת הדרך מאביו לפני מותו אביו היה יורש העצר זאת מספיק זכות אבות . בעניין ג'ונג לדעתי הוא שחקן מדהים בחירה מדהימה של הבמאי כרגיל וגם תפקיד שתפור עליו היטב לכל אורך הסידרה הוא נושא את ראשו בכבוד וביוהרה המאפיינת אותו . לורד קים (שחקן אדיר ) לתהיות בעניין הנסיכה - אין לי תשובה ואני אחשוב לעומק איך אחות יכולה באמת להרוג אח בשל תאבת בצע ושילטון והיו דברים מעולם . בפרקים הבאים יש פרקים נהדרים ויש פרקים שאני בכיתי ובכיתי ובכיתי ולסיכום לאן לדעתך יצא הנסיך מארמון בחשיכה על סוסו אל הלילה הכחול ....
ג'ולי

giligil11

New member
מעניין באמת לאן../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

את יודעת, ג'ולי, שבשבת שעברה ראיתי שוב את כל הפרקים
תראי למה גרם הסיכום שלך
הנסיך לא שלך ולא של לימור
הוא רק של סונג-יונה
ושלי
ברןר

jul sho

New member
GILIGIL

ידעתי שהפורום המקסים הזה שווה השקעה מצידי ...אחרי שדיפדפתי בו מעט ואני לומדת מכם כל הזמן ..וכל העונג הוא שלי תודה

למעלה