"המלך" החדש....

"המלך" החדש....

ובכן ,קניתי היום את הקינג קל' הזה ,הקטע של הסטרייפ עושה לי את זה . הוא מאוד דומה לקינגית שלי,קטנצ'יק (בן חודש)וחברותי מאוד בינתיים ,אצלה הקו מקוטע (מותר לעקוף
) אצלו הקו כמעט רצוף לגמרי ויש לו לב בקצה הקו לפני הצוואר ,בקיצור מדהיםםםם. תודה לאסף(naja) על האדיבות והסבלנות ,בעשר דקות שיחה למדתי כל כך הרבה...

הנחש מאוד יפה...

תן מעט פרטים על אופן גידולו,האכלות וסתם לידע כללי...אם אפשר כמובן.

תודה רבה ../images/Emo9.gif

טוף (...לא שגיאת כתיב סתם מבטא פולני
)אז ככה : הוא אצלי רק כמה שעות למען האמת, אך ממה שהבנתי הוא כבר אכל כמה ולדות בחייו ,הוא בינתיים ישאר בפלסטיק עוד כמה האכלות ואז יעבור בהדרגה ,כל פעם למקום קצת יותר גדול . אני מקווה שתוך שנה וחצי הוא יגיע לגודל שיספיק לו כדי "לבוא" אצל בת זוגתו...

רן333

New member
מזל טוב.

אני חושב שעשית בחירה נבונה. החזקת מספר פרטים מאותו מין (species) היא דבר רצוי, לדעתי. בצורה הזו תוכל להתנסות בעתיד בריבוי של הנחשים שלך. אני חושב שזה הרבה יותר מעניין מסתם לגדל אותם. בהצלחה.

זה בהחלט היה השיקול שהכריע....

והוא- למצוא את המאץ' האולטימטיבי לנקבה ,לכן הלכתי על סטרייפ ,אני מאמין שיכולים לצאת מופעים מעניינים מאוד מהשילוב ביניהם . מאוד רציתי קינג ממין קצת שונה ,המקסיקנים למיניהם הם שמצאו חן בעיני הכי הרבה ,אך לאחר שהבנתי כי רובם בעייתיים לגבי אוכל ירדתי מזה -מבחינתי נחש בוגר שלא יכול לאכול עכבר בוגר,הוא בעייתי לגידול כי לא תמיד ניתן להשיג ולדות עם פרווה ,מה גם שאני מעדיף להתעסק עם עכברים ופחות עם גוריהם . אגב ,הסיבה שאני לא מחזיק פיתונים או בואה ,היא שאני ממש ,אבל ממש, לא רוצה להתעסק עם חולדות
.

רן333

New member
חולדות הן דווקא חיות סימפטיות,

נבונות, ומזינות מאוד.

קודם כל תתחדש

יופי של קינג. לא כל הפיתונים אוכלים חולדות בבגרותם וחלקם אפילו לא מסוגלים לאכול חולדה בוגרת או חצי בוגרת (מבחינת גודלה). בני הסוג Antaresia שבעבר שוייכו ובחלק מהמידע שקיים עדיין רשומים כLasis הם נחשים קטנים יחסית. האורך של רובם אינו עולה על 120 ס"מ ושל חלקם על 60 ס"מ. מבנה גופם הוא כשל כרכן שמנמן והם ניזונים מעכברים. אתה יכול לשקול גם אותם אם אינך מעוניין בנחש אוכל חולדות אבל עדיין רוצה פיתון.

רן333

New member
אני חייב להעיר שפיתוני children

בוגרים הם בין הנחשים שיותר הרשימו אותי. רק לאחרונה יצא לי להחזיק נחש בוגר כזה ביד, והוא הרבה יותר יפה מאשר בתמונות. חוץ מזה, הנחשים האלה נחשבים כאחד ממיני הפיתונים הנוחים והמתאימים ביותר לגידול ולריבוי בשבי.

מה אתם אומרים (שאלה למומחים!!!)

בזיווגו עם הנקבה (זה המופע שדומה לה הכי הרבה ב"ספרות" ) יש סיכוי שיצא מופע כזה או כזא או דומה להם ? או שאני סתם מ*יין ת'שכל וזה לא אותו סוג בכלל .

אני מסכים עם NAJA ומוסיף שיש סיכוי

טוב לכאלו עם פס שנשבר והופך לכתמים לבנים או אפילו כאלו שיש להם שלוש דוגמאות שונות על הגב.

scobras

New member
ווווואווווווו

אין אני אומר לכם הקינג סטרייפ הם הכי יפים והכי חמודים בעולם.... הבטחה שלי ברגע שקינג שלי גדל אני מביא עוד אחד (או אחת :) ) אבל סטרייפ ולא משנה מה צריך לעשות או כמה לשלם אני רוצה סטרייפ!!!!!!!!! הייתי צריך לפרוק את זה.... תודה :) תתחדש!

למעלה