המלך הוא עירום

שרוף

New member
המלך הוא עירום

כולם ואני מתכוון לא רק לאזרחים אלא במיוחד לפוליטיקאים ולראשי זרועות הבטחון מדברים על המנהרות בגבול מצריים רפיח. מדוע חיל האויר לא מפציץ את המנהרות האלו מדוע כוחות הקרקע אינם משתלטים על המקום לזמן קצוב והורסים את המנהרות? זה נקרא תנו לצה``ל לנצח.הריסת המנהרות האלה תחסל ערוץ הברחת נשק אדיר מאוד ותתן מכה אנושה למאמץ המלחמתי של ערביי השטחים ועזה. לצערי הרב הממסד הרקוב הזה הוא האנטי תזה(ויסלח לי אנטי תיזה האדם) למשפט ``ובתחבולות עשה מלחמה.``

שרוף..הפעם הגזמת.. B-)

המנהרות הללו נוצרות בין לילה כל הזמן מגלים ומפרקים והם בונים חדשות.. זה לא בעיה בחול יש מנהרות שהקצה שלהם נגמר בבית.. אי אפשר להתגבר על זה.. זה כמו עם סמים תתפוס מאה פושרים מחר יהיו מתאעם חדשים מרק.

שרוף

New member
אתה טועה ואתה מטעה

למען הסיר ספק יודעים בדיוק איפה המנהרות האלה. לקח שנים לבנות אותן ואפשר להרוס אותן בחמש דקות בהפצצה מדוייקת. ייקח להם שנים לבנות מנהרות חדשות. אפשר על בסיס קבוע של הפצצה פעם בתקופה משוערכת לפגוע באחד מערוצי העברת הנשק הגדולים במזרח התיכון.

טני טועה?

במקרה,אחייני עשה מילואים בקטע הזה הם חופםרים בקצב של מאה מטר ללילה היו מכניסים עשן כדי לבחון איפה כל מנהרה כזו מסתימת אז אנא,אני לא מטעה בכלום. מרק.

hreuven2

New member
ונניח שכך הוא-האם צריך להרים ידים?

צריך לתת תשומת לב רבה למניעת הברחת כלי נשק כמו לפחות לכל דבר אחרת. חלק מהמאמץ הוא הקטנת יכולות צבאיות

למעלה