המלך הוא נימול!?

TIATIHUAKAN

New member
המלך הוא נימול!?

אספר לכם סיפור על המיפגש שלי עם ג'ורג קליין,חברו הקרוב של אלויס עוד מתקופת התיכון.ג'ורג היה גם כן תקליטן מפורסם ברדיו המקומי בממפיס -תוכלו ליראות אותו מציג את SUSPICIUS MINDS מהאולפן בסרט-ON TOUR. אז כאמור ב'91 כאשר ההיתי לראשונה בממפיס ,טיילתי בביל סטריט המפורסם,באחד המועדונים תיקלט ג'ורג קליין.ניגשתי אליו והצגתי את עצמי.הוא פנה אלי ב-SHALOM וסיפר לי שסבתו של אלויס מצד אימו היתה יהודייה.אז הינה לכם עוד פרט לא כל כך ידוע או מן הסתם לא כל כך שששים לפרסם על אלויס מימקור קרוב ביותר לאלויס.ג'ורג קליין עצמו הוא יהודי שהוריו הגיעו מפולין לארה"ב. חוץ מהיותו יהודי בחלקו,זאת עובדה שבדמו של אלויס יש דם אינדיאני.מיצד אימו ,המהגר הראשון שהגיע לאמריקה ,הגיע מאירלנד.הוא נשא לאישה אינדיאנית משבט הצ'רוקי.אז יש לנו פה אינדיאני יהודי. תארו לכם איזה ילדים היו לליסה אם היתה יולדת למיקל ג'קסון=ניטיב-אפרו אמריקן עם אף ארוך? זה הסיפור.......

Bugracer

New member
רון זוהר ? אני לא מאמין!!! אני...

הוא אופיר ביטון מאשדוד , זוכר שהיינו נפגשים בעניני אלויס בשנת 94-95 ? 10 שנים...funny how time slips away לקח לי זמן לזהות אותך - אתה ממש לא דומה לעצמך בתמונה , אני זוכר אותך רזה עם משקפיים. בכל אופן נפל לי האסימון כשנזכרתי בספר עם האבניים המוזרות וכול מיני שדות חרוכים ע"י עבמי"ם שהראתה לי בזמנו. מה קורה איתך ? אברהם ( בבי ) אמר לי שהתחתנתה ? יש ילדים ? שבת שלום אופיר

Bugracer

New member
כן כן זה אתה 100% ../images/Emo24.gif..../images/Emo140.gif

אחרי שראיתי את האתר המדליק שלך - דרום אמריקה ואי הפסחא ( שדרך אגב התמונות ממש יחודיות ) יאללה ביי אופיר

TIATIHUAKAN

New member
אופיר הנקניק

מה קורה גבררררר? הכל טוסט? מה עינינים איתך? טוב לא נעים לקשקש פה ליפני כולם,אז תיכתוב לי [email protected] בייי

Roger Muscito

New member
תשמע, למה שאמרת..

אני לא יודע אם הוא נימול, אני מניח שלא מכיוון שזה שהוא הלך עם שרשרת "חי" כל חייו לא אומרת שהוא הרגיש יהודי ו.. לא יודע, לא נראה לי, אולי. בכל אופן, זה שהוא יהודי במקור זה לא כזה סוד ואפילו די ידוע.

ידוע שהיה יהודי בשורשיו אבל...

נימול? זה פעם ראשונה שאני שומעת על אפשרות כזאת.

אלביס לא יהודי

אבל ידוע שסבתא רבה שלו היתה יהודיה לכן אפשר להגיד שזורם בו גם דם יהודי. אלביס היה תורם למוסדות יהודיים, תסתובב עם תליון "חי", הוא לא מכחיש את שורשיו. מעניין לדעת אם אלביס נראה פעם חובש כיפה או מתפלל בבית כנסת
.

T C B M A N

New member
יש סיפור...

-שאלביס פעם הסתובב עם כיפה בכיס בשנות ה-50 -נאמר שהוא היה גוי של שבת בכך שעזר לשכניו היהודים בימי שבת לכבות את האור... -כאשר גלדיס נפטרה ,אלביס ציווה לשים עליו מגן דוד שנה שעברה יצא סרט דוקמנטרי - SCHMELVIS (נודע ברוב העולם -נכלל בפסטיבלי הסרטים הדוקו בכמה מדינות כולל ארה"ב וישראל) שמטרתו היתה למצוא פרטים על אלביס והיהדות הכולל רב יהודי. שם יש סיפורים ממקורות ראשוניים הקישור לאתר של הסרט: http://www.schmelvis.com/intro.html מצורפת תמונה של הקבר של גלדיס,לא סתם אלביס בחר לשים מגן דוד....

למעלה