המליצו לי לשאול פה...

korinalir

New member
המליצו לי לשאול פה...

ראיתי שאתם ממליצים על איפור מתאים אז לי יש בעיה אני בחורה רזה, אבל הפנים שלי עגולות והן נראות שמנות (ראו תמונה מצורפת) זה עוד יותר גרוע אגב, בתמונות, בחיים זה פחות נורא אבל נמאס לי להיות לא פוטוגנית שמעתי שאפשר להצר את הפנים בעזרת איפור אם מישהו יכולה להמליץ לי איך זה אחלה נ.ב התמונות צולמו בווב קאם בגלל זה הן עקומות והרזולוציה לא משהו והתאורה נוראית אבל אפשר להבין מהם איך אני נראית באופן כללי

yottami

New member
היי תראי.....את בחורה יפה אין ספק

הפנים שלך בסדר גמור אני לא הייתי משנה בך כלום...אני בכל אופן הייתי ממליץ לך להתאפר עדין הסתפקי בצללית מבריקה שתאיר לך את העפעף ותפתח את העין קצת...לגבי סומק ...אני ממליץ לך ללכת לכוון של הורדרדים והאפרסקיים ולשים בצידי עצמות הלחי בעדינות....הדבר האחרון הוא גלוס מבריק וסקסי יש ללוריאל כאלו עם היהלומים הם מדהימים תבחרי בגוונים העדינים ורדרדים וכו'....וכמובן מסקרה כמה שיותר יותר טוב..בהצלחה

אני דווקא הייתי ממליץ

לה לעשות משחק של אור וצל בפנים על ידי סומק בגוון חום, ולרוח אותו מהסוף של האוזן לכיוון מטה באלכסון בכדי ליצור אשליה של פנים צרות יותר. הייתי ממליץ לך אכן כמו שיוסי אמר לפתוח לך את האיזור שבין קו הריסים לעצם הגבה על ידי צללית לבנה (רצוי מבריקה) ועל ידי צללית בגוון ברונזה להדגיש את החתוליות של העיניים שלך על ידי כך שאת מניחה אותה בזווית של העין

למעלה