המליצו לי לפנות לכאן

bar666xp

New member
כן לא בערך...

אפשר לשנות פריסת מקלדת... ואפשר לשנות בעיקרון ע"י שימוש בSCRIPT/תוכנה שאשר נילחץ CHAR מסוים הוא יוחלף בCHAR אחר {בעיתי לפעמים}. השאלה המתבקשת היא למה? מה הבעיה ללחוץ על מקש זה או אחר ולמה צריך שמקש X יחזיר Y?

Senior Baron

New member
בעיה פיזית המקשה להגיע לכפתורים מסוימים

תוכל בבקשה להסביר את הפעולות בפורט?

Senior Baron

New member
במפורט

Senior Baron

New member
שאלה נוספת אם אני כבר כאן../images/Emo9.gif

יש לי נייד של HP לצרוב תוויות על הדיסק מישהו יודע האם ניתן לצרוב גם תמונות משלך או שחייב רק עיצובים שיש בתוכנה? וגם לא הצלחתי לכתוב בעברית... מופיע ג'יבריש... אפשר בעברית? תודה רבה לעוזרים

bar666xp

New member
עברית היא בעיתית אין מה לעשות..

בעיקרון אפשר ל""הדפיס"" על גב הCD כל מה שתירצה... קח בחשבון זה יוצא שחור לבן/שקוף עד כמה שידוע לי. לגבי המקלדת והפיחת יעוד מקשים זה קצת בלגן.. זה מצריך ידע בסיסי בתיכנות {לא ממש חשוב שפת התיכנות} כדי לבנות תוכנה שברגע שהופעלה תהפוך לדוגמה את את CHR 65 {האות A} לCHR 66 {האות B}. אגב אם הבעיה היא נכות לדוגמה אולי יהיה כדאי יותר להשתמש במקלדת מתואמת וכדומה.

Senior Baron

New member
ואיך אפשר להדפיס תמונה אתה יודע../images/Emo35.gif

וכן הבעיה היא נכות אבל יש בעיה רק עם כפתור אחד
אני מבין שאינך יכול לעזור לי בזה נכון

bar666xp

New member
הדפסת מתמונות היא דיי פשוטה..

פשוט פותחים אותה ולוחצים הדפס... יופיע מין WIZERD ובסופו התמונה תודפס. לגבי החלפת המקשים לא ממש.

Senior Baron

New member
מה הכוונה ויזרד..?

שלא תודפס לי על דף חח ואוקיי... תודה בכל אופן.. אולי מישהו כאן יקרא ויידע, זה באמת חשוב

bar666xp

New member
לא הבנתי אתה רוצה להדפיס על?!

אולי אתה מתכוון לצילום מסך? ע"י לחיצה על PRINT SCREAN והדבקה בתוכנת תמונות... {כמו הצייר ו/או PAINT DOT NET ו/או PHOTO SHOP וכדומה}... ואז שמירת הקובץ.

bar666xp

New member
אהא אז תגיד lightscribe

לא ממש בעיה... אבל נתחיל במדריך דיי כללי להדפסה על מדיות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253791,00.html או משהו אולי קצת יותר ממוקד... http://www.hometheatre.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=428 בקיצור תריץ חיפוש בגוגל עם המילה lightscribe רצוי משהו כמו "איך משתמשים Lightscribe". בין היתר סביר שתיראה גם את ה2 שהעלתי לעיל.

למעלה