המליטו

המליטו

יש לי שתי עכברות שהמליטו אתמול אחת שוכבת ונותנת לגורים לינוק והשניה מתרוצצת בכלוב ולא ראיתי אותה מניקה אותם אני יכול להעביר את הגורים שלה ( ארבעה ) לעכברה השניה ? או שהיא תשחט אותם?

GUYLI9

New member
מה זה קשור לפורום?

היחידים שידעו מה לעשות הם אנשים שמגדלים עכברים למאכל לנחשים שלהם, אבל אני לא יודע אם הם יוכלו לעזור לך אז תשאל בפורום "בעלי חיים וחיות בית".

maorkn

New member
למה אתה תוקף ישר?

ברור שזה קשור לפורום כמעט כל מי שיש לו נחש גידל או מגדל עכברים וזה בשביל נחש אם מישהו היה שואל על אקווריום היית שולח אותו לפורום זגגות?

GUYLI9

New member
לא תקפתי

ומה שאמרתי אתה חוזר עליו שמי שמגדל נחשים יוכל לעזור לך ואם הייתי תוקף זה היה: מה זה קשור לפורום?????!!!??!!?!? ומה קשור לשלוח לפורום זגגות?!?

maorkn

New member
כנס

נו ואיפה מקום טוב לשאול אנשים שמגדלים נחשים אם לא בפורום זוחלים? ותקיפה זה לא מה שאתה מגדיר זה מה שאנשים מבחוץרואים ןאם אני אדם לחולטין מן החוץ רואה את זה כתקיפה יש מקום לבדוק את עצמך.. ההשוואה לזגגות הייתה שעולם הזוחלים מורכב מהרבה דברים שהם לא זוחלים עכברים, חימום, תאורה, זכוכיות וגם על אלו יש מקום לדבר כאן לפי דעתי לפחות...

GUYLI9

New member
טוב.........

קראתי אבל אני עדיין חושב שזה לא תקיפה...

naja

New member
אתה יכול להעביר.

קח את הרביעיה בלי נסורת בכלל ושים אותם בתוך הערימה של הגורים של הנקבה השניה ש"יתערבבו" אחד בשני. היא לא אמורה לפגוע בהם.

מה הקשר????

אני לא מגדל אותם בשביל לשחק איתם בחוץ אלא בתור אוכל לי אין מה לחפש ב"חיות בית" תבדוק אולי אתה צריך שם משהו

המלטה אצלי..

יש לי עכברה שהמליטה ליפני שבוע שמונה ולדות והם נימצאים עם האמא ועכבר נוסף ובינתיים אין שום בעיה...מקווה שזה יעזור לך.

למעלה