המלחמה

The Warrior

New member
המלחמה

סוף סוף אפשר לדבר על המלחמה. אנו בעיצומה של מלחמת העולם השלישית. מה שהתחיל: האינטיפאדה, מלחמת עיראק, הטרור בארץ ובעולם לא הולך להגמר. לפחות לא עכשיו. זו רק ההתחלה. אין לי שום תאריכים והערכות של זמן, גם אי אפשר לדעת. המלחמה הזו היא לא קונוונציונאלית והאנושות תשתמש בכל כלי הנשק שיש לה. יש ענין שכל הרוע יעלה על פני השטח, יצא ממחבואו. כבר ממזמן המצב יכל להיות גרוע יותר, לולי חסדו של אלהים המאפשר לבני אדם (עדיין) להיטיב את דרכם ולחזור לאלהים. להיות מחוברים לאלוהים. אבל תקופת החסד הזו עומדת להגמר. הייתי בדיכאון עכשיו תקופה, כיון שהרוע גובר (=נהיה גלוי) ורציתי לשים לזה קץ, רציתי לסיים את הסבל. ביקשתי מאלהים שיסיים את החסד, שיבוא בדין. חיפשתי בתוך עצמי לראות מה מונע, מדוע המלחמה מתמהמהת, וניסיתי בכל מאודי. הבוקר קיבלתי תשובה שהכל במקום והכל בזמן, ושאין מה להקדים או לאחר. אלהים הוא היחידי שיודע את הזמן, ולא אף ישות אחרת. אז יש את הזמן. יש את הזמן (עדיין) להתקרב יותר לאלהים ולהיות מוכנים. להיות מוכנים על מנת שביום הפקודה לא נפחד. לא משנה כעת מתי פצצת האטום הראשונה תיפול ומתי טיל נושא הגז או התרכובת הביולוגית. הכל יבוא בזמן. מי שטוען שהוא יודע את הזמן, הייתי משייך אותו לאותם מחשבי הקיצין, עליהם נאמר "תיפח רוחם!". בברכה,

גריני

New member
מאיפה השמחה הזו? ../images/Emo46.gif

שוב ושוב אני תוהה לגבי מקור הבטחון בו אתה כותב את המסרים האלה... שוב ושוב אני כועסת ולא מקבלת את תוכנם!!! לא ברור לי למה אתה כל שמח לקולות המלחמה... לא ברור לי מנין לך הבטחון שהדברים הנוראים האלה שעליהם כתבת - אכן יגיעו, ואם כן - על מה יש לך לחגוג? ולמה בכלל להפיץ את האנרגיות האלה מסביב, להביא חלק מהקוראים לפחד, ליצור (אולי) את שרשרת ארועים הידועה בכינוי: "נבואה המגשימה את עצמה"... ואם אמנם קיבלת מסר כזה ממי שקיבלת - האם לא עדיף שתשמור אותו לעצמך?!?!? אתה יודע, זה מזכיר לי את אחד התמרורים היותר מטופשים שאני נתקלת בהם לעיתים (יותר בחו"ל מאשר בארץ) - זהו התמרור שמזהיר אותך מפני מפולת.. ובכל פעם שאני רואה תמרור כזה אני תוהה מה הטעם בו? הלוא מה בדיוק אני יכולה לעשות אם אומנם תהיה מפולת בדיוק כשאני שם!?!?!?

אורי רז

New member
המלחמה באה מתוכו

אמר מי שאמר - As Withing, So Without. המסרים שהאדון 'קיבל מאלוהים' אינם אלא שיקוף של עולמו הפנימי - האדון הנכבד הוא דוחק קיצין המחכה בקוצר רוח לכך שמישהו ייתן לו תירוץ להרים את החרב והתחיל להכות על ימין ועל שמאל בשם אלוהים. יש שיטה אחת בלבד להתמודד עם אנשים כאלה - לעזוב אותם לנפשם עם בני סוגם.

שני מקורות למלחמה הזאת.

מקור אחד הוא נוסטרדמוס, שככל שהנבואות שלו מתרחקות לעבר העתיד מזמנו ככה הן בעלות יותר טעויות. ויש איזשהו מקור חיצוני בסיפרי התורה המדברים על מלחמת העולם השלישית. אבל הרבה דברים סופרו ולא הכל נכון, לא הכל במלחמה הזאת קשורה לאלוהים. זה בין בני האדם וכמה שאנחנו אהבלים. זה לא יום הדין.

The Warrior

New member
שלום לך גבירה!

אני לא מדבר מתוך נוסטרדמוס וגם לא מתוך שיכתוב התורה או "הספרים החיצוניים" שהם ספרים שפשוט לא נכנסו לתנ"ך (ביניהם סיפרי המכבים, קדמוניות המקרא ועוד), ןלא נאמר שהם לא אמיתיים. הם פשוט לא נכללים בתנ"ך. על כל פנים זה איננו המקור. בנביאים אכן המלחמה הזאת מופיעה, אך לא אצטט כאן, כי זהו פורום "שיחות עם אלהים" ולא פורום תנ"ך או כתבי הקדש. אני מדבר על המלחמה כי צוּותי לספר עליה. אם את לא רוצה להיות בין השרידים - זכותך. אף אחד לא מכריח אותך. נראה לי שבהגדרות הפורום כתוב שכל מי שיש לו משהו למסור מחויות שקשורות לאלוהים יכול להעלות אותם. אני מדבר ממקור ראשון. דברים ששמעתי בעצמי ודברים שקבלתי דרך רוח הקדש. אני לא מצפה שכל אחד יאמין. תאריכים אין לי, כי זמן הוא דבר שמקבל את ערכו המובן לנו, רק כאשר הדברים מתגשמים בעולם הזמן. על כל פנים בעולם הרוח זה כבר עכשיו. מטרתי היא רק שבני אדם ידעו ולא יפחדו. הסתרת האמת לא תועיל. בברכה,

FireBat

New member
לוחם יקר

אתה אומר שבני האדם לא יפחדו אבל אתה עצמך נשמע היסטרי לחלוטין. מדבר פה על אטום - כימי ועוד כל מיני בולשיט כזה וקובע עובדות כאילו אוטוטו הדבר הופך למציאות. מה שאתה מאמין זה מה שמתרחש. שכחת כבר את האימרה - "אתה אחראי לחייך"? או את המשפט שאני רשמתי פה בעבר: "דור השונא מלחמה לא יביא שלום, רק דור שאוהב שלום יביא שלום"?. חשיבה שלילית תביא עליך התנסות שלילית. אמרת - "הסתרת האמת", מהי האמת ומי קובע אותה? אתה הקובע! נכון, תמיד תיתכן מלחמה, אך תמיד קיימת בחירה. ועכשיו - לגבי מושג הפחד בו אתה נוגע. פחד הוא אנרגיה שלילית נטו, והוא אכן יוצר מציאות. הפחד גורם לך למקד את התודעה באפשרות השלילית, ולמשוך עליך את ההתנסות. גם אם הגיעה אלינו ההתנסות, הדבר לא כזה גרוע, כי תכלס לשם כך אנו פה, לחוות דברים. הסבל הוא לא נורא כל עוד אנו לומדים ממנו - זוהי מטרתו. בסופו של דבר אם נסתכל הדברים, אין דבר רע, הכל טוב כי הכל בא ללמד. אין מה לפחד מהעתיד, כי התרחישים תמיד יבואו בשבילנו, ללמד אותנו, ולעולם לא לשכוח - שהם באים מבחירה. שני דברים נוספים. נוגעים פה תמיד בתנ"ך - לא לשכוח שגם הוא נכתב בידי אדם. ולוחם יקר - אתה מעוות את מונח הזמן שוב ושוב. הזמן נתפס כמו שהוא כי הורגלנו לחשוב ככה. אתה מדבר עליו כאילו הוא ציר אחד שכבר נקבע ואנו "רצים" עליו. כשלמעשה דבר שכזה לא קיים, יש המון אפשרויות המון בחירות, העתיד לא קבוע מראש, הוא בידך.

שועלה (=שאלה) לי אליך!

אם אתה אומר שהקץ קרב (דבר שאני לא בטוח בו), אז מה ניתן לעשות כדי למנע אותו? ואם אין דבר שאפשר לעשות כדי למנוע אותו אז לפחות תן לנו כיוון כדי להשאר בחיים אחרי שכל הרוע ימחה מן העולם. אני מתכוון לתיאור מפורט בפרוטרוט על מה לעשות ואיך להתנהג (נביא או לא, אתה אמור גם לתת תשובה איך לצאת בלי פגע מכל המלחמה לא?! הרי אתה שליח האל). אוה לך אם תוכל לענות לי.

The Warrior

New member
staying alive

גם בזמנו של בית המקדש הראשון הרבה לא רצו להאמין שירושלים תחרב. העיר נחרבה. לפני השואה בגרמניה, היהודים שם גם לא רצו להאמין שהגרמנים יעשו להם את מה שהם עשו להם אחר כך. אנו יודעים מה היו התוצאות. בא יונה הנביא לננוה והכריז" "עוד 40 יום וננוה נהפכת!" (ספר יונה) וכל אנשי העיר שבו ממעשיהם הרעים - והצילו את העיר. ודאי שבני האדם יכולים לשנות את המצב, השאלה היא מי רוצה. אין ספר חוקים של איך. כל אחד בתוך עצמו, יש לו את החוש הפנימי, לחדור לליבו מתחת לאבק, ולמצוא את עצמו. ספציפית כל אחד יכול לבוא בענווה מוחלטת לאלהים (בצורה בה הוא מתחבר אליו) ולשאול: "מה עלי לעשות?" אני מדגיש את הענין >בענווה<. בלי דעות קדומות, בלי חוקים כובלים. ככה איך שאני: "מה עלי לעשות?" בברכה,

ענית לי בדיוק כמו שחשבתי

ענית לי בזה שהסתובבת מסביב לנקודה ולא אמרת לי כלום. אני מביט לתוך עצמי ורואה אדם, אדם שלא מעניין אותו מתי הוא ימות (כשנגיע לגשר אני אחצה אותו), אותי מעניינים האהבה שלי לחברה שלי, הרצון שלי להצליח בחיים ולגלגל כמה שיותר כסף, והרצון לידע (כי ידע זה כח). אבל מה לעשות כדי לפחות לדחות את הקץ אתה לא אומר. ואם לא הבנת ההיסטוריה לא מי יודע מה הוכיחה את עצמה, ראה ערך "נביאי שקר", וראה ערך "ימי הבייניים החשוכים", ועוד דבר ההיסטוריה לא מי יודע מה מעניינת אותי. תשמע, אין הרבה אנשים בעלום שיכולים לדבר עם האל (לא אלוהים, האל, אני עדיין בשאלה ממשית לגבי שמו), ובכלל נאמר שמאז חורבן בית שני נעלמה בת קול מן העולם (אני לא יודע מתי היא תחזור אם בכלל). אז איך בדיוק אני אמור לדבר עם אלוהים? לצעוק לא עוזר, הוא לא שומע משומה, לדבר גם לא, ללחוש גם לא, לדבר בלב לא עוזר, לצעוק בהרים מחזיר הדים, לצעוק בים רק עוזר לנקות את הנפש מכל מיני כעסים... אז תשאל את אלוהים בשמי, מה אני צריך לעשות (לא אתה, אתה כבר יודע).

ענית לי בדיוק כמו שחשבתי

ענית לי בזה שהסתובבת מסביב לנקודה ולא אמרת לי כלום. אני מביט לתוך עצמי ורואה אדם, אדם שלא מעניין אותו מתי הוא ימות (כשנגיע לגשר אני אחצה אותו), אותי מעניינים האהבה שלי לחברה שלי, הרצון שלי להצליח בחיים ולגלגל כמה שיותר כסף, והרצון לידע (כי ידע זה כח). אבל מה לעשות כדי לפחות לדחות את הקץ אתה לא אומר. ואם לא הבנת ההיסטוריה לא מי יודע מה הוכיחה את עצמה, ראה ערך "נביאי שקר", וראה ערך "ימי הבייניים החשוכים", ועוד דבר ההיסטוריה לא מי יודע מה מעניינת אותי. תשמע, אין הרבה אנשים בעלום שיכולים לדבר עם האל (לא אלוהים, האל, אני עדיין בשאלה ממשית לגבי שמו), ובכלל נאמר שמאז חורבן בית שני נעלמה בת קול מן העולם (אני לא יודע מתי היא תחזור אם בכלל). אז איך בדיוק אני אמור לדבר עם אלוהים? לצעוק לא עוזר, הוא לא שומע משומה, לדבר גם לא, ללחוש גם לא, לדבר בלב לא עוזר, לצעוק בהרים מחזיר הדים, לצעוק בים רק עוזר לנקות את הנפש מכל מיני כעסים... אז תשאל את אלוהים בשמי, מה אני צריך לעשות (לא אתה, אתה כבר יודע).

The Warrior

New member
בענין השרידים

הבאתי כאן את המקור, אחד מהמסרים השייכים לתקופתנו. כל אחד יעשה עם זה מה שהוא מבין. בברכה,

זה סתום לי! מה שאתה אומר

"כל אחד יעשה מה שהוא חושב". כל נביא מתולדות העם הזה הודיע על חורבן ועל דרך להמנע ממנו "שובה אל יהוה אלוהיך, והוא יצילך", (או משהו בסגנון), הנביאים קראו לחזרה בתשובה, אתה נביא זעם, אבל גם נביאי הזעם ירמיהו ויחזקאל, וחגי זכריה ומלאכי, כולם הודיעו על מה צריך לעשות, אבל אתה לא! למה?! הוא לא רוצה להדיג לך מה לעשות? פתאום הוא החליט ש"איש הישר בעיניו יעשה"? אבל הוא הרי יודע ש"יצר לב האדם רע מנעוריו", אז זה יוצר קונפליקט! דיסוננס! אם אתה לא מביא פתרון להמונים, אתה לא נביא זעם, אתה אחד מהנדירים (אני לא רוצה להגיד איך הייתה נקרא ע"פ התורה): יודעים את העתיד אבל לא יודעים מה לעשות עם זה.

The Warrior

New member
למה אתה מצפה?

אמרתי שכל אחד יעשה עם זה מה שהוא רוצה, כי ישנה בחירה חפשית - לא כן? אני לא נביא. הבאתי דברי נבואה שאישה בשם אלישבע קיבלה. אני שומע את אלהים, זה נכון. גם אתה מסוגל, אם תרצה. אני מאמין שמה שהיא מקבלת זה אמת - אני גם מאמין שישנם נביאים ביננו היום. זה שאתה לא מכיר, זה לא אומר שאין. נכון היתה תקופה ארוכה שלא היתה נבואה בישראל, אך בימינו היא חזרה. גם רוח הקדש מתגלת בתוכנו. בעזרתה אפשר לשמוע את אלהים. מי ששומע, זה לא אומר שהוא נביא. זה אומר שהוא שומע את מה שאלהים מוסר לו, לעצמו או לאחרים. במסר כתוב בפירוש מה לעשות. כתוב להקשיב לאלהים, ואם לא מצליחים, אז לפחות להשתדל. אין פתרון המוני, כי כל אחד יש לו את התפקיד שלו, את המקום שלו, לכן עליו לפעול כפי שאלהים מנחה אותו באשר הוא. לשוב אל י-ה-ו-ה, מה זה בעיניך? ספר חוקים? זו עבודה יום יומית. כפי שאתה זקוק לאויר לנשימה, כך אני. כפי שאתה זקוק להתחבר למקור החיים שלך, כך גם אני. אני יודע שלא חידשתי כלום
בברכה,

אני מעדיף להמשיך בדרכי

אני יודע שאני לא עושה רע לעולם ושהעולם לא יעשה לי רע. מה שכן אם בן אדם אחד חושב שמה שהוא עושה זה טוב, אבל בעייני אחרים זה רע האם זה בכל זאת טוב? מי מגדיר לנו מה טוב ורע? המצפון? לחלק מהאנשים אין אותו.... מה שהגדיר בזמנו מה טוב ומה רע הוא עץ הדעת, הדבר השני הוא ספר התנ"ך.

mr nice guy

New member
הערה

אמרת שמי שיתקרב לה' יותר ינצל, משהו בסגנון (פשוט קראתי את זה אתמול..), אז הנה, בעקבות האינתיפאדה, חלק מהרוגי הפיגוע האחרון הלכו לכותל או לשיעור תורה כדי להתקרב ולהנצל ולבקש שמירה על משפחתו, ונהרגו. וכתגובה לזה אמרתם שהכל לטובה, אז אולי מה שיקרה זה לטובה? אז למה צריך כ"כ להערך לקראת זה?

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-להתקרב יותר לאלהים ?

זאת הגנה מפני פצצה אטום? בתוך 6.000.000 יהודים שנרצחו במלחמת העולם השניה לא היה אף אחד מקורב לאלוהים? גם גורל היהודים אשר ניספו עם התאומים היה קשור עם הלא יהודים

חסדו של אלוהים?

The Warrior שלום!!! לפי הציתות שלך: "כבר מזמן המצב יכול להיות גרוע יותר, לולי חסדו של אלוהים המאפשר לבני אדם (עדיין) להיטיב את דרכם ולחזור לאלוהים. להיות מחוברים לאלוהים." מה שאתה אומר פה זה בעצם שאנו מופרדים מאלוהים. כאילו אלוהים שם ואנו פה. כאילו אין אחדות כלל וכלל. ועוד אתה בעצם מדבר על שיפוט. אתה מדבר על שכר ועונש הנגרם משיפוט. נהיה טובים - לא תהיה מלחמה. נהיה רעים - תהיה מלחמה. ויש לי שאלה: כיצד צריך להיטיב את דרכינו? ומראש אני אומרת כי אני לא מקבלת תשובה של חזרה בתשובה. ועוד שאלה לי אליך: מה קורה עם אדם לא דתי (כמוני) שמרגיש מחובר לאלוהים ומרגיש כי לא צריך להיטיב את דרכו בכדי להתקרב לאלוהים שהרי לא התרחק ממנו כלל? אשמח לקבל תשובות ולפתח את העניין בברכה,

The Warrior

New member
כבר ענית את התשובה...

הרי לא אני ולא המסר התנו את החיים עם אלהים בקיום תורה ומצוות כאשר זה נעשה לפני 2000 שנה ויותר. אני עצמי עזבתי את הישיבה שהייתי בה, על אף שהאמנתי שאלהים מעניש על כך, כי לבי לא אפשר לי להמשיך ככה. טענותייך הן בכלל אינן בסיס לויכוח ביננו. לו זה היה כך, הייתי בוחר בפורום של חוזרים בתשובה או "דתיים" "חרדים" ןכד' בשבילי המושג לחזור בתשובה, הוא שכל אחד יחזור למקור של עצמו, לאותו חלק אלהי ששוכן בתוכו / בנו כחלק מאלהים. אני שומע Deep Purple הרגע...זה מה שמדבר אלי עכשיו - נותן לי את ההשראה. אלהים נמצא בכל, ומעולם לא ניסיתי לקבוע חוקים איך כל אחד ואחד יתחבר לאלהים. יצאתי ועוד אמשיך לצאת נגד תקשורים עם ישויות חיצוניות. נשמות של "מתים", יצורים מכוכבים אחרים, מדריכים למיניהם. מי שזקוק לכך במסעו שיעשה זאת, אך אני מודיע מראש שיש לכך מחיר. אלהים יודע להדריך בצורה טהורה יותר. הוא נמצא בכל, הוא יודע לדבר. כתבת >שמרגיש מחובר לאלוהים ומרגיש כי לא צריך להיטיב את דרכו< אדם שמחובר לאלהים מרגיש כל הזמן שאלהים ~רוצה~ לפתוח בפניו דלתות חדשות. יותר מזה אדם שאלהים אוהב אותו, אלהים חוזר ושובר אותו שוב ושוב. מראה לו מימדים חדשים. פותח בפניו סודות / מרחבים. לכל זה יש מחיר. המחיר הוא שבאהבתנו האינסופית לאלהים אנו מוותרים על המוסכמות שיצרנו, ועל האלילים שבנינו במו ידינו. אנו מחשיבים את עצמנו ללא כלום, ומאפשרים לאלהים ליצור אותנו מחדש. מחדש זה מהיסוד. עד שאנחנו לא עוזבים את כדור הארץ עדיין יש כאן מה לעשות. גם אחר כך. בברכה,

The Warrior היי

מאוד קשה לי עם תפיסת עולמך הנוגדת מעט את תפיסת עולמי. ואסביר את כוונתי: לגבי יציאתך נגד כל התקשורים עם ישויות או חוצנים או מתים, אין בעצם מה להתנגד משום שאותם מתקשרים, פתוחים בערוץ מסויים לאותם ישויות או חוצנים או מתים ויוצרים קשר איתם. מבחינתי זהו קשר כמו קשר פיזי, בין שני אנשים. יצירת קשר כלשהו והעברת מסר לאדם זה או אחר, בא בעצם מדברי אלוהים עצמו שמביע את עצמו דרך ישויות או חוצנים או מתים או אנשים חיים בגוף פיזי. אתה מדבר על כך שיש מחיר לכך, וודאי! המחיר הינו לאדם המקבל את המסר שבעצם ביקש לקבל את המסר ולפעול לפיו. או אפילו בעצם, לא לפעול לפיו. המסר מבחינתי, הוא כמו עצה, כמו כיוון. ועל האדם שמקבל את המסר, להחליט אם הוא מקבל את העצה/כיוון או לאו. חוץ מזה, אתה עצמך אמרת כי אלוהים יודע להדריך בצורה טהורה יותר, הוא נמצא בכל, הוא יודע לדבר. ואכן, הוא מדבר מפיותיהם של אחרים ומהתרחשויותיהם של אחרים ומאירועיהם של אחרים וכו'. אלוהים מדבר אפילו מהעיתון היומי, מהתכנית בטלויזיה, מהספר שבחנות, מהבדיחה שהושמעה, מהמוסיקה הנשמעת, מיללתו של חתול וציוצו של ציפור. עכשיו, לגבי מה שאמרת שאדם שאלוהים אוהב אותו, אלוהים חוזר ושובר אותו שוב ושוב... רוצה לשמוע משהו שהינו הפתעה? ובכן, אלוהים אוהב כל אדם ואדם באשר הוא. באם הוא יפה נפש או באם הוא נבל. באם הוא ישר ובאם ערמומי ונוכל. אין דבר שאלוהים אוהב או לא אוהב, אלוהים אוהב את עצמו על כל היבטיו. ואנו, היבטיו השונים על כל גוונם. אנו, אלוהים. כל אחד ואחד, הינו חלק מאלוהים אשר נפרד ממנו בכדי לחוות את הפירוד על מנת לחוות את האיחוד. חוץ מזה, לגבי זה שאלוהים שובר אותו שוב ושוב, רעיון זה מוטעה. שהרי, אלוהים לא יחפוץ לשבור את עצמו שוב ושוב. למעשה, אותו אדם שחש כי נשבר שוב ושוב, בעצם יוצר את חווית השבירה הזו, על מנת לחוות אותה. בעצם, מה שאני אומרת כאן זה שהאדם בורא את חוויותיו ולא אלוהים עושה לו אותם. עוד דבר, לדבריך: אנו מחשיבים את עצמנו ללא כלום ומאפשרים לאלוהים ליצור אותנו מחדש... כמה דברים לא מקובלים עלי יש במשפט הזה: ראשית כל, אנו מחשיבים את עצמנו ללא כלום... זה בעצם נוגד את הרעיון שאלוהים ברא אותנו בצלמו. ובהמשך למשפט, הרעיון ממשיך כי ישנה נפרדות מוחלטת מאיתנו ומאלוהים. שהרי אלוהים צריך ליצור אותנו מחדש... אז... איפה פה זכות הבחירה? איפה פה היצירה והבריאה של כל אדם ואדם? טוב, עד כאן הבהרתי את השוני בהשקפת עולמי לעומת השקפת עולמך ושוני זה בא להראות כי כל אחד יוצר את המציאות שלו ובוחר את הבחירות שלו ובורא את בריאתו על מנת לחוות ולהתנסות בחווית החיים. חלילה, לרגע לא חשבתי כי דרכי טובה משלך או שלך טובה משלי (הבנת אותי?) אני מקבלת אותך עם דרכך בשמחה רבה ואני מקווה כי דרכך מביאה לך שמחה, כפי שדרכי מביאה לי שמחה. כל אחד והאמת שלו.

למעלה