המלחמה בפתח!!!

ran1ba2

New member
המלחמה בפתח!!! ../images/Emo59.gif

בס"ד במקום לתקוף אחד את השני יש להתכונן למלחמה הבאה שתכפה עלינו והיא כבר בפתח!! תשמרו הודעה זו ! ותאמרו אם טעיתי!! במקום לצעוק על החרדים שילכו לצבא,,,!! תאמרו להם שיתפללו עלינו,,, ואתם כל אחד לפרגן אחד לשני,, ולא לתקוף ,, לקבל את השני והכי חשוב להיות מאוחדים תאמרו לעצמיכם צדיקים אתם חייבים יחד לשבת עם החרדים,, אין ברירה הם קיימים לעולם! ויש להיפך לקרב אותם ולא ללכת נגדם!!! לומר להם לחרדים שיתפללו ויבקשו רחמים,, עלינו על החיילים בשטח בחזית וכל מקום אחר כי הם עצמינו בשרינו ואנו חיינו תלויים בתפילותם ולא באיכות הנשק שלנו, כי אם ננסה למצוא את ההבדלים האוייבים שלנו הם יותר נועזים מאיתנו! מוכנים למסור את עצמם ובלבד שיפגעו מאיתנו אז שדם שלנו עוד שפוך תבקשו אנא בקשו מהחרדים שיתפללו ויבקשו רחמים עלינו מלפני בורא עולם,,, וגם אתם אחי תתפללו עלינו

מסכים, בסדר, לא יועיל - לא יזיק

אבל תפנה בקשה זהה גם לקהילות הנוצרים שיעשו מיסה מיוחדת למען שלום החיילים היוצאים למלחמה, כזכור לך גם הנוצרים החיים בארץ - רובם לא משרתים בצבא, אז לפחות שיכרעו ברך בכנסיה ויעשו מיסה. אה, כן, וגם מצא לך קבוצת נזירים בודהיסטים שיתפללו גם הם לשלום החיילים הנלחמים בגופם, גם התפילה שלהם לבטח לא תזיק... אולי נבקש מאיגוד הזמרות הג´יג´יות שישירו כל בוקר את שיר השלום? הרי גם זה אם לא יועיל לא יזיק!

ran1ba2

New member
שאתה עושה צחוק??? נראה מול גופות!!

בס"ד חבל אחי שאתה לא מבין ויודע מה זה יהודי!!! חבל!!1 אגב,,,, אתה יהודי??? לא נראה!!!

למה יהודי = שומר מצוות?

למה משהו גורם לך לחשוב שהתפילה שלך תעזור במשהו? שירות מילואים יעזור יותר תאמין לי...

הי, הי, הלו, אני מבקש!!!

מי שָׂמך, יא מנייק? מי אתה בכלל, יא חרא, לבֹא ולספר לנו מיהו יהודי?! ישַׁוֵי לון בנוקביהון ויטמרו בגו חלפין.

אני יודע, אבל אני מפחד לומר.

אני יודע מיהו יהודי, אבל אני מפחד לומר, כי אתה הרי קובע מי הוא יהודי, ואולי מאז ועד לרגע שאני כותב שינית את דעתך, והתשובה ממילא ל"מיהו יהודי" מאותו הרגע היא לא מה שאני חושב. בונה, אתה חוזר בתשובה, יש לך הרבה תורה להשלים, מאיפה יש לך זמן לבוא לכתוב פה ? האמת, רציתי לבקש מאחי החרדים שיתפללו עלי, אבל אח"כ אמרתי לא יפה להיות נודניק, אם אלוהים רוצה להיות איתנו מניק שיהיה, אני לא ינדנד לו. ראית מה הוא עשה לאימהות בשואה שהתפללו, רק החריף את מצבם אתה יודע למה? בגלל שהם שיגעו לו תסכל, הוא היה יושב עם השכינה (אישתו) בשקט, ופתאום איזה מפגרת קוראת לו עם הבעיות שלה, אז הוא החליט להראות לה מה זה. גם לך, אגב, הוא עשה את אותו דבר, אתה ביקשת "שכל" ב"אתה חונן לאדם דעת" עיצבנת אותו והוא לקח לך אפי´ את מה שהיה לך. לא למדת לקח (אתה לא אשם, לא היה לך שכל, הוא לקח לך אותו) והמשכת לשגע אותו, אז הוא אמר, אתה יודע מה, אני יתן לו לעשות שטויות, אני יתן לו לעשות צחוק מעצמו - והנה התוצאות, אתה נכנס לפורום יוצאים בשאלה, עושה צחוק מעצמך, מהדתיים, מהדת, ומאלוהיהם. חמודי, תפסיק להתפלל. אם היית עוקב אחרי הפורום היית יודע שהכל נסיון, אלוהים בודק ומנסה אותך, כל החיים זה פסיכומטרי, הוא בודק אם תלך שולל אחרי הסיפורים, או שתעשה מה שאתה חושב, אתה נפלת בפח, לקחת ברצינות את מצוות התפילה, ולא השכלת להבין, שלמלך לא משגעים תמוח, שרק למלך בשר ודם אפשר לספר סיפורים, ואילו בורא עולם יודע הכל והוא לא צריך אותך כדי שתספר לו על זה שיש מלחמה, ועל זה שאתה היית מעדיף שהיא לא תהיה. ואלה, לא רק את אלוהים הצלחת לעצבן, גם אותי.

למה הדבר דומה!!!

אני יכנס לחנות של תכשיטים של חרדי ואני יגיד לו(תוך כדי לקיחת תכשיטים) נו באמת תעשה מצווה למסכן כמוני תן לי קצת תכשיטים! נו באמת אני מסכן ויהיה לך מצווה גדולה! (לוקח עוד תכשיטים) אלוהים יחזיר לך כפל כפליים! מצווה אין לנו אוכל בבית! ופשוט הולך עם התכשיטים. אדון ran1ba2 אם מתחשק לך להתפלל בשבילינו ואנחנו נהרג בצבא בשבילך כי אתה חושב שזה מצווה, בבקשה תבקש רשות, ואם אין הסכמה אתם פשוט גזלנים ומנוולים ברשות התורה.

ran1ba2

New member
אני בכלל לא דתי!!!

בס"ד פשוט רגיל לשם למעלה בס"ד אז זה מגדיר אותי כחרדי חבל עליך עד כמה אתם בוטים בתגובות שלכם, זה לא מעלה באיכות שלכם, סה"כ זה הרבה מוריד בגלל אנשים כמוכם יש שנאה בעם!! עובדה וקוראים הרבה אסונות!!

בגלל אנשים כמוך יש אהבה?

הרי אם לא היית לא היה לי את מי לשנוא. (רואים שלא למדת גמרא, ישר הלכת לקבלה)

m666s

New member
המלחמה כבר התחילה ! סתכלו:

מלחמת עולמי החלה ואני המנצחת, מצרה על הדיכאון מרעיבה אותו ותש כוחו לא יוכל לפרוץ את חומות מבצרי. כפעם בפעם מחדש כוחו מנסה להלום בי ונכלם, לשוא בגליו ינסה לשטפני כי הסכר איתן ניצב. אך למחבליו לא יכולתי עודם חותכים בבשרי, אך הוא הדיכאון מדוכא. ולסוף מלחמות יוודע המחיר עת יחשפו הקרבנות… (לא סתאם משהוא שכתבתי) אבל בחיאת איזה מלחמה ואיזה תפילה <מצידי שיתפוצץ העולם>

סנטוס

New member
שביקשו שירד גשם עלו 40 מקובלים

למטוס. לא רק שלא ירד גשם. נהיה יותר חם. והמטוס כמעט נפל. אז על איזו תפילות אתה מדבר.

טרול פאתטי!!!

אם מעבירים את ההודעה שלך תחת זכוכית מגדלת אי אפשר לטעות: על פי הסגנון מדובר בחרדי, מאלה שמורידים את המדינה ביגון שאולה!!! המלחמה בעיצומה אבל האוייב הוא מזן אחר לגמרי!!! החותם בדמע, חמורו של משיח (באתרא קדישא ברוקלין - במעונו של בן הרב)

דידית

New member
נכון המלחמה בפתח! נס שבאת!!!!

בואו כולנו כל עם ישראל, נלך ונשב בבית הכנסת ובכולל נצא כולנו ממקומות העבודה שלנו ונעבור ישר לחבורת המגרבצים. כל החילים לצאת מהצבא נלך יחד להתפלל לאלוהים שיציל אותנו. לא צריך רובים נתרום אותם לארגון הצלה וגמ"ח של מוצצים. לא צריך מפקדים נהפוך אותם למשגיחי שיעור ולרבנים שמטפלים בבעיות שלום בית של נשים! לא צריך ראשי ממשלה נהפוך אותם למקובלים שמחלקים קמיעות והבטחות לחיים מאושרים. לא צריך חברי כנסת ושרים יש את מלכותו של אלוהים ששומרת עלינו נהפוך את כולם לאריה דרעי. ובעזרת השם יתברך אלוהים ישמור עלינו כמו ששמר עלינו לפני 50 שנה ואנחנו כולנו נשב יחד בשקט ובשלווה עם עושר ואושר מכל נחת ופינה. דידית. <יודעת שכל מה שקורה פה בארץ הכל בגללה>

על חרדים וחרדה

החרדים, כפי שהם היום, הם המצאה של המדינה הציונית (לפחות מבחינה כמותית-יחסית), אז "אין ברירה הם קיימים לעולם!" היא בודאי טענה שקרית ומזוייפת. מבחינת התוכן אני חייבת להסכים עם דבר אחד- איכות הנשק של הלוחמים באמת כבר לא תשנה במדינה שהולכת לעזאזל מבחינה מוסרית, חוקית, ואנושית. עדיף כבר להתפלל. שמע ישראל!!!!

ran1ba2

New member
אתם טועים!!! ובגדול../images/Emo59.gif

בס"ד כל אחד פה יכול להמשיך ולהבטא כפי שהוא רוצה ושיערב לו אך בטוח יש כאלה שזה עשה להם משהוא ואנהו נראה די בקרוב את השינויים שיחולו,,,, זה יהיה מאוד מפחיד!! וע"פ התגובות אני מקוה שאתם תבקשו משהו מהקב"ה בעצם בתוך התהליך עצמו אני בטוח שאתם תתפללו על עם ישראל וחבל,,, חבל מאוד ,,,שיהיו כאלה שכבר לא יהיו איתנו אין בטחון אמרו שרון יביא בטחון בנתיים יש פגועים מחרידים, מי שחושב שאני חרדי שיערב לו אך זה לא כך,,, אולי אני בהירהורים,,, אפילו אני או אתה יכולים לא להיות אפילו אתה ומה יהיה אח"כ השם ישמור!!! מה נותר לנו לעשות ???? לקלל ולצחוק על כולם כבר לא יהיה זמן!!

למעלה