המלחמה בעירק

המלחמה בעירק

לדעתי הכניסה לעירק הייתה הדבר הנכון, אבל עכשיו ברור שארה"ב פשוט מושכת זמן. ארה"ב צריכה לפעול מהר יותר, כדי לבנות בעירק דמוקרטיה כמה שיותר מהר ולצאת משם. כל הכבוד לארה"ב שהיא נכנסה לשם וחיסלה את סאדם 'היטלר' חוסיין, אך הגיע הזמן שהיא תבנה שם כבר דמוקרטיה ותצא משם.

doresh shalom

New member
../images/Emo5.gif"סאדם 'היטלר' חוסיין"???

השוואה דמגוגית חסרת כל בסיס. לא שאני מגן על סאדם חוסיןן, אבל פשוט אין מקום להשוואה (בין השאר מבחינה עובדתית).

לא הגזמתי

חוסיין שווה להיטלר. אתה יודע שגם חוסין ערך משפטים מזויפים לאנשים? אתה יודע שגם חוסין רצח את יריביו הפוליטים?

"חוסיין לא נאצי"*

כבר הרגתי אותו

KarlMarx

New member
שטויות.סאדזם לא ניסה לעשות טיהור אט

ני.הוא דיקטטור פשוט.משהו שהיא אפשר לומר על היטלר, שכבש וטבח.

תגובה

סאדם רצח את כל מי שהיה נגדו, עובדה - יש גם הרבה הוכחות. היטלר כבש וטבח, סאדם טבח ואילו יכול היה אז גם היה כובש.

KarlMarx

New member
אבל הוא לא ניסה לעשות טיהוא אטני.

הרבה אנשים רוצחים מי שעומד מולם.האם ראשי מאפיה הם היטלרים?!

תגובה

האמת, הוא כן ניסה. לא מזמן הראו בערוץ אנגלי סרט על חוסיין, והראו איך הוא הוציא להורג משפחה יהודית שלמה (סאדם טען שהם רצחו ילד ערבי כדי להתכונן לפסח) - הראו איך סאדם וכל חבריו שמחו.

doresh shalom

New member
להיטלר הייתה

את "תורת הגזע" ז"א המעשים נעשו מסיבות גזעניות בניגוד לסדאם שאצלו המעשים לא נעשו מסיבות גזעניות אלא פוליטיות(תקנו אותי אם אני טועה).

KarlMarx

New member
גם גזעניות...

אבל זה לא משנה. כך וכך, הרג משפחה אינו טיהור אטני.

כן גזעניות

סאדם אמר שהם רצחו ערבי כי הם התכוננו לפסח. 1. גזענות. 2. המשפחה היהודית לא רצחה אף אחד, יש הוכחות שסאדם שיקר.

doresh shalom

New member
אתה נדבק למקרה אחד

שאני לא כל כך מכיר אז אני לא יכול לדון עליו אבל בסך הכל המדיניות של סדאם לא הייתה גזענית אפילו מה שנעשה לכורדים היה מסיבות פוליטיות ולא גזעניות

KarlMarx

New member
לכורדים כמובן שכן

אבל ליהודים כן, מגזענות פשוטה.זה לא קשור לפוליטיקה.

doresh shalom

New member
לא ידוע לי על

דפוסי התנהגות געזנים של סדאם, אשמח אם תוכל להאיר את עיני. ואני אחזור ואומר מקרה אחד או שניים לא מצביעים על דפוסי התנהגות

למעלה