המלחמה בעיראק

Roobie

New member
כמעט מדוייק אביב

לא צריך להילחם בכל מי שאנחנו לא אוהבים, אבל אם יש מישהו שמתעב אותנו (וגם אנחנו אותו) ויש לו רצון ויכולת להשמיד אותנו או לפגוע בנו - אז כן, נלחמים בו! מצטער אם זה מזעזע אותך שאני לא רוצה למות בשם ההומאניות, אבל ככה זה. מצטער אם הדאגה שלי לעצמי ולישראלים אחרים (כן, העם החרא הזה) לא מספיק הומאנית לטעמך.

Deathatred

New member
זה כבר פשוט מצחיק

איך שאתה מנסה להצדיק רצח יהודים בכל דרך.

כל השירשור

הנ"ל מונחה ע"י ההנחה הבסיסית (והשגויה) שהמלחמה החלה מפני שבוש מנסה להציל את העולם מסדאם ומטיליו האימתנים. אני חושבת שכולנו צריכים להודות לו על כך ולא לשפוט אותו.. אולי גם נעשה יום מיוחד בשנה לזכר הטובה הגדולה שהוא עשה לאנושות, יהיה מין יום כזה: יום ג'ורג' ד. בוש- האיש לו אנו חבים את חיינו. עשו לי טובה.. שוב, הטילים הם לא סיבה, הם תירוץ. המלחמה הזו החלה בגלל גחמה מטופשת של בוש ולא מפני שמייצרים בעיראק טילים. לפני שנה לא ניסו לייצר? לפני 3 שנים לא ניסו? במקומות אחרים עם ממשל דקטטורי לא מנסים? נו באמת.. ההבדל הוא שלעיראק יש כוח, לעיראק יש נפט, ועם עיראק יש חשבונות לסגור. למרות שיום ג'. ד. בוש יכול להיות נחמד אם יהיה חופש מהלימודים באותו יום..

Deathatred

New member
סליחה שאני שמח על זה

שאויבי לא השמיד איתי. סליחה שאני לא הומניסט שמפגין "השמידו את בני עמי". אם זה כל כך מטריד אותך שסדאם לא יירה עלינו טילים בגלל ג'ורג' בוש אתה מוזמן לחגור עליך חגורת נפץ ולהשלים את מלאכתו של הקצב מבגדד. נ.ב. כל הנפט שיש בעיראק לא שווה 200 מיליארד דולאר, שזו עלות המלחמה.

Roobie

New member
תגיד/י,

אםצרפת היתה יוצאת להילחם בעיראקים זה היה מוצדק? מה שאני מנסה להגיד זה שתעזבו כבר את האינטרסים של האמריקאים ותנסו לחשוב אם המלחמה מוצדקת מבחינתנו. די כבר עם יפות הנפש המחליאה הזאת ("מי מחליט למי מותר להחזיק נשק כימי?"), בגלל אנשים כמוכם השמאל נכשל בבחירות. אני כבר מדמיין אתכם מדברים עם אנשים במרכזי קניות כשחולצות מרצ עליכם ומציגים עמדות של חד"ש. ואני יודע שזה קרה כי ראיתי את זה פעם אחת ומישהו אחר בנוער שאני לא אגיד את שמו אמר לי שהוא ראה את זה בהרבה פעמים אחרות.

eviv

New member
מי אמר שלצרפת אין אינטרסים?

צרפת נגד המילחמה בידיוק מאותה של סיבה של ארצות הברית ולכן גם בעדה אני לא... מה שלא בסדר עם המלחמה עם עיראק זה הסיבה הלא מוצדקת שהיא פרצה בגלל

Yanchu

New member
לכולם יש אינטרנסים

מן הסתם... אבל השורה התחתונה היא, שאם לא יפול משטרו של סאדאם, וזה יכול לקרות ר-ק במלחמה לצערינו, חיי העולם המערבי יהיו בסכנה, למרות שאין עולל על כפו... ומה הסיבה שהיא פרצה בגללו? נפט? אבקש ממך שתגיד למה המלחמה פרצה.

הה?

יפות הנפש המחליאה? בגללנו השמאל נכשל בבחירות? מה הקשר?? אם יש לך חשבונות לסגור איתנו בקשר לבחירות ובקשר לדעות שלי זה לא המקום. מצידי פתח שירשור ואני אגיב בכיף אבל אין קשר בין זה לבין השירשור הנ"ל. אם יש לך דברי טעם השייכים לנושא הזה אז בכבוד..

Roobie

New member
אני לא מנסה לסגור חשבונות

מה שהיה היה, וכמו שקהלת אמר (מה לעשות, אני לומד תנ"ך מורחב) מה שהיה הוא שיהיה... אתם תעשו את אותו הדבר גם בבחירות הקרובות ואין לי מה לעשות מול זה. זאת אחת הסיבות שעזבתי את נוער מרצ לפני שנה וחצי. ואתה יכול לענות לשאלה שהצגתי לך שם לפני הקטע שקשור לבחירות.

אוקיי

אני חושבת אם המלחמה מוצדקת מבחינתנו.. ולא, אני לא מצדיקה הרג אזרחים חפים מפשע, אני לא מצדיקה הריסת ערים שלמות בדרך לכיבוש, אני לא מצדיקה כיבוש של מדינות אחרות ע"י אף אחד, אני לא מצדיקה שימוש באלימות כשאין הכרח, אני לא מצדיקה כפיה על אנשים דרך חיים מסויימת, אני לא מצדיקה את בוש כאשר הוא יוצא למלחמה ורוצח חיילים (גם אמריקאים, גם בריטים וגם עיראקים. לא. המלחמה הזו לפחות בעיני לא מוצדקת. אם בעיינך יש הצדקה למלחמה הזו אז הבעיה היא כבר לא ביפות הנפש המחליאה שלי.. הבעיה היא אצל מישהו אחר. ואני בת.

Roobie

New member
אבל מי אמר שאין הכרח?

יש דרך אחרת? יש דרך אחרת להפיל את המשטר של סדאם ולהציל אותנו (כן, אותנו!) ואת מיליוני העיראקים והכורדים? ודרך אגב, יש לך ד"ש מאלפי העיראקים שהריעו היום בבגדד לחיילים האמריקאים.

ההה (אנחה)

כמה פעמים כבר אפשר לחזור ולדון בזה? אתה רוצה תשובה למה ששאלת, תעלה טיפה למעלה.. אז אולי תבין שלא הצלתנו (כן, שלנו!) היא הסיבה.. ואולי תבין שאתה בסיכון יותר רב ממדינות אחרון ולא דווקא מעיראק. מסור להם בחזרה.

Roobie

New member
ברור לי שלא הצלתנו היא הסיבה

הרי את ואחרים מוכנים שנישרף העיקר שנישאר הומאנים. נכון? והד"ש מהעיראקים בא להראות לך שאפילו שם תומכים במלחמה. ולא הבנתי את המשפט "ואולי תבין שאתה בסיכון יותר...".

קורס מזורז בלטינית ובתקשורת..

הומני- מקורה של המילה: humanus בלטינית שפירושה- אנושי. אז כן, העיקר שנישאר אנושיים. ואני בספק אם היינו נשרפים לולא המלחמה הזו. ובקשר לשאר הדברים שלך ולעיראקים שמסרו לי ד"ש, אתה וחבריך הנאיבים צריכים להבין שיש פער בין המציאות לבין מה שמראים לכם בטלוויזיה. אתם צריכים להבין שלאנשים מאחורי המצלמה יש אינטרס מסויים ושהאינטרס הזה משפיע על רמת האמיתות של הסיקור. ברגע שתבינו את זה הכל יהיה יותר טוב.

Roobie

New member
העיקר שנישאר אנושיים

וחלק מזה שזה שנישאר, פשוט נישאר. ואם את מכירה אותי (אני עדיין לא הבנתי מי את) אז את בטח יודעת שאני לא אחד שמצדיק סתם רציחות, ואני כן מזדעזע כשאני שומע על פלשתינים חפים מפשע שנהרגים בשטחים, אבל זה לא משנה את העובדה שאני דואג, בין השאר, רק קצת, גם לעצמי. מצטער.

Deathatred

New member
סלח לי, יובל

אבל העמדה שגורסת שיש להפקיר מיליוני חיי אדם למען רוצחים כמו ערפאת, סדאם, שייח יאסין, בן-לאדן ואסד היא בכלל לא עמדה הומנית בכלל. השמאל הקיצוני לא מציג עמדה הומנית או סופר-קיצונית אלא עמדה פשיסטית אנטישמית אנטי-מוסרית בעליל.

../images/Emo156.gifורדה סילבר כהן וסדאם../images/Emo156.gif

ורדה סילבר כהן וסדאם
------------------------------------------------------------------ "ורדה יא ורדה תפתחי......" ושוב התחוור לורדה סילבר כהן ושלל חבריה מהגיס החמישי שהם בצד הלא נכון, בצד של הטרוריסטים, בצד של הדיקטטורים, בצד של התעמולה השקרית. איפה ורדה שתלך ותסביר להמונים שקיבלו בתשואות ובשמחה את טורי השיריון האמריקאים שהאמריקאים הם בעצם קולוניאליסטים מנוולים שבאו לעיראק רק כדי לשדוד דלק ולשרוף ילדים קטנים? איפה גב' סילבר שתטיף מוסר להמוני העיראקים שכילו זעמם בפסלו של סדאם שלא בסדר לפגוע ביצירות אומנות שהן נחלת הכלל? איפה ורדה'לה שתסביר לנו כרגיל שמה שמראים בטלויזיה זה הכל פיקציה אמריקאית ובעצם תושבי עיראק אבלים על התמוטטות המשטר האהוב שלהם? אולי אירועי המלחמה המהירה הזאת יבהירו לורדה וחבריה שיכול להיות שמשהו דפוק אצלהם (ואצל העולם המוסלמי) ולא אצל כל שאר העולם...

למעלה