המלון של פולטי

נתי7

New member
המלון של פולטי

מחפש נואשות הקלטה של הפרקים הראשונים של "המלון של פולטי". למישהו יש רעיון איך משיגים דבר כזה? (בחנויות השכרה לא מחזיקים קלאסיקה כזאת,תמהתני).

HiGhWaVe

New member
איזה תרגום ?

אם אתה רוצה תרגום באנגלית , אז יש את כל פרקי הסדרה בגרסת DVD כמעט בכל מקום :) אתר בישראל שמוכר את הסדרה על DVD עם תרגום לאנגלית: http://www.laserclub.co.il/laser_site/preview.asp?zone=2&id=4464 לפי חיפושים שערכתי , מסתבר שקיימת גם גרסת DVD עם תרגום לעברית אבל אני לא בטוח ב-100% שאכן כך הדבר מפני שבחלק מהאתרים מצויין גם תרגום בעברית ובחלק אין תרגום בעברית. בכל מקרה , ערוץ BBC-PRIME סיים לא מזמן לשדר בפעם השנייה את הסדרה (עם תרגום לעברית) , אז אם אתה לא לחוץ להשיג אותה , תחכה לפעם השלישית והפעם אל תשכח ללחוץ על כפתור ההקלטה בוידאו

SaberTooth

New member
לסדרה היו 12 פרקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת פרקים ראשונים
לסידרה היו בסך הכל 12 פרקים
כל הפרקים נחשבים "פרקים ראשונים"

HiGhWaVe

New member
אולי הוא מתכוון לעונה הראשונה...

כלומר : רק ל-6 הפרקים הראשונים. אבל לפי דעתי שווה להשיג את כל 12 הפרקים ולו רק בשביל להגיד שיש לך את כל הפרקים של "המלון של פולטי"
נ.ב : חבל שהיו רק 12 פרקים , זאת הייתה סדרה גדולה מהחיים !

SaberTooth

New member
מצחיקה בטירוף../images/Emo70.gif

באמת חבל שהיו רק 12 פרקים... קה... (מנואל) Ho i know (סיביל) אלו הציטוטים האהובים עלי

HiGhWaVe

New member
יש עוד כמה נחמדים...

"Drive carefully dear , don´t bump into a tree or anything" "He´s from Barcelone" "Where would I be without you dear ? (the land of the living probably)

רק 12 פרקים?

זה כמו עם "מנהרת הזמן" - מרב פעמים ששידרו את זה, זה נראה כאילו זו סדרה ארוכה בהרבה יותר. עוד מעט תגידו לי שבעצם היו רק 6 פרקים של "מישהו מטפל בך"...

HiGhWaVe

New member
דווקא לא...

לסדרה "מישהו מטפל בך" היו 69 פרקים במשך 10 עונות. היא שודרה עד לא מזמן ב-BBC PRIME (ולצערי לא הספקתי להקליט הרבה - רק 6 פרקים
Are you free , Mister Humphries

poppolo

New member
נדמה לי שיותר...

צפיתי בסדרה "מישהו מטפל בך" כשהיא שודרה בערוץ 1 בשנות ה-80. לדעתי היו הרבה יותר פרקים מאשר 69, במיוחד אם יודעים שהיו 10 עונות, לא ייתכן שבכל עונה היו רק 7 פרקים.

HiGhWaVe

New member
אוקיי , אז ככה...

בגלל שאתם סקפטים , הבאתי לכם לינק לאינפורמציה על הסדרה. יכול להיות שערוץ 1 שידר גם את סדרת ההמשך (שכוללת 12 פרקים נוספים) ובגלל זה חשבת (בצדק) שיש יותר מ-69 פרקים. בכל מקרה , יש באתר תאור של כל הפרקים של כל העונות כולל של סדרת ההמשך GRACE AND FAVOUR , הסרט ועוד... מקווה שזה יעזור קצת יותר

נתי7

New member
אז ככה

יש 4 קלטות וידאו של המלון של פולטי. אני צריך את הראשונה (אחד מהפרקים שאני זוכר שנמצא שם זה הפרק עם הגרמנים). ואני צריך תרגום בעברית. אגב תודה לכולם.

אביטל +

New member
BBC

פעם הייתי בחנות של ה BBC בלונדון ורציתי לקנות חצי מהחנות כולל את כל הקלטות של פולטי...
נסה לבדוק באמאזון כמו שהציעו או אם יש חנות של ה BBC באינטרנט או לבקש ממישהו שנוסע ללונדון

למעלה