המלאכיות

roni lolipap

New member
המלאכיות

מי שדי וותיק בפורום,בוודאי זוכר את התחרות. התחרות מספרת,על 8 בנות,שנקיות מכל פשע: שנראות כאילו נפלו מהשמיים. אז כמה תנאים למי שרוצה להיות מלאכית: האישיות שלה-הכל באמצע. אני רוצה בנות שהן באמת אמיתיות,ושלא רק עכשיו יצרתן. בשביל זה אצתרך תמונות מזה שהן תינוקות. אז טופס ההרשמה הוא: שם מלא: עיר מגורים: משפחה+: תחביבים: כמה חברים וחברות?: נקודות(כריזמה,היגיון): למה דווקא לה להיות בתחרות? עדיין לא החלטתי על הפרס,אבל הוא הולך להיות שווה ביותר! וגם-אני צריכה צוות שופטים ללבוש,לאישיות ולכל ביצוע המשימה. (בשביל לבקש את תפקיד השופט יש לשלוח אלי במסר) אבל יש לקחת בחשבון שהשופטים שאני אקח יהיו מחויבים לתת ציונים ולעקוב אחר התחרות. הירשמו בהמוניכם!

Made In Heaven

New member
הייתי רוצה להשתתף../images/Emo70.gif

אבל אף פעם עוד לא יצא לי לגדל תינוק עד שיהפוך ל "adult"

roni lolipap

New member
הודעה חשובה!

את השופט של ביצוע המשימה בכלליות כבר בחרתי.אז בבקשה להירשם או לשופטים או למתמודדות!

SiMS GiRLzZz

New member
נרשמת=]

שם מלא: סאלי ויץ' עיר מגורים: PLASANTWIVE [או איך שלא קוראים לזה] משפחה+: אמא שקוראים לה לולה ויץ'.. ולולה התחתנה ויש לה ילדים אבל הם לא אחים של סאלי וגם לא בעלה של לולה.. שם המשפחה של לולה עכשיו הוא סימס. תחביבים:לשחק במחשב, לא להכין שיעורים, שונאת בית ספר, אוהבת לאכול ולבשל ולשחק ואת חבר שלה דוד. כמה חברים וחברות?: מלאאאאאאא אי אפשר לספור! בערך 30 נקודות(כריזמה,היגיון): כריזמה 6. היגיון 5 למה דווקא לה להיות בתחרות? כי היא ממש נחמדה וחמודה, לא שונאת אף אחד ואף אחד לא שונא אותה [אולי האקס שלה לשעבר כן חחחחח] והיא ממש יפה והיא ממש דומה למלאך=] תמונה של סאלי עם לולה אמא שלה כשהיא ילדה

SiMS GiRLzZz

New member
יואוו התמונות ממש פיציותת

חח בעע :S:Sטוב הנה תמונה של סאלי מתבגרת =] התמונה היא מקרוב וסאלי עם פיג'מה אל תשימי לב לחצ'קון כי לכל מתבגר יש חחח

SiMS GiRLzZz

New member
סאלי מבוגרת

תמונה עכשווית! טוב עפתי לשחק בסימס חיי לילה החדש שקנו לי אני מבטיחה לצלם עוד תמונות אני אצלם גדולות=] ביוש

למעלה